Автоматично периодично плащане


#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата от него?

  • Пестите време като не се налага да подновявате ръчно абонамента си всеки месец.
  • Месечната Ви такса е по-ниска (всеки месец пестите 10 лв).
  • Можете да го изключите по всяко време.

#3. Как да го използвам / как да платя с него?

Вижте видеото – всичко е описано стъпка по стъпка.

#4. Сигурни ли са банковите транзакции?

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните от нея се съхраняват от нашия партньор „Първа Инвестиционна Банка“, който се грижи за тяхната поверителност и сигурност. Все едно плащате на гише в тази банка, но виртуално. В тази връзка данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане?

Когато изберете периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали системата на „Първа Инвестиционна Банка“ ще дебитира автоматично банковата карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без да е необходимо Вие да правите каквото и да било. Така абонаментът и достъпът Ви до секретната ни група и ресурси няма да бъде прекъснат.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата?

Когато системата на банката опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви покаже как да подновите абонамента си за месеца, за който плащането е неуспешно. След това системата ще продължи да подновява абонамента периодично докато не решите да го спрете.

#5. Как да го спра?

  1. Влезте в профила си.
  2. Изберете „Регулярно плащане“.
  3. Кликнете на „Откажи плащането“.

🔥 Важно: Минимумът месеци при периодичното плащане е 3 месеца.
При преждевременно прекратяване на абонамента с периодично подновяване няма да можете след това да се възползвате от неговото удобство и намалената му цена за срок от 12 месеца.


Абонирай се

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg