ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
онлайн споделяне ,Puush

Puush ще направи за теб адски бързи за онлайн споделяне скрийншотове и файлове

Запази за после

…или запазваш на компютъра си!

Тази безплатна програма ще приюти и файловете ти-моментално готови за споделяне

Puush е приложение за снимане на вашия екран на компютъра ви и споделяне на получилото се изображение в мрежата.

По този начин този безплатен софтуер ви спестява досадните стъпки свързани с отделното качване на снимката на екрана на друг отделен хостинг за изображения и чак тогава да можете да я споделите.

Този безплатен инструмент за скрийншоти е предназначен за тези от вас, които им се налага доста често да споделят това, което правят на своя екран с други хора, без да имат желанието много много да се занимават с излишни и досадни допълнителни стъпки да стане снимката им достъпна в мрежата.

Това е за хора, които искат да снимат и да споделят просто на мига това върху, което работят на компютъра си!

настройки на Puush

Въпреки че не разполага с допълнителни инструменти и екстри освен снимане на екрана, това приложение може да бъде изключително бърз начин за онлайн споделяне на скрийншоти с други потребители директно през интернет.

Това, което го прави различен от останалите е възможността му да снима вашият екран и директно, в реално време да качва снимката на своя сървър, от където изображението е достъпно веднага чрез кратък линк и е онлайн на момента, секунда след като сте снимали.

След което освен да я споделите, снимката можете да запазите на вашия си компютър.

сниман скрийншот с настройки на Puush

Тази програма има още един много голям плюс.

Освен да правите снимки на екрана си изключително бързо, ще имате и възможност да качвате изображения и други файлове директно в уеб акаунта ви в програмата, от където ще ви се генерира автоматично кратък, удобен линк, който може да използвате, за да споделите въпросния файл, с когото и където поискате в мрежата.

качване на файлове в Puush

Опитах да кача архив в профила си, който създадох за целите на тази статия, както и снимка и нямаше абсолютно никакъв проблем да си ги изтегля или да ги споделя, чрез линка, който ми се генерира автоматично от приложението.

уеб акаунт в puush

От уеб профила на програмата също ще можете лесно да управлявате файловете и скрийншотовете, които сте направили,за да намерите бързо и лесно, това което ви трябва разпределено по време и дата.

След като стартирате инсталацията ще бъдете поканени да си направите уеб акаунт/снимката по горе/ в системата на приложението, което става много бързо и лесно-мейл и парола.

регистрация на акаунт в puush

Вече инсталирана програмата ще се скрие в системния трей и ще можете да я използвате чрез лесни клавишни комбинации, които сами може да настроите точно както ви е удобно.

Така снимането, споделянето и качването на файлове в интернет става още по-бързо, лесно и удобно.

Ще имате няколко възможности да снимате екрана: целият десктоп, само отворения активен прозорец или област, която вие решите като просто я отбележите.

Тоест ще можете да снимате каквото си поискате от вашия екран, всичко върху което работите и искате да споделите директно в мрежата.

От уеб интерфейса на инструмента ще можете да преглеждате всичко, което сте снимали и споделили, както и файловете, които сте качили там.

Това е един вид комбинирано офлайн и онлайн приложение, което го прави доста функционално и продуктивно.

Максималния размер на файловете, които можете да качвате, споделяте и съхранявате в програмата онлайн е 20 мб, като те ще се запазят там завинаги, а цялото дисково пространство, което ще имате на разположение е 200мб.

Не е много, но ако се замислите, ползвайки този инструмент само за споделяне мисля, че ще ви бъде достатъчно да си свършите работата.

Puush безспорно ще ви осигури бързо решение за споделяне на скрийншотове и файлове в един едновременно онлайн и офлайн безплатен инструмент.

Puush работи под операционните системи Windows и Mac.

Изтегли Puush

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
-50% ОТСТЪПКА - последен денс с 200 лв намаление
10
дни
10
часа
10
мин.
10
сек.
Най-желаният абонамент за Мастърхак с -50% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко