ВЛЕЗ В КЛУБА

Досега само те информирах, време е наистина да ти помогна! Ето как…

 • 273
 •  
 •  

Запази за по-късно

Здравей,

Казвам се Христо Стоянов и преди 10 години стартирах lifehack.bg с идеята да информирам хората за най-важното от света на бизнеса, маркетинга, психологията и личностното развитие.

С това целях да вдъхновя хората да променят живота си към по-добро.

След повече от 1000 публикации, безброй часове работа, тонове събрана информация и опит осъзнах, че съм постигнал само първата част от моята цел, а именно – да информирам хората!

Но имаше нещо, което не успявах да постигна, нещо, което не даваше на читателите ми най-доброто за тях – и в бизнеса и в личния им живот.

Затова през последните седмици започнах да си задавам въпросите:

Какво мога да направя за читателя на lifehack.bg, така че с всяко мое следващо усилие да променя поне малко живота му към по-добро, вместо просто да го информирам? Какво бих могъл да направя, за да бъде по-щастлив, по-удовлетворен от себе си, по-успешен в работата си и по-печеливш в бизнеса си и в маркетинга си, вместо да губи време в четене на повърхностна информация и да става все по-объркан, не правейки нищо?

До какви изводи стигнах!


 1. Осъзнах, че макар и полезни, повечето от моите статии често не помагат на читателите ми реално да приложат новата информация в живота си, така че нещо да се промени за тях към по-добро.
 2. Осъзнах, че това, което ти предлагам може да бъде много по-задълбочено, много по-ефективно и много по-резултатно за теб, защото знам, че ти е омръзнало от гръмки заглавия и празни обещания!
 3. Осъзнах, че не са ти нужни повече статии, нито повече информация.
 4. Осъзнах, че ти е нужна правилната информация с точната система или план, които директно да приложиш – поднесени по начин, който не само да ти покаже как, но и да те подтикне да действаш, защото ще е лесно.

Затова реших да направя нещо, което никога не съм правил до сега!

 • Реших не просто да споделям знанията си, а да ти помогна да създадеш практически умения, които да приложиш веднага и с лекота, а в резултат да видиш истински положителни резултати.
 • Реших да създавам “карти”, които да те упътват с лекота, водейки те до най-желаните от теб дестинации, свързани с бизнеса и живота ти.

Откъде смятам да започна?


Доста мислих по въпроса.

За тези години натрупах много знания, опит, разбрах кои са най-добрите източници, ефективни методи и системи в света на онлайн бизнеса и развитието на личността.

И ако ти предложа всичко това накуп ще се объркаш!

Ще изгубиш време в търсене и експерименти и накрая ще ти писне, защото единственото, което винаги си искал е стегната и простичка система, която да ти покаже най-ефективния маршрут, през които да преминеш, независимо накъде си се запътил. Но по-важното:

Осъзнах, че колкото и знания да имам, колкото и опит да съм натрупал няма как да знам от какво точно има нужда всеки един от моите читатели.

И вместо да гадая реших, че няма нищо по-добро от това да те попитам – да те помоля да ми разкажеш в детайли от какво точно се вълнуваш в момента!

Идеята:

Мога да ти спестя наистина огромно количество време!

Но, за да го направя трябва да ти задам няколко въпроса, които ще ми помогнат да разбера какъв проблем искаш да решиш в момента.

Кое е най-важният ти приоритет сега! Какво искаш да постигнеш в следващите седмици и месеци, в какво искаш да се подобриш.

Да, планирам един по-различен lifehack.bg!

И ако отделиш само 2 мин., за да споделиш какво ангажира вниманието ти в момента, има голяма вероятност съвсем скоро да намериш своите дълго чакани отговори именно тук – решения на проблеми свързани с твоите нужди и темите, за които пишем тук.

Важно:  Това не е анкета, това е тест!

Тест, който ще помогне и на теб да осъзнаеш от какво точно имаш нужда, кой е най-голямата ти трудност в момента.

И дори и да не успея да ти помогна, най-хубавото е, че ти вече ще си спечелил, защото ясно ще си дефинирал пред себе си кое е най-голямото ти предизвикателство!

Моите най-големи желания/трудности в момента са свързани с:
(Избери една от двете теми)

Как да постигнем това заедно?

Ако имаш желание да ми помогнеш като споделиш мнението си по няколко въпроса, в замяна аз ще използвам тази информация, за да създам съдържание, което ще ти помогне да развиеш така необходимите умения, за да ги приложиш в живота, маркетинга или бизнеса си.

Как да го направим като хората?

 • Помисли за предизвикателствата, с които се бориш ежедневно – в живота си, в бизнеса ти, в онлайн маркетинга, в писането и т.н.
 • Какво познание би ти помогнало, какво би те облекчило, какво би направило живота ти по-лесен, а резултатите много по-добри?
 • Какъв резултат би искал да имаш (колкото по-подробно го опишеш, толкова шанса да създам нещо, което да ти помогне е по-голям)?
 • Какви умения искаш да придобиеш? Какво ти липсва в момента?
 • Какво не ти харесва от това, което правиш сега?
 • Какво най-много ти харесва от това, което правя и би искал да ти разкажа как всъщност го правя – стъпка по стъпка?

Ще прочета отговорите ти внимателно и на база на тях ще създам дигитална карта за решението на твоя проблем или за целта, която искаш да постигнеш.

Дори и това да не е продукт, то би могло да бъде безплатна информация насочена към най-голямото предизвикателство пред теб.

Колкото си по-конкретен, толкова по-добре.

Отдели само 2 минути, за да ми разкажеш за твоята ситуация:

Коя е най-голямата трудност в живота ти в момента – в онлайн бизнеса ти, в писането, в правенето на сайтове, във Фейсбук маркетинга, в каквото имаш проблем и не ти харесва.

Ако го направиш…

#1 Първо, това ще означава много за мен! Ще запазя имейла ти и ще се опитам да ти се отблагодаря за отделеното време и ангажимента.

#2 Второ (и по-важното), ако отделиш време в следващите седмици ще използвам тази информация да създам съдържание за проблема ти.

Какво ще направя след това?  

В следващите няколко седмици ще създам ново съдържание, което да е свързано с проблема, който си посочил, така че да ти помогне да се справиш с трудностите пред себе си. Използвай бутона долу! 

Отдели две минутки, за да ми разкажеш за най-голямата трудност, с която се сблъскваш в живота или в онлайн бизнеса си в момента.

Нарисувай с думи проблемите си, опиши най-големите си предизвикателства:

Преди това обаче трябва да знаеш нещо!

Този тест не е за всеки!

Този тест е за хора, които наистина искат да получат решение, хора, които искат да намерят нещо, което да им осигури по-добро ежедневие и постижения, хора, които искат да намерят своя личен принцип на Парето, а именно – с 20% усилия, да постигнат 80% от резултатите си!

Ако си от тях… Избери си тема и направи теста:

Благодаря ти!

🚨 ВАЖНО: за голяма част от споделените проблеми вече създадохме най-полезното съдържание на български. Разгледайте


 • 273
 •  
 •  
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Научи как да постигаш повече
Вземи най-новите ни статии и ръководства с практически съвети и инструменти за психология, маркетинг, бизнес, продуктивност и креативност - директно в пощата ти [FREE]
ще получиш и най-полезната безплатна книга в света
✓ Присъедини се към над 6000 абонати ✓ Никога не пропускай най-новото от сайта ✓ Получавай ексклузивно съдържание ✓ Научавай първи за най-работещите подходи По-малко от 0.2% от читателите се отписват
инструмента
за супер продуктивност
100
Влез в клуба и спести 200 лв от цената за 6 месеца абонамент и вземи подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this