80 безценни съвета от MDRT, които да приложите и във вашия бизнес

[TheChamp-Sharing count=”1″]

Търсейки вълшебната формула на успешните продажби попаднах на нещо доста по-добро: клуб съставен от най-добрите финансови консултанти в света наречен MDRT/Million dollar round table/ – кръглата маса на милионерите!

Оказа се че там  наистина са само богати и успели хора и то станали такива благодарение на убийствените си умения по продажби.

След като имах и възможността да изгледам няколко презентации на живо тук в България на членове на този клуб MDRT и по специално на английския и еврейския представител, тотално се убедих, че тези хора не случайно са толкова успешни.

Развълнуван и мотивиран от начина им на работа започнах да търся и материали, от които да се уча на техники за успешни продажби, фрази, цитати и всичко, което използваха тези успешни търговци в своите сделки.

Оказа се че имат цяло подразделение с книги, написани с тяхна помощ, където са вложили огромна част от опита си в тях.

Без колебание си поръчах една от тях наречена “Million dollar closing Techniques” ($99) специализирана в техники по приключването на продажби, които използват всички членове на въпросния клуб.

Тази книга е цяло богатство за всеки, който реши да се занимава с продажби. Този материал е продиктуван от желанието ми да споделя част от знанието и опита в тази книга. В нейния край има около 20-30 страници само с фрази, цитати, въпроси и други хитри техники, които да помогнат на един продавач. Ето и най-полезните от тях:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: