Психографик маркетинг: практически курс!

Няма нужда повече да се чудиш как да използваш психографиката в своите реклами, защото в това практическо ръководство събрах най-доброто по темата! А в практическата част наблегнах най-вече на моя личен опит и тествани в практиката инструменти!

От над 20 000 думи отсях най-важното в 5000 като извадих общите приказки и онова, което не можеш да приложиш. Добавих и моя солиден опит. Получи се практическо ръководство с експертни съвети, които можеш веднага да приложиш и да постигаш повече!

И така, какво точно ще научиш в този курс?

Как да използваш психографиката на потребителите в своя маркетинг и бизнес. Ще можеш да таргетираш рекламите си с лазерна прецизност, за да продаваш повече!

Представи си за момент, че браузваш в нета.

Мечтаеш си да започнеш собствен бизнес и да се отървеш от гадната си работа, да имаш свободно време и пари, които да харчиш с любимите си хора и да пътуваш по света.

Точно в този момент виждаш Facebook реклама, която гласи:

"Мечтаеш да стартираш собствен бизнес? Искаш да имаш повече свободно време и пари, които да харчиш със семейството си? Заповядай на двудневното ни обучение и виж как да осъществиш мечтите си!  Ще ти покажем всичко - стъпка по стъпка."

Точно това, което искаш, нали? И кликваш. А може и да купиш...

Как този гуру знае какво точно искаш? Има два варианта!

Първият разбира се е случайността. Вторият обаче не е демографията. Възрастта, пола и това къде живееш не крещят "искам пари и свобода". Психографията е!

Вторият вариант е този гуру да е проучил желанията на своята аудитория и да рекламира спрямо тях (хитрец). В това ръководство ще ви покажа как и ти да правиш същото!

Ще разделим ръководството на части:

  1. Какво точно е Психографик маркетинг и защо има огромно значение?
  2. Къде да използваш психографики, за да увеличиш продажбите си?
  3. Как безплатно и точно да таргетираш клиенти чрез Психографиката им?

Да започнем с най-основния въпрос...

Сподели 😍
нови стари харесвани
alek.rusev
Member
alek.rusev

Невероятно изчерпателна статия с интересни примери и безплатни шаблони! Нямам търпение да приложа прочетеното в своите проекти! Христо , мачкаш братле!

silvina
VIP член
silvina

Много благодаря за страхотния материал! Отдавна се мъча да направя нещо подобно – и да, „мъча се“ е съвсем точно казано. 🙂 Досега го правех на сляпо и понякога уцелвах, друг път не съвсем, но сега ще мога да бъда много по-прецизна. Направо копирам бележките, които си водих, докато четох, за първото, което ще направя. 🙂 Пояснявам, че в момента целта ми е да генерирам съдържание, което да харесва на потенциалните ми клиенти и да им бъде толкова полезно, че да поискат да се запишат в е-бюлетина ми, чрез който продавам (от време на време, когато съм в кампания, не… Прочети всичко »

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top