Психографик маркетинг: практически курс!

Използвай това практическо ръководство за психографик таргетиране - покажи продуктите си пред хората, които ще ги искат! Без психографика губиш много продажби!

Няма нужда повече да се чудиш как да използваш психографиката в своите реклами, защото в това практическо ръководство събрах най-доброто по темата! А в практическата част наблегнах най-вече на моя личен опит и тествани в практиката инструменти!

От над 20 000 думи отсях най-важното в 5000 като извадих общите приказки и онова, което не можеш да приложиш. Добавих и моя солиден опит. Получи се практическо ръководство с експертни съвети, които можеш веднага да приложиш и да постигаш повече!

И така, какво точно ще научиш в този курс?

Как да използваш психографиката на потребителите в своя маркетинг и бизнес. Ще можеш да таргетираш рекламите си с лазерна прецизност, за да продаваш повече!

Представи си за момент, че браузваш в нета.

Мечтаеш си да започнеш собствен бизнес и да се отървеш от гадната си работа, да имаш свободно време и пари, които да харчиш с любимите си хора и да пътуваш по света.

Точно в този момент виждаш Facebook реклама, която гласи:

"Мечтаеш да стартираш собствен бизнес? Искаш да имаш повече свободно време и пари, които да харчиш със семейството си? Заповядай на двудневното ни обучение и виж как да осъществиш мечтите си!  Ще ти покажем всичко - стъпка по стъпка."

Точно това, което искаш, нали? И кликваш. А може и да купиш...

Как този гуру знае какво точно искаш? Има два варианта!

Първият разбира се е случайността. Вторият обаче не е демографията. Възрастта, пола и това къде живееш не крещят "искам пари и свобода". Психографията е!

Вторият вариант е този гуру да е проучил желанията на своята аудитория и да рекламира спрямо тях (хитрец). В това ръководство ще ви покажа как и ти да правиш същото!

Ще разделим ръководството на части:

  1. Какво точно е Психографик маркетинг и защо има огромно значение?
  2. Къде да използваш психографики, за да увеличиш продажбите си?
  3. Как безплатно и точно да таргетираш клиенти чрез Психографиката им?

Да започнем с най-основния въпрос...

оригинално премиум съдържание, секретна FB група, книги, ресурси

Този материал е част от оригиналното премиум съдържание на lifehack.bg, достъпен е само за членове на клуб MasterHack. Вече си част от клуба? Логни се от линка по-долу.

В клуба ще разполагаш с: всяка седмица ново авторско практическо ръководство или премиум материал, всеки ден полезни ресурси, инструменти и информация в секретната ни Facebook група, библиотека с едни от най-добрите книги на английски, а аз най-лоялните достъп до специална VIP зона с курсове на стойност хиляди долари. Абонирай се...

Влез в клуба

____

Вече си член на клуба?

Логни се от тук

Само за членове на клуба!