ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
онлайн магазин

Собствен онлайн магазин само в 4 ЛЕСНИ стъпки

Запази за после

В света на онлайн продажбите има нов играч, на който определено си струва да обърнем внимание преди всички останали, защото много скоро ще е важен фактор в онлайн търговията.

Когато говорим за бизнес в 21 век това включва голям набор от понятия и възможности. Всички сме наясно още с това, че интернет е безгранична възможност за развитие, без значение дали говорим за международни компании или едва пробиващи на пазари фирми.  Това е мястото, където всеки, с правилните маркетингови инструменти, може да бъде забелязан и да развие бизнеса си.

И тук се появяват CloudCart – инструмент за създаване на онлайн магазин.

Кои са те? И защо се интересуваме толкова живо от този продукт?

Малко история и теория:

CloudCart е търговско дружество, регистрирано в България, САЩ и още няколко държави, управлявано от екип с над 10 години история. Във фирмата работят над 30 специалисти по маркетинг и продажби, уеб разработчици, девелопъри на потребителски интерфейс и дизайнери, SEO / SEM специалисти. И не на последно място – екипът има опит в разработването на надеждни и сигурни потребителски уеб системи.

И в резултат на всичко това, днес можем да използваме техния основен продукт:

Многофукнционална, но изключително лесна и приятна за използване платформа за създаване на онлайн магазини.

CloudCart ни предлагат достъпен начин да пренесем физическия си магазин в онлайн пространството. Или пък да създадем такъв като сами решаваме: какво да включва, какви модификации да има, как да изглежда и още куп полезни неща, които превръщат платформата в подходяща за всеки, който иска да прави бизнес онлайн.

Стремим се да се погрижим за всички настоящи и бъдещи нужди на нашите клиенти и подобряването на техния онлайн имидж като:

● създаваме индивидуални решения за техния бизнес
● осигуряваме стратегическо консултиране и безплатни цифрови услуги

– екип Cloudcart

И тук няма да се спрем само на общите впечатления, а ще навлезем по-надълбоко, за да ви покажем истинската мощ и възможности на тази услуга. Не спирайте да четете, защото полезните неща за вашия бизнес едва сега започват.

За кого е предназначен CloudCart

  • За всички с и без опит и знания по електронна търговия и уеб дизайн.
  • За тези, които не искат и да чуват за програмиране на кодове за сайтове, но и не се чувстват комфортно, ако друг се грижи изцяло за онлайн бизнеса им.
  • За всички вас, които искате да генерирате печалби в интернет.
  • За всички, които мислите извън кутията и искате не просто да имате магазин, а собствен виртуален търговски бизнес с реални клиенти и доходи.
  • За тези, които искат да имат контрол от първа ръка върху продажбите и продуктите си и той да е винаги на един клик разстояние.
  • За тези от вас, които не мечтаят на дребно, без значение колко малък е бизнесът им (или пък голям) и искат да грабнат звездите от небето…пардон, успехът в търговията.

Какво предлагаме ли?

● Шансът да бъдете част от световна бизнес инициатива
● Здрав бизнес модел, построен на 10 години професионален опит и повече от 2 години интензивно планиране
● Идеалната рамка за изграждане и развитие на собствена успешна платформа за електронна търговия
● Един от най-стабилните планове за отплащане в индустрията
● Постоянен 24/7 съпорт, чрез професионална система, което Ви гарантира, че на вашите нужди, притеснения и въпроси, ще се намира отговор и помощ в рамките на 24 часа, благодарение на нашия екип от професионалисти по поддръжката

– екип Cloudcart

Ако звучи твърде лесно…то е, защото е  такова!

онлайн магазин

И все пак това вероятно не е най-важното за вас като предприемач, защото сте свикнали да се борите. Всъщност, по-важното е друго:

Освен, че ще си спестите голяма доза трудности, по-интересното е, че ще разполагате с много възможности касаещи вашия бизнес. А това, сигурен съм ви интересува повече от това просто да ви е лесно!

CloudCart като платфрома за създаване на онлайн магазин

А ето и доста силни аргументи в подкрепа на ентусиазмa ни спрямо CloudCart. Какво предлагат те, за да ви накарат да се чувствате специални:

#1. Множество професионални дизайни

#2. Оптимизиран за всяко мобилно устройство

#3. SEO оптимизиран и вградени отчети от Google Analytics

#4. Сигурен хостинг от световен клас и ползване на собствен домейн

Лесен и интуитивен административен панел

#5. Маркетингови инструменти

#6. Възможност за създаване на блог/новини

#7. Фактуриране и отчетност

#8. Плащания с наложен платеж, банков акаунт, Борика (виртуален пос терминал) и приемане на кредитни или дебитни карти, ePay.bg

#9. Лесна конфигурация за изпращане на стоката спрямо цена или тегло, както и пълна интеграция с Econt

#10. Допълнителни онлайн канали за продажба като: eBay и Facebook

#11. 24/7 подръжка, която е на ваше разположение за всякакви въпроси

  • С CloudCart първоначалната инвестиция е минимизирана до 0лв. Получаваш софтуера веднага и моментално можеш да тестваш пазара. Т.е., ако си заделил пари за изработка на онлайн магазин, ще можеш да ги инвестираш в нещо друго – маркетиране на продукта, например.
  • При останалите платформи ще трябва да инвестираш по-голяма сума, да чакаш минимум 2 месеца в разработка и корекции и де факто ще имаш магазин, но ще трябва да инвестираш допълнително и в маркетинг.
  • С CloudCart всички търговци, ползващи платформата, ще имат преднина пред останалите с няколко месеца и няколко хиляди лв. бюджет за реклама.

Защо ще печелите повече клиенти с Cloudcart?

Освен изброеното до момента, CloudCart ви дават възможност да спечелите клиенти и с професионален външен вид по последни стандарти за онлайн търговия, онлайн магазини, които са индивидуално съобразени с различните нужди на бизнеса.

Това е благодарение на споменатите вече от нас водещи специалисти в областта за електронна търговия, които са обмислили внимателно всяка тема, така че тя да бъда максимално оптимизирана за електронна търговия. Повечето теми са подходящи и за големи и за по-скромни търговци, но има и специфични такива, които да улеснят малкия бизнес максимално ( като новата им тема “Creme”, например), както и темплейти, специално създадени за най-често търгуваните продуктови групи като дрехи и обувки (темите: “Diamond”, “Lingerie”, “Marble” и др.), спортни стоки ( “Hail”), технологии (“Xtreme”, “Emerald”), обзавеждане (“Flint”, “Ruby”), детски стоки, бижута, аксесоари, хранителни магазини и ресторанти и още.

Струва си да се запознаете отблизо с тези красиви дизайни, върху чиято колекция се работи ежедневно:https://cloudcart.com/bg/themes

онлайн магазин

Те ни се довериха от самото начало да се погрижим за всичко: от детайлите на дизайна, като слайдери, банери и опции, до препоръки за маркетинга на техния онлайн бизнес.

Да започнем напълно безплатно!

Началото е не само лесно, но и не изисква никаква финансова инвестиция!

Да започнем от там, че безплатния период е 30 дни, в който любезни служители ще ви помогнат да започнете и да се запознаете с платформата. Освен това ще имате достъп и до блог-а със специфична и полезна информация за e-commerce.

tab-image1“Starter” пакета е за вас, ако ще започнете с малък брой продукти и искате така да се каже да “опипате почвата”, което гарантираме ви няма да продължи дълго, преди да си закупите “Basic” пакета, за да можете с до 100 продукта и подробно отчети да разгърнете по-добре дейността си.За тези от вас, които искат да навлезнат по-масово и с повече продукти е планът “Advanced”, с който разполагате с много допълнителни опции и 100GB дисково пространство. За най-големите търговци е планът “Professional”, където ограничения почти не съществуват.

И всичко това без такса инсталация, независимо от плана и с 0% такса транзакция.

Какво още бихме могли да кажем за CloudCart?

Много! Не искаме обаче да ви лишаваме от удоволствието сами да откриете всички възможности, които ви предлага тази онлайн услуга.

Ако държите на имиджа си онлайн ( а ние знаем, че държите), то отделете време да се запознаете с професионалната платформа от CloudCart, послушайте специалистите им по електронна търговия и увеличете клиентите, приходите и обхвата на бизнеса си.

С CloudCart е лесно!

Пробвайте Безплатно

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...
4.7 / 5 от 1300+ човека
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди

СПЕСТИ 300 лв и вземи 3 нови БОНУСА на стойност 200 лв...