Изтегли си удобния, безплатен файлов мениджър – Nemo Documents

безплатно ,файлов мениджър ,Nemo Documents

Случвало ли ви се е да искате да видите бързо или да имате лесен достъп до файловете, върху които сте работили миналата седмица или месец?

Nemo Documents е безплатен софтуер под формата на файл мениджър, който ще ви помогне да организирате вашите файлове визуално в изглед подобен на календар и малко в стил Outlook и Google Calendar, което поне според мен си е доста удобно.

В това безплатно приложение има и набор от опции за филтриране на файлове, които да се разглеждат, например: по вид на файл, по етикети или със звездички в стил gmail!

Nemo Documents притежава и нещо повече от това. Софтуерът може да се свърже с вашия профил в Google и по точно с Google календара ви и така да разполагате с графика си от там пренесен върху този инструмент. Така ще имате доста добър поглед на вашите файлове директно на работния си плот!

Както казват създателите на програмата: Толкова просто и същевременно толкова брилянтно!

Това е така тъй като всеки ваш файл на хард диска ви съдържа данни за дата на създаване, модификация и данни за достъп, така че този софтуер има голям смисъл да визуализира файловете ви в календарен стил и в по-добра организационна структура от стандартния файлов мениджър на windows.

Може би единствения въпрос, който може да си зададете, защо до сега от Microsoft не са ни предложили такъв вид инструмент, който така удобно да показва нашите документи и файлове!

Nemo-Documents-месечен изглед

Ето и някои важни бележки по програмата, които трябва да имате предвид:

  • Как работи:Nemo Documents така да се каже “живее” във фонов режим и използва Windows desktop search, за да следи промените в директориите, които правите и които сте избрали. Програмата е достъпна по всяко време в системния трей или чрез клавишната комбинация по подразбиране Win+N
  • Типове файлове: Може да настроите външния вид на безплатния софтуер да ви показва файловете в дневен изглед, седмичен, месечен, годишен или просто в списък независим от определен период от време. Можете да филтрирате изгледа по типове файлове, по етикети, по специфични папки или просто като напишете нещо в полето за търсене. Програмата идва с определен брой предварително определени типове файлове, които могат да бъдат използвани при филтрирането на документите ви.
  • Етикети:това са предварително дефинирани от вас потребителите етикети, които може да приложите към вашите файлове за по добра организация и чрез които също ще филтрирате още по прецизно информацията, която ви трябва.
  • Интеграция с Google Calendar:събитията от Google календара ще се появят във времевата линия като “Calendar” файлове. И въпреки това малка иконка на календар ще се появи до датата като сигнал, че има събитие в Google календара ви свързано с файла

Финални думи

[sws_divider_line]

Отвъд календарния си външен вид този безплатен мениджър на файлове и органайзер Nemo Documents е също така и пълноправен инструмент за маркиране на файлове и платформа аз управление, която има потенциала да направи работата ви с документите и папките ви много по-лесна и продуктивна, особено ако работите с много и различни файлове отнасящи се до различни проекти или клиенти. Единственото, което ще ви отнеме малко повечко време е първоначалния преглед на софтуера и настройването му според вашите нужди.

Nemo-Documents-седмичен изглед

Nemo Documents съжителства добре с вградения файлов мениджър  Windows Explorer. Външния вид подреден под формата на календар ще даде живот на файловете ви без да се изисква кой знае какъв ангажимент и труд от страна на потребителя.

От друга страна разбира се, колкото повече използвате този софтуер ще влагате и повече енергия в него по отношение на маркирането и етикирането на файлове и настройването на техните типове, но пък това ще донесе доста голяма стойност в работата, която ще свършите по този начин.

Програмата е съвместима с: Windows XP, Vista, Windows 7 и изисква  MS .NET Framework

Изтегли безплатно Nemo Documents

От този линк отидете в официалната страница на този инструмент и си свалете последната версия на програмата като се  възползвате от този, безплатен файлов мениджър за по-доброто организиране и управление на вашите файлове! А това е линк към доста полезния блог към приложението.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта