Автоматично публикуване на статуси във Facebook и не само [FREE]

След края на тази статия ще разполагате с безплатен инструмент, чрез който супер лесно, само за половин час, ще може да настроите статусите си в социалните мрежи за цялата седмица да се пускат автоматично!

Ако имате Facebook фен страница и се занимавате с онлайн маркетинг или онлайн бизнес, вероятно всеки ден ви се налага да публикувате статуси. Понякога в различни часове, понякога едновременно и навсякъде. Бъркотия! Дигитална кочина…

Кой е този инструмент, който прави всичко това много по-лесно!

Social Pilot е безплатно решение, което ще автоматизира целия процес по споделяне на статуси, без да се налага ръчно да пускате всеки пост във всяка социална мрежа.

Скептиците веднага биха казали, че Фейсбук вече разполага с такава опция във фен страниците си. И ще са прави. НО, тук опциите са доста повече и не само за Facebook.

Чрез Social Pilot ще пускате отложени статуси и в други социални профили!

Ако искате да правите нещата бързо…

Ако искате да е хем автоматично, хем ефектно, не спирайте да четете…

Как работи автоматичното споделяне?

Social Pilot е услуга за планиране на постове в Twitter, Facebook (профил, страница и група), Pinterest и Tumblr. С безплатната версия може да планирате до 20 автоматични поста всеки ден и да правите график за отложено публикуване на до 100 поста.

Една от опциите, които ги няма във Фейсбук е възможността да настройвате няколко статуса едновременно във всички свързани акаунти чрез CSV файл.

Във файла трябва да има до 500 записа.

След качването на файла избирате профилите, в които искате да публикувате и готово.

Ако искате да качите един единствен пост в различните социални мрежи, можете просто да качите изображението и да въведете текст и да го насрочите кога да бъде публикуван.

Да видим как работи – лесно е:

SocialPilot_2016-02-03_21-39-46

Отидете на socialpilot.co и си направете акаунт, безплатно е.

Менюто е интуитивно – лявата секция е с всички необходими опции. Независимо дали трябва да свързвате акаунти, да ги управлявате, да създавате и управлявате постове, да планирате няколко статуса едновременно, може да използвате тази секция.

Свържете профилите си.

SocialPilot - Connect Account_2016-02-03_21-42-45

В безплатната версия може да се свържат до 5 акаунта (веднага свързвам личния си профил и фен страниците си + LinkedIn).

SocialPilot - Manage Accounts_2016-02-03_21-39-00

Бележка: може да свържете и bit.ly акаунта си за допълнителна отчетност

Може също да задавате определено време за всеки ден от седмицата за различните постове – сериозно улеснение при планирането на дигиталния ви маркетинг.

advanced-scheduling

При създаването на статус може да качвате снимка и да пишете текст до 1000 символа. След това просто изберете акаунтите, където искате да бъде публикуван поста.

create-posts

От падащото меню може да зададете времето, когато искате да се публикува статуса. Може да публикувате веднага или да вкарвате статусите в график за по-късно пускане.

Всички планувани постове ще бъдат споделени в зададеното от вас време – автоматично.

Има и опция за редактиране на всеки пост. Идеална възможност, когато ви е дошла по-добра идея и искате да промените нещо в движение.

Платената версия има някои допълнителни опции като брандиране с името ви в статусите + някои други възможности, но честно казано повечето от нас няма да имат нужда от нея.

Пробвайте Social Pilot

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта