ВЛЕЗ В КЛУБА

80 безценни съвета от MDRT, които да приложите и във вашия бизнес

  • 843
  • 135
  • 5

Търсейки вълшебната формула на успешните продажби попаднах на нещо доста по-добро: клуб съставен от най-добрите финансови консултанти в света наречен MDRT/Million dollar round table/ - кръглата маса на милионерите!

Оказа се че там  наистина са само богати и успели хора и то станали такива благодарение на убийствените си умения по продажби.

След като имах и възможността да изгледам няколко презентации на живо тук в България на членове на този клуб MDRT и по специално на английския и еврейския представител, тотално се убедих, че тези хора не случайно са толкова успешни.

Развълнуван и мотивиран от начина им на работа започнах да търся и материали, от които да се уча на техники за успешни продажби, фрази, цитати и всичко, което използваха тези успешни търговци в своите сделки.

Оказа се че имат цяло подразделение с книги, написани с тяхна помощ, където са вложили огромна част от опита си в тях.

Без колебание си поръчах една от тях наречена "Million dollar closing Techniques" ($99) специализирана в техники по приключването на продажби, които използват всички членове на въпросния клуб.

Тази книга е цяло богатство за всеки, който реши да се занимава с продажби. Този материал е продиктуван от желанието ми да споделя част от знанието и опита в тази книга. В нейния край има около 20-30 страници само с фрази, цитати, въпроси и други хитри техники, които да помогнат на един продавач. Ето и най-полезните от тях:

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Най-после безплатна е-книга, която ще ти е истински полезна:
Постигай целите си два пъти по-бързо!
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата