facebook_pixel

Най-голямата заплаха за вашия онлайн бизнес все още е Digital Sharecropping!

Попаднах на материал на Соня Симонот copyblogger, който отговаряше и на моето виждане за един съществен елемент от онлайн бизнеса. За опасност касаеща твоя, моя, нашият дигитален маркетинг. Смятам, че това е нещо важно, нещо, за което си струва да помислим. Това е моята версия на онова, в което вярва една от най-печелившите интернет компании:

Преди време попаднах на материал написан от Соня Симон, ядрото на компанията copyblogger, който отговаряше и на моето виждане за един съществен елемент от онлайн бизнеса. Става въпрос за опасност касаеща твоя, моя и изобщо нашия дигитален маркетинг. Бързам да ви я разкажа, защото смятам, че е нещо важно, нещо за което си струва да се замислим.

Привет :)

Извини ме за прекъсването. Искам да ти кажа нещо важно!

Вероятно вече познаваш някои от статиите, които пиша толкова време. Те са дълги, красиви и пълни с ценна информация. Отскоро започнах да създавам още по-сериозни материали, в които се гмуркам надълбоко! Изваждам есенцията на конкретен проблем от най-добрите източници. Резултатът - само онова, което си струва да знаеш.

Точно като тази статия!

За да я прочетеш трябва само да се абонираш за VIP клуб MindHACK.

Отнема минута!

След това ще имаш достъп до много специални неща: практически ръководства, безценна информация, личния ми опит, библиотека с безплатни книги и много други.

Вече си член на ВИП клуба?  >>  Логни се тук.


Само за членове - Ако си логнат, но все още виждаш това съобщение, презареди страницата с F5!

Препоръчвам ти и:

Comments are closed.