клуб Мастърхак - оригиналът

[wpbr_collection id=”243912″]

Никога до сега не е било по-лесно да намираш каквато и да е информация, но по-трудно от всякога е да откриеш тази, която ще ти носи пробив. Ето защо създадохме клуб Мастърхак

Иновативно микро съдържание, което дава реални резултати:

Ръководства

практически ръководства за дигитален маркетинг и копирайтинг

Мини курсове и практически ръководства, които да приложиш веднага. Без общите приказки

Секретна група

секретна група на клуб Мастърхак

Секретна група в собствена платформа, извън шума на Facebook, в която споделяме идеи и ресурси

VIP зона

онлайн курсове за маркетинг

VIP зона с курсове на стойност хиляди левове (en) за абонатите с минимум 6 месеца членство в клуба

Библиотека

библиотека с електронни книги

Колекция от специално подбрани книги за маркетинг, продуктивност, психология, копирайтинг (en)

Аудио статии

аудио статии на български

Над 200 премиум материала в аудио формат на български език, които можеш да слушаш навсякъде

Само за абонати

абонамент за клуб Мастърхак

Без реклами, само любимите ти теми: от маркетинг до психология, опция за запазване на статии за по-късно

★★★★★

Микро съдържание. Максимум полезност

Чрез своя иновативен механизъм, ĸлyб Macтъpxaĸ пoмaгa нa своите членове дa paзвиват ceбe cи, ĸapиepaтa и бизнeca cи два пъти по-бързо от всички останали, ĸaтo ежедневно им ocигypявa есенцията на най-добрите съвети, идеи, инструменти, ноу-хау и ресурси. Без дигитален шум, общи приказки, стрес и натоварване.

[wpbr_collection id=”244347″]

С парите и времето, които ще пестиш чрез този нов начин на учене, ще можеш да се наслаждаваш на повече моменти със семейството си!

мнения за Мастърхак

Казват, че Мастърхак е златна мина…

11 идеи, които ще ти помогнат да изкопаеш златото от нея:

В свят, в който разполагаме с неограничено количество информация, да знаеш върху какво да се съсредоточиш (и какво да игнорираш) е умение номер едно, което трябва да развиеш.

Направи го или рискуваш да се удавиш в океана от възможности!

Позволи ми да ти помогна с няколко конкретни примера, които ще ти покажат как да се възползваш от съдържанието ни по най-добрия начин:

 • Искаш Facebook и Instagram реклама, която да продава повече и да ти струва по-малко? Събрали сме практиките на топ експертите и нашия личен опит + най-добрите инструменти + автоматизация.
 • Искаш да научиш как да намериш идеалните си клиенти? Емоционален и Психографик маркетинг, стратегията JTBD ще ти помогнат до откриеш хората, готови да плащат за продуктите ти.
 • Искаш да пишеш като професионален копирайтър? Мини курсовете ни по копирайтинг ще ти помогнат да създаваш текстове, мотивиращи хората да правят това, което ти си пожелаеш. В един от тях ще намериш стратегията, която преобърна целия ми подход за писане и правене на бизнес.
 • Искаш да съживиш продажбите си? В ръководството с “82 тактики на дигиталната психология” ще намериш най-голямата илюстрирана колекция от техники и примери, които веднага да приложиш.
 • Искаш най-доброто съдържание за бизнеса си? Споделихме целия си личен опит, инструменти, похвати и шаблони, които да приложиш и в твоята дейност – Ноу-хау, което не можеш да намериш другаде!
 • Искаш да вземаш правилниш решения, но емоциите ти пречат? Ако мечтаеш да си по-решителен и самоуверен, виж техниките и стратегиите ни за вземане на решения в инфарктни ситуации.
 • Имаш трудности при намирането и управлението на хора? Тук ще намериш много реални примери за управление, лидерство и мотивация. Препоръчвам ти и писмото на Гарсия.
 • Търсиш най-новите открития на психологията? Научи неща като 4D мислене, техниката SCARF и много други похвати, които ще ти дадат огромно конкурентно предимство пред останалите.
 • Занимаваш с хиляди неща и времето никога не ти достига? Тук ще научиш как реално да постигаш повече с по-малко (без глупостите) + доказани инструменти, които използваме от години.
 • Търсиш промяна в живота си или развитие на кариерата? Ще научиш как да си направиш перфектния LinkedIn профил (пълно ръководство) какво е стълба на богатството, как да мислиш мащабно, как да направиш промяната, която толкова силно желаеш и как да намериш призванието си.

Над 80% от абонатите ни казват, че това е златна мина!

Влез в клуба и извади златото от нея…

★★★★★

[wpbr_collection id=”244361″]

Бъди иноватор, учи умно, ползвай само най-доброто!

Над 2000 активни абоната / Над 75% от тях подновяват абонамента си редовно / Собствена секретна социална мрежа / Познание и ресурси на стойност хиляди левове на цената на 1 кафе на ден / Споделяме и нашия личен опит.

Избери си абонаментен план: 

Ако избереш месечен абонамент и направиш 6 последователни подновявания, също ще отключиш достъп до VIP зоната

Защо редовно подновявате абонамента си за Мастърхак:


[wpbr_collection id=”244332″]

★★★★★

100% безусловна гаранция за удовлетвореност

гаранцияЗапознайте се с НАШАТА безУСЛОВНА 100% гаранция ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако в следващите 30 дни не намерите нещо полезно в нашите ръководства и премиум материали, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата.

Дайте ми минутка да ви разкажа защо ви давам тази безусловна гаранция:

Първо – практическите ръководства, които създаваме просто работят.

Започнах като ги създавам най-напред за себе си, за да ми улесняват ежедневната работа. Търсех из най-добрите източници в света – книги, сайтове, експерти, курсове и си вземах само това, което работеше.

Записвах всичко, което движеше бизнеса ми напред с по-малко усилия. Затова съм сигурен, че нещата, които правим в клуба и в нашата общност ще бъдат полезни и на вас. Просто им дайте шанс.

Второ – една от нашите основни ценности в Мастърхак е да поставяме членовете на клуба на първо място – ВИНАГИ. Борим се за вашия успех заедно с вас!

Правим го като не спираме да проучваме, тестваме, пробваме и споделяме най-новите неща, които реално работят. Споделяме личен опит и информация, която си струва да знаете.

Ние правим сериозни материали! Без да губим времето на нашите читатели с излишни приказки и празни обещания. И вие като мен сигурно сте се нагледали и наслушали на такива, нали?

Затова и съм толкова уверен, че ще попаднете на място, толкова полезно като никое друго.

Защото каквото и да ви обещават другите – в Мастърхак ще намерите повече.

Просто е: изберете си абонамент според възможностите, влезте и в нашата секретна общност.

И ако не откриете полезност в това, което правим, ако не намерите съмишленици или партньори, ако не започнете да постигате повече в живота, работата или бизнеса си, ще ви върнем 100% от парите.

Тази гаранция покрива 30 пълни дни от нов абонамент – време, през което аз и моя екип ще направим всичко по силите си да ви помогнем да успеете.

Надявам се скоро да станем част от историята на вашия успех.

Позволете ни да се борим заедно с вас за него!

С Уважение,

Христо Стоянов

Създател и управител на:
lifehack.bg и клуб MasterHack

Често задавани въпроси:

<strong>Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?</strong>

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

? Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата всеки път ръчно да подновявате абонамента си.

Освен това, ако използвате този вид абонамент с автоматично подновяване месечната ви такса става наполовина по-малка (спестявате 50% от цената).

Как да платите – стъпка по стъпка:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Завърши поръчката“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента (или спирането му от ваша страна) достъпът се възстановява след като го подновите.

Точно както е при картата ви за фитнеса!

? Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

⏰ Ако не ви се чака: изпратете платежното на имейл office@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

? ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

<strong>Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?</strong>

Да, разбира се!

За да ви издадем фактура, моля попълнете полето “Бележки” в страницата за плащане с данните на фирмата и отбележете дали е регистрирана по ДДС.

Лайфхак Медиа Груп ЕООД е регистрирана по ДДС, което ви дава възможност да намалите разхода си за абонамента.

Фактура се издава до 5 работни дни.

<strong>Какво точно ще се случи след като се абонирам?</strong>

Ще получите достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци чрез месечния автоматичен абонамент, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

<strong>Как работи абонаментът в MasterHack?</strong>

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

? ВАЖНО: Когато абонаментът ви изтече и не го подновите, достъпът до клуба, до секретната ни група и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично.

Може да активирате достъпа си отново като подновите абонамента си.

<strong>Каква е разликата между lifehack и masterhack?</strong>

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

? Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

<strong>На колко устройства мога да ползвам абонамента си</strong><strong>?</strong>

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и един абонат може да използва достъпа си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент. В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и секретните групи, без обяснение.

<strong>Как да вляза в секретните групи на клуба?</strong>

След като активирате абонамента може да подадете заявка за Facebook групата на клуба от този линк. А за новата ни платформа ще ви изпратим специален имейл, от който да активирате достъпа си. Ако не виждате имейла, проверете в папка спам на пощата си. Всичко за платформата може да намерите на тази страница.

? Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент = един човек в секретната група.

Секретната група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

И помнете:

Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

<strong>С какво клуб Мастърхак е по-различен от останалите?</strong>

 • Форматът

Тук не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на курсове, присъствие на лекции и писане на домашни (освен ако нямате излишно време за губене).

Тук получаваш нов формат неформално обучение, който ти осигурява най-полезната информация, с която да решаваш проблемите си и да постигаш целите си с достъп 24/7.

С този формат постигаш много повече за по-кратко време, защото вместо теб, ние ще отсяваме най-полезната и авторитетна информация в света по темите, които те вълнуват. А най-хубавото е, че можеш да я приложиш веднага, където и да се намираш

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност.

За инфо или помощ, позвъни на:

☎️  0878 977 107

Избери си абонамент

Реални хора, реални резултати:

[wpbr_collection id=”243871″]

Присъедини се към над 2000 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Влез в клуба

лого клуб Мастърхак

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак