Как да инсталираш POS терминал на ePay за плащания с карти в Woocommerce – практическо ръководство

Резюме: в това ръководство ще научиш как сам да инсталираш виртуалния POS терминал на ePay в Woocommerce магазин, за да получаваш плащания за продуктите и услугите си от кредитни и дебитни банкови карти, както и плащания през профил на ePay.

И по-конкретно: на едно място ще намериш цялата нужна информация за това какви са изискванията, процедурите, разходите, таксите, самата инсталация на модула в WordPress и връзването на виртуален POS терминал чрез "ePay свят".


Преди да създам MasterHack знаех, че трябва да предложа бъдещите ни абонати начин да платят с карта, тъй като услугата е дигитална.

Най-популярния начин на плащане у нас "наложен платеж" не вършеше работа, а банковия трансфер се използва най-вече от фирми.

Проблемът:

Ако не им е удобно да платят хората няма да купят!

За дигитален продукт това е дебитна или кредитна карта.

За целта имах нужда от виртуален POS терминал.

Преди две години, когато отворих клуба се спрях на ePay.

След няколко имейла, процедури, създаване на акаунт, инсталация на модула в lifehack.bg и няколко други по-специфични неща, успях да интегрирам виртуалния им пос.

От нашата Checkout страница самата транзакция се прехвърляше в системата на ePay, от където през Борика (основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България) сумата минаваше в акаунта ми на търговец в ePay. След това всеки месец ePay ми превеждаше натрупаното по сметката. Това е.

Не знам дали ePay е най-добрата услуга (вече има и много други), но за моите нужди на онлайн търговец това е удобен и безпроблемен инструмент за получаване на плащания по карта.

В следващите редове ще ти споделя целия ми опит с услугата, така че да можеш абсолютно сам лесно да я инсталираш и в твоя онлайн магазин.

Ще ви споделя и ценно инфо в резюме за останалите платежни системи, за да не се лутате като мен и да се чудите какво да ползвате.

Ще се спра на следните теми:


Какви са плюсовете и минусите на ePay в Woocommerce?
Колко ще ми струва инсталацията на ePay модула в WordPress?
Какви такси удържа ePay при транзакциите?
Процедурата: профил в ePay, договор, абонамент за виртуален POS?
Как се инсталира и настройва модула на ePay в Woocommerce?
Система за дарения - какво е най-добре да ползвате?

Помнете: Хората биха плащали повече пари за повече удобство! Направете така, че да им е много удобно.

Да започваме...

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак