Бизнес урок от откачените братя, които построиха първата летателна машина

? + Аудио версия за абонати

Когато Уилбърт чул за смъртта на Ото Лилиентал, той се обсебил от една откачена идея. Прехвърлил тази “лудост” и върху брат си Орвил.

Ето какво се случи: 

Лилиентал, по известен като “Летящия мъж”, работил неуморно върху планер, който щял да позволи на човека да полети.

Но на 9 август 1896 той се разбил в небето на 50 фута от земята и счупил гръбнака си и починал. Плашещо. Знам! Но Уилбър и Орвил станали още по-вманиачени от идеята да полетят.

Те също искали да построят първата летяща машина… И въпреки че, както Дейвид Маккулоу пише в новата си книга “Братя Райт”,

Те не са имали висше образование, нито официално техническо обучение, никакъв опит в работата с някой друг, освен със себе си, без никакви високопоставени приятели, без финансови поддръжници. Не са разполагали с държавна субсидия, освен с малко собствени пари и реалната възможност в един момент да последват съдбата на Ото Лилиентал и да бъдат убити от собственото си творение.

…нищо не можело да ги спре да опитат.

Какво се е случило? И по-важното, какво общо има това с теб?
братята райт

Както знаете, братята Райт са създали първата в света летателна машина. И причината, поради която те успяват може да ви помогне в осъществяването и на вашата мечта – стартирането и отглеждането на печеливш и успешен бизнес.

В интерес на истината, най-важното нещо, което може да научите за бизнеса като цяло идва от примера на тези двама откачени братя, които са имали неустоимото желание да построят летателен апарат.

Ето защо:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА