ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Автоматично публикуване на статуси във Facebook и не само [FREE]

Запази за после

След края на тази статия ще разполагате с безплатен инструмент, чрез който супер лесно, само за половин час, ще може да настроите статусите си в социалните мрежи за цялата седмица да се пускат автоматично!

Ако имате Facebook фен страница и се занимавате с онлайн маркетинг или онлайн бизнес, вероятно всеки ден ви се налага да публикувате статуси. Понякога в различни часове, понякога едновременно и навсякъде. Бъркотия! Дигитална кочина…

Кой е този инструмент, който прави всичко това много по-лесно!

Social Pilot е безплатно решение, което ще автоматизира целия процес по споделяне на статуси, без да се налага ръчно да пускате всеки пост във всяка социална мрежа.

Скептиците веднага биха казали, че Фейсбук вече разполага с такава опция във фен страниците си. И ще са прави. НО, тук опциите са доста повече и не само за Facebook.

Чрез Social Pilot ще пускате отложени статуси и в други социални профили!

Ако искате да правите нещата бързо…

Ако искате да е хем автоматично, хем ефектно, не спирайте да четете…

Как работи автоматичното споделяне?

Social Pilot е услуга за планиране на постове в Twitter, Facebook (профил, страница и група), Pinterest и Tumblr. С безплатната версия може да планирате до 20 автоматични поста всеки ден и да правите график за отложено публикуване на до 100 поста.

Една от опциите, които ги няма във Фейсбук е възможността да настройвате няколко статуса едновременно във всички свързани акаунти чрез CSV файл.

Във файла трябва да има до 500 записа.

След качването на файла избирате профилите, в които искате да публикувате и готово.

Ако искате да качите един единствен пост в различните социални мрежи, можете просто да качите изображението и да въведете текст и да го насрочите кога да бъде публикуван.

Да видим как работи – лесно е:

SocialPilot_2016-02-03_21-39-46

Отидете на socialpilot.co и си направете акаунт, безплатно е.

Менюто е интуитивно – лявата секция е с всички необходими опции. Независимо дали трябва да свързвате акаунти, да ги управлявате, да създавате и управлявате постове, да планирате няколко статуса едновременно, може да използвате тази секция.

Свържете профилите си.

SocialPilot - Connect Account_2016-02-03_21-42-45

В безплатната версия може да се свържат до 5 акаунта (веднага свързвам личния си профил и фен страниците си + LinkedIn).

SocialPilot - Manage Accounts_2016-02-03_21-39-00

Бележка: може да свържете и bit.ly акаунта си за допълнителна отчетност

Може също да задавате определено време за всеки ден от седмицата за различните постове – сериозно улеснение при планирането на дигиталния ви маркетинг.

advanced-scheduling

При създаването на статус може да качвате снимка и да пишете текст до 1000 символа. След това просто изберете акаунтите, където искате да бъде публикуван поста.

create-posts

От падащото меню може да зададете времето, когато искате да се публикува статуса. Може да публикувате веднага или да вкарвате статусите в график за по-късно пускане.

Всички планувани постове ще бъдат споделени в зададеното от вас време – автоматично.

Има и опция за редактиране на всеки пост. Идеална възможност, когато ви е дошла по-добра идея и искате да промените нещо в движение.

Платената версия има някои допълнителни опции като брандиране с името ви в статусите + някои други възможности, но честно казано повечето от нас няма да имат нужда от нея.

Пробвайте Social Pilot

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...