ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

80 безценни съвета от MDRT, които да приложите и във вашия бизнес

Търсейки вълшебната формула на успешните продажби попаднах на нещо доста по-добро: клуб съставен от най-добрите финансови консултанти в света наречен MDRT/Million dollar round table/ - кръглата маса на милионерите!

Оказа се че там  наистина са само богати и успели хора и то станали такива благодарение на убийствените си умения по продажби.

След като имах и възможността да изгледам няколко презентации на живо тук в България на членове на този клуб MDRT и по специално на английския и еврейския представител, тотално се убедих, че тези хора не случайно са толкова успешни.

Развълнуван и мотивиран от начина им на работа започнах да търся и материали, от които да се уча на техники за успешни продажби, фрази, цитати и всичко, което използваха тези успешни търговци в своите сделки.

Оказа се че имат цяло подразделение с книги, написани с тяхна помощ, където са вложили огромна част от опита си в тях.

Без колебание си поръчах една от тях наречена "Million dollar closing Techniques" ($99) специализирана в техники по приключването на продажби, които използват всички членове на въпросния клуб.

Тази книга е цяло богатство за всеки, който реши да се занимава с продажби. Този материал е продиктуван от желанието ми да споделя част от знанието и опита в тази книга. В нейния край има около 20-30 страници само с фрази, цитати, въпроси и други хитри техники, които да помогнат на един продавач. Ето и най-полезните от тях:

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си