Facebook емотикони – всички бързи клавишни комбинации за статуси, коментари и чат

facebook емотикони

Виж новият ни инструмент за супер бързо използване на емотикони във Facebook постове и статуси. ? Отвори го, избери си емотиконка и кликни на нея ?


Вероятно,  повечето от вас, които използват Facebook – коментирате статуси, създавате такива и пишете доста съобщения, нали? А използвате ли емотикони (емоджита)?

Понякога обаче е доста трудно да изразим някои емоции единствено и само чрез текст.

Да бъдем и по-описателни за това, за което говорим също не е толкова лесно само и единствено чрез букви. Точно за това от Facebook са ни дали на разположения няколко удобни, макар и леко постни иконки, с които да покажем своето моментно настроение, да изразим настоящата си емоция или да опишем това, за което говорим още по-добре.

Освен това може да добавяте пингвини, акули, дяволчета, дори ококорено лай*о!

И така, благодарение на уеб агенцията JESS3 ще можем да решим един стар проблем, а именно – каква беше комбинацията на иконката показваща целувка или тази на сърце или на, която и да е друга от останалите, които може да използвате….?

Сега, с този удобен пищов ще знаете как много бързо да вкарате всички, включително скритите емотикони във ваш статус, в коментар или в чата на Facebook.

Бързо използване на емотикони във Facebook:

JESS3_TNW_FB_Emoticon_Guide

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: