Photoshop Express — безплатен онлайн фоторедактор за работа със снимки от гиганта Adobe

онлайн редактиране на смики,безплатен фотошоп,Photoshop Express

…поддържа и мобилни устройства!

Представете си, че ви трябва бързо да редактирате някаква снимка, но не разполагате с мощен графичен редактор.

А за целта да използвате вградения в Windows – Paint някак си не е много подходящо, да не говорим, че няма да свърши кой знае каква работа.

Тук на помощ съвсем спокойно може да ви дойде мощния уеб базиран инструмент на Adobe – Photoshop Express.

Този безплатен онлайн редактор на снимки съдържа основните необходими инструменти и филтри с помощта, на които бързо и ефективно да обработите дадено изображение.

В допълнение, Photoshop Express е достъпен, освен за работа през десктоп браузър, но и за устройства с iOS и Андроид, което смятам, че е едно от големите му предимства.

Когато стартирате с уеб приложението за онлайн редактиране на снимки, първото, което ще видите /поне за сега/ е изскачащ прозорец, който ни казва, че в момента можем да работим и да качваме изображения само в JPEG формат и някои негови производни.

онлайн редактиране на смики,безплатен фотошоп,Photoshop Express

След като качите желаната снимка ще видите в инструмента в страничната му лента две подразделения: едното е Edit за редактиране, а другото Decorate – за различни декорации по изображението/вижте снимката отгоре/.

В раздела за редактиране има три вида инструменти: Basic или основни, Adjustment или корекция на снимката и Ефекти.

Основните инструменти ще ви позволят доста лесно и направо през браузъра ви да изрежете картинката, да я преоразмерите, да отстраните ефекта червени очи, да промените експозицията, насищането или да използвате авто корекция.

Чрез инструментите за коригиране може да промените баланса на цветовете, контраста, остротата и неяснотите на снимката, да омекотите фокуса и др.

Сред филтрите пък ще разполагате с кристализация, пикселизация, цветове и акценти, скициране, изкривяване и др.

онлайн редактиране на смики,безплатен фотошоп,Photoshop Express

Под снимката, която редактирате ще ви се покажат варианти на запаметени настройки, като можете да изберете да върнете всяка една и да отидете в изходна позиция.

Всяко действие може да бъде отменено, така че не се притеснявайте от грешки/вижте снимката отгоре/.

В раздела за декориране и украса ще намерите разнообразие от тематични картинки, които може да вмъкнете в снимката, за да създадете определено настроение в нея или да засилите ефекта от това, което искате да кажете чрез изображението

онлайн редактиране на смики,безплатен фотошоп,Photoshop Express

След като завършите работата си с Photoshop Express и нагласите фотографията си както пожелаете, можете да съхраните готовата снимка директно на компютъра си, да я споделите в социалните си мрежи или да я запазите в някои уеб фото услуги.

Препоръчвам Ви ако ще използвате този онлайн инструмент за редактиране на снимки на десктопа си, да го правите през браузъра Chrome, тъй като при мен, през Firefox, преживяването не беше никак приятно – работи доста бавно!

Не пропускайте да изпробвате и страхотните web услуги от статията 9 от най-добрите инструменти в света за онлайн ефекти и редактиране на снимки, както и  Yes, Pix Me!:бързо и лесно споделяне на снимки – директно от десктопа

Можеш да изпратиш тази статия директно в твоя Twitter от този линк, или просто да я подкрепиш като ни удариш един Like или да използваш останалите “социални” бутони…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак