7 доказано работещи тактики за увеличаване на продажбите в онлайн магазина ви [2024]

Много бизнеси харчат пари на вятъра… За реклама в социалните мрежи, в Google и къде ли още не, неглижирайки собствения си магазин, на който нямат време да обърнат внимание.

Фокусирайки се основно върху външни канали, които да ни носят трафик, често пропускаме да оптимизираме и подобрим най-важния си актив:

Собствената си дигитална витрина.

Получава се омагьосан кръг:

Първо харчим да ги привлечем и после ги отблъскваме, когато дойдат при нас, просто защото не ни е останало време да ги улесним да пазаруват.

С други думи:

Не сме оптимизирали магазина си за конверсии, а разчитаме магическата Facebook или Инстаграм реклама да свърши работата вместо нас.

Няма нещо по-неприятно за купувачите от това да се мъчат да намерят това, което търсят в даден магазин и да не могат да го направят.

Ако търсят обувките, които са видели във Фейсбук рекламата ви, трябва да им е лесно да ги открият, когато дойдат при вас.

Ако са изчерпани, трябва да знаят как могат да ги имат, въпреки това.

Така не само ще продавате повече…

Но и ще изградите лоялни клиенти, които ще знаят, че при вас е удобно и лесно да намират това, което търсят.

В този материал ще ви покажа как да го направите като приложите 7 от най-ефективните тактики за оптимизация към електронния си магазин.

И нещо, което ще ви хареса: тези от вас, които стигнат до края на статията, освен тактиките ще получат и полезен подарък.

С какво ще ви помогнат ли?

Ако приложите някои от тях, при един и същ разход за реклама и обем на трафика, ще увеличите %-та на хората, които ще купят от вас.

Нали това искаме всички:

Да продаваме повече и да харчим по-малко пари за реклама.

Да започваме…

 

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: