Yes, Pix Me! – бързо и лесно споделяне на снимки – директно от десктопа

снимки,Yes,Pix Me!

Какво правим най-често във Facebook например? Какво правим всички ние, когато искаме да споделим важен за нас момент или просто да покажем нещо красиво?

Разбира се, споделяме снимки…

Много е възможно да обичате да пращате снимки, да ги споделяте с приятели и близки, но мразите да ги качвате в електронната си поща или да търсите други облачни услуги за тяхното онлайн споделяне, особено когато не могат да се качат директно, нали?

Ако случаят е такъв и вие сте човек, който споделя доста снимки, налага му се да ги качва в различни социални мрежи или пък ви е необходим отделен URL адрес за всяка една снимка, за да я споделите със света, тогава вие наистина трябва да опитате  Yes, Pix Me!

Този изключително опростен онлайн инструмент ще ви позволи да споделите вашите любими изображения незабавно, само чрез изключително удобното влачене и пускане, популярно като drag and drop функционалност, която всички ние добре познаваме.

Услугата не изисква каквато и да е регистрация.

Всичко, което трябва да направите е просто да хванете изображение от вашият десктоп /локален хард диск/ и да го пуснете в сайта на приложението.

Там услугата ще ви генерира уникален URL за него, който след това ще можете много бързо и лесно да споделите с колкото си искате хора в интернет.

Да не говорим за страхотното удобство при споделянето на статии и готини изображения в социалните мрежи.

Когато пуснете вашата снимка от компютъра си, директно в тази уеб услуга, ще видите веднага снимката в инструмента и то толкова бързо, колкото я провлачите и пуснете там, в нейния уеб сайт.

За да започнете да качвате и споделяте снимки чрез Yes, Pix Me и без да ги влачите и пускате от десктопа си, може да използвате и бутона Choose Files, който се намира най-отгоре в ляво на страницата.

Макар, че по-лесното и удобното според мен е да използвате drag and drop възможността /вижте снимката отдолу/!

снимки,Yes,Pix Me!

След това ще видите в адрес бара на браузъра ви линка, който отговаря за албума, който качватеЗа сега, приложението поддържа най-известните формати за изображения  JPG, PNG и GIF.

Това, което може би живо ви интересува е и колко е максималния размер за снимка, която може да качите в услугата, нали?

Ето го и отговора: може да качите снимка с максимален размер до 3мб.

Също така ще можете да включите и изключите нотификациите/уведомленията за десктопа ви, които се намират в лявата страна на сайта на приложението.

Първоначално ще ви се генерира един линк в адрес бара за една или няколкото снимки, които сте “хвърлили” в приложението, както казахме и по-горе.

Но ако сте като мен и искате да вземете отделен URL за всяко изображение можете просто да изберете дясно копче на мишката върху съответното изображение и да изберете да копирате неговият индивидуален уеб адрес, който след това да споделите /снимката отдолу/.

снимки,Yes,Pix Me!

Не знам за вас, но за мен това е страхотна и много удобна опция, когато ми се налага да споделям статии ефектно чрез големи изображения и когато ми е необходим линк към снимка в моментите, в които използвам най-добрия инструмент за автоматизирано управление на интернет и особено за автоматично постване в социални мрежи ifttt – безплатен инструмент, който също горещо ви препоръчвам.

Обърнете внимание на това, че докато приложението работи оптимално в Google Chrome и Firefox, опцията за нотификации се поддържа само от Chrome.

Yes, Pix Me! е не само бърз и удобен механизъм за споделяне на снимки в най-популярните социални мрежи, но също така ще ни позволи само в един прозорец да напускаме няколко изображения, които да споделим наведнъж чрез уеб адреса, който ни се дава в адрес бара на браузъра.

Както и да вземем уникален URL за всяко отделно изображение, което да закачим към наша статия, която ще споделяме, към уеб сайт или към каквото се сетите, изискващо URL на изображение.

Този инструмент не блести с кой знае каква уникалност, но блести с голямото си удобство и бързина що се отнася до една от най-често извършваните активности в интернет, а именно споделянето на снимки!

Посетете Yes, Pix Me от този линк!

Ако ви харесва това приложение, може би ще поискате да разгледате и другите такива страхотни инструменти, които сме разгледали в lifehack.bg и които наистина имат силата да улеснят живота ви и то напълно безплатно. За тази цел просто посетете категорията ни WEB. А, за да останем на темата снимки, няма как да не ви препоръчам и 9 от най-добрите инструменти в света за онлайн ефекти и редактиране на снимки

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Работи по-умно, печели повече
Клуб Мастърхак
Инструменти, общност и ресурси, които ще ти помогнат да развиеш бизнеса и да подобриш живота си.
4.8 / 5 от 2100+ човека
Работи по-умно, печели повече
Инструменти, нови идеи,
общност и ресурси