Как да откриеш истинския си потенциал и да станеш такъв, какъвто искаш да бъдеш

потенциал

? Ключови акценти:

  • Как възприемате себе си влияе на усещането на другите за самите вас - как да промените тази представа?
  • Силата на промиването на мозъци - страхотен пример от военната практика + обяснението на процеса
  • Как да сформирате собствения си образ
  • Програмиране на собствения ви образ
  • Малка промяна, големи резултати
  • Най-добрият съвет на света...

Ако наистина се смятате за непривлекателен, вие не­съзнателно саботирате всички опити да изглеждате добре.

По тази причина няма да се представяте в най-добрата си светлина, хората също ще ви намират за непривлекателен и така предсказанието ще се сбъдне. Ето за това е важен този ваш собствен образ.

От него зависи цялото ви поведение, нещата, които ви с еслучват и успехът ви в живота! Редица проучвания показват, че страшно много хо­ра, които внезапно получават големи суми пари от ло­тария или наследство, ги загубват доста бързо.

Дори хора които изкарват парите си с труд, са склонни да ги прахосат, ако им се струва, че получават повече, отколкото заслужават.

Те се чувстват неудобно с парите отгоре, затова ги похарчват, заемат ги или намират някакъв друг начин да се освободят от тях.

Помнете:

Как възприемате себе си влияе и върху усещането на другите за самите вас

„Най-дълбокият ни страх не е, че сме незначителни, най-дълбокият ни страх е, че сме неизмеримо могъщи. Нашата светлина, а не мракът в нас, ни плаши най- много. Питаме се: кой съм аз, че да съм брилянтен, вели­колепен, талантлив, баснословен?

В действителност кой си ти, че да не си? Ти си дете на вселената. Ако играеш на дребно, няма да помогнеш на света. Няма нищо поучително в самоограничаването. Родени сме, за да покажем величието на вселената, което е в нас. То не е само в някои от нас: то е във всеки. И като позволим на собствената ни светлина да сияе, несъзнателно даваме позволение на другите да направят същото. Освободим ли се от собствените си страхове, нашето присъствие автоматично освобождава другите. "

- Мариан Уилямсън

Понеже над 90% от общува­нето ни е несъзнателно, хората около вас непрекъснато отговарят на езика на тялото, интонацията и емоционалните сигнали, които изпращате. Дори думите ви да звучат позитивно, може да откриете, че посланието, което изричате, е съвсем различно от това, което изпращате с езика на тялото си.

Ето и основното, което трябва да запомните:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак