Как намалих месечните си разходи за имейл маркетинг с над 90% [видео ръководство]

Време е за реални мерки, а не за общи приказки! Не мислите ли…?

Едно от нещата, които предприехме, за да оптимизираме бизнеса си е да намалим разходите, които правим за най-различни дигитални услуги и инструменти.

За бизнес като нашия имейл маркетингът е постоянен разход.

Затова потърсих начин да го намаля и дори да го подобря. И успях!

Редуцирах го с над 90%, а след една година ще ми бъде 100% безплатен.

В този материал ще ви покажа как от разход 700 лв на година за имейл маркетинг го намалих на 0 лева само с малка, еднократна инвестиция и полезен инструмент.

? Най-добрата част:

Ако следвате стъпките в това ръководство ще спестите доста пари от месечните си разходи за имейл маркетинг, а самия той ще се случва директно в сайта ви, под вашия контрол, без повече да се налага да плащате за външни и скъпи услуги като MailChimp, MailerLite или SendGrid.

Практическото ръководство съдържа 7 видео урока, в които ще ви покажа всичко, което трябва да направите (стъпка по стъпка), за да се възползвате от моята система.

✅ В края ще намерите и моя CHECKLIST с 15 съвета за ефективни имейли!

? Важно: още в началото държа да отбележа, че това НЕ е имейл маркетинг с нулев бюджет! Такива фантасмагории няма! Другото, което е важно да знаете още тук е, че за да работи системата, която използвам, сайтът ви трябва да е базиран на WordPress, а имейлите ви да са до 15 000.

Да започваме…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак