ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
бизнес план

Как да си направите най-простият и ефективен бизнес план на света – ръководство

Хората на изкуството започват да създават модел на своето произведение, под някаква още преди то да бъде реализирано. Художниците правят скици, архитектите - компютърни или картонени макети на сгради, а филмовите режисьори създават табла на историята, където скицират всеки един аспект на филма, кадър по кадър.

Някои от най-прекрасните песни са започнали живота си от няколко реда, надраскани на салфетка, картонена поставка за чаша или парче хартия.

Тези модели и макети дават възможност на твореца да види своята идея по-ясно, преди да положи усилия да я пресъздаде. По този начин той по-лесно ще забележи какво вече е налице и какво още му липсва.

И все пак, когато се заговори за бизнес план, доста от хората обикновено се блещят и запретват ръкави, сякаш искат от тях да изкопаят отходно място в средата на блато.

Бизнес планът не е тежка работа и не се пише върху камък .Планът на една успешна компания се създава с цел да бъде постоянно адаптиран, когато нещата се променят.

Впрочем, създаването на бизнес план, не е толкова това, което се създава там, а по-скоро как се развива вашето мислене в процеса на самото му писане.

Чрез процеса на представяне на всеки детайл на разцвета на  бизнесa ви, съзнанието преминава отвъд обичайните ограничения и увеличава възможностите на сетивата ви.

Преди да пристъпите към първото действие, събитията често започват да се обръщат във ваша полза, като естествен резултат на вашата обвързаност.

 Шотландският изследовател на Хималаите, Мъри е казал:

Предвид всички прояви на инициатива и творчество, съществува една елементарна истина. Несъобразяването с нея, убива безброй идеи и прекрасни планове.В момента, в който човек решително се обвърже, съдбата също започва да действа.

 Цял поток от събития са провокирани от решението, предизвикващи в полза на човек, всякакви непредвидени случки, срещи и материална подкрепа, за които той не си е мечтал да се появят на пътя му.

Създаването на план за вашия бизнес може да изложи на показ най-доброто и най-лошото във вас. В някои моменти той ще покаже вашата позитивност, ентусиазъм и талант за творческо мислене и решаване на проблемите.

В други, той може да предизвика непреодолим страх, отлагане и ако се прави в екип, може да доведе до сериозни различия на мненията.

Това е чудесен процес и съдейки по опита на преуспели хора, може да се каже, че е в крайна сметка винаги се оказва полезен.

Как да създадете най-простия и ефективен бизнес план

Каквото и да можете да правите или да мечтаете да правите, сега е момента. Смелостта носи в себе си гениалност, сила и магия.  Гьоте

За да създадете прост и в същото време силен бизнес план за вашия продукт или услуга, възползвайте се от въпросите по-долу.

📝 Те са разделени в пет основни категории:

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
Привет, аз съм Христо
Веднъж в седмицата, само за 5 минути ще научаваш  идеи, стратегии и тайни, все още непознати за останаиля свят!
15 000 човека всеки път го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи."
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2
Най-полезният имейл бюлетин на български - включи се ▼
15 000 човека го чакат с нетърпение
"Когато го отворя, умът ми се взривява от идеи."
Чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2