Създай уникален WordPress сайт с Thesis 1.8.5

thesis,wordpress
Запази за после

Най-добрата тема за WordPress-Thesis v1.8.5 – изтегли я БЕЗПЛАТНО

[sws_divider_line]

Thesis 1.8 е станала още по-интелигентна, по-мощна, по-умна и по-гъвкава от всякога. Готови ли сте за новата Thesis 1.8 за WordPress?

Готови ли сте да се влюбите в тази тема?

Thesis 1.8 е невероятна, лесна за използване и подлежаща на пълна къстамизация от страна на потребителя.

Подобрени са много аспекти в нея. Това не без основание отново я прави може би най-успешната WordPress Premium тема. Заредена с много нови функции, лесни за употреба и в същото време по-мощни от всякога.

Thesis темата, версия 1.8 е вече тук има какво ново да ни предложи. В нея има от всичко. От нови визуални подобрения, СЕО подобрения, както и много други неща под капака и, които очакват новите си потребители.

В тази статия ще се съсредоточим върху новите неща, които предлага версия 1.8 в сравнение с предходната.

Както и ще ви дадем възможност да изтеглите пълната и версия безплатно, независимо че се продава за 87$. И така, нека да погледнем какво ново крие Thesis 1.8.

Административен панел  за управление на Thesis 1.8.5

thesis,wordpress

С Thesis 1.8 наистина  ще можете да създадете един страхотен, успешен и най вече Безплатно-уникален сайт, точно по ваш вкус!

Ако използвате предния вариант на темата може би се питате дали си заслужава да я ъпгрейднете до най-новия вариант? Отговорът за мен е ДА.

Ще ви отнеме само няколко секунди, за да го направите. Няма да имате проблеми със съвместимостта, както и с всички нови подобрения.

Направите ли го ще откриете още повече функции неизискващи програмиране, които ще ви накарат да се влюбите в тази платена wordpress тема, която сега можете да имате без да давате нито лев.

Някои неща, които трябва да знаеш преди да ъпргейднеш до новата версия или да притежаваш тази-какво ново в Thesis 1.8:

1. Header Image Uploader:

И така, най-добрия начин да започнем е от заглавието. В новата версия вече има възможността за добавяне на уникално изображение в заглавната част без да е нужно да докосвате и ред код.

thesis,wordpress

Новия хедър image ъплоудър е много лесен за използване и е направен така че заглавната ви част на сайта хем да изглежда секси, хем да дава това, от което се нуждаят търсачките.

Тази нова възможност позволява на потребителя да изкачи персонализацията на сайта си до едно ново, по високо ниво.

Това е и страхотна новина за тези от вас, които не са нинджи по програмиране или SEO бойци, какъвто не съм и аз. Точно за това обичам такива теми! Заслужават си всеки лев!

2. SEO оптимизация на темата:

seo

Пълната подръжка за WordPress 3.x новите функции като навигационното меню и т.н са напълно поддържани и от новата версия на темата.

Опциите на дадена страница са израснали до един завършен инструмент, позволяващ лесно добавяне на етикети, категоризиране на страницата,  изобщо всичко нужно за една добра SEO оптимизация.

С една дума, значително са подобрени SEO характеристиките в темата, без това да нарушава лекотата и на използване.

Отново във връзка със SEO оптимизацията на темата има вече вграден брояч на символи в местата за заглавието на сайта и полетата за мета описание.

Лично на мен това много ми допада и ако имах такъв брояч в моята настояща тема щеше да ми е от полза. Тези цифри са важни, за да се следи за правилната и оптимална дължина на тези параметри.

3. Google Fonts:

Google Fonts

Също новото в Thesis 1.8 е възможността да се използват Google уеб шрифтове. Те са безопасни, сигурни и са разположени на сървъра на Google.

Което означава че всяко устройство в света, имащо достъп до интернет и стандартни HTML възможности ще може да използва тези уеб шрифтове.

Те ще ви позволят да мислите “извън кутията”, извън стандартните уеб шрифтове.  Това е много важно за един свят, все по населен от смарфони и потребители използващи таблети.

Всеки може да ги види без значение от операционната система или браузъра, които използва.

Thesis е първият уеб сайт framework, който ви дава достъп до 28 уеб шрифта и то без да правите никакви допълнителни разходи за това, всичко е вградено.

4. Category and Taxonomies:

С тази нова функция, ще можете да добавите уникално заглавие и уникално съдържание на всяка категория, етикет или страница на вашия сайт.

Това дава възможност за добавяне на повече страници, които биха били полезни на потребителите.

Тя също така предлага пълна поддръжка за персонализирани “taxonomy” страници  в допълнение към категориите и таговете.

5. Favicon Uploader:

Друга нова и важна опция е супер лесното поставяне на Favicon до заглавието на сайта ви в адресната лента на браузъра.

thesis,wordpress

Тази много важна иконка вече може да се постави отново без да добавяте какъвто и да е код или плъгин в темата.

Да поставите логото до името на сайта си никога не е било толкова лесно с новия вариант на Thesis 1.8. Както знаете, Favicons подобрява забележимостта на вашата марка и сайт.

Добавянето и става като просто изберете картинката от компютъра си, качвате я и оставяте темата да свърши останалата работа.

6. Custom Loop API:

Това е нов и вълнуващ елемент добавен към новата версия на Thesis 1.8 . Позволява ви да редактирате областта със съдържанието на всеки тип страница в WordPress  панела за страниците.

Това е все едно самостоятелна “custom template” система.

7. Enhanced Security Systems:

Освен със стандартните неща за една WordPress тема, Thesis 1.8 разполага с усъвършенствана система за управление и обработка на данните, която ще ви помогне да изградите един сигурен и стабилен уеб сайт.

Това и всичко останало определено ще добави стойност в избора ви за инструмент за управление на съдържанието, предлагано от WordPress и Thesis 1.8, взети заедно.

Изтегли Thesis 1.8.5

линк 1 | линк 2

Официален сайт на Thesis 1.8Цени на Thesis 1.8

Това НЕ е Beta версията. Това е пълната, най-нова версия на Thesis 1.8.5

Вече искате да я имате нали? Или може би искате  да обновите старата си версия на Thesis?

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак