ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Нова програма на Инстаграм в помощ на родителите.

Запази за после

Социалните медии не са просто начин на живот на нашите деца. Те често са техния живот. Виж как да си спестиш излишното драматизиране относно контрола върху достъпа до социалните мрежи на твоите деца. Как да разговаряме правилно с тях?

Инстаграм даде старт на нова родителско – ориентирана секция към своя Well Being site today , която представлява Ръководство за родители за Инстаграм .

Съдържанието е изградено на база полезна информация за родителя за настройките за сигурност и контрол на съдържанието. Също така има кратки бележки за разликата между публичен и личен профил и как се блокират акаунти. Може да хвърлите по един поглед на съдържанието, защото може да се окаже, че тази информация не е била известна за вас и детето ви и не сте предполагали, че съществуват такива опции. 

 Не е съвсем лесно да управляваш настройките за сигурност. Компанията предлага и няколко тийн акаунта, служещи за подходящи ролеви модели и прави опит за насърчаване на разговор и обсъждане на онлайн живота на нашите деца. Сайтът тепърва ще бъде дообработван, но пък е красиво оформен и носи доста добре поднесена информация. Явно е желанието на компанията да помогне на родителите в навигацията в онлайн света.

Instagram има дълбок ефект върху социалния живот на тийнейджърите, от една страна положително, но също и отрицателно. Да, те могат да си общуват с приятели и да публикуват моменти от техния “куул” живот, но същите тези мрежи може да ги накарат да се почувстват зле или  да доведат до тормоз.

Може да не сте фен на такъв тип социални мрежи, но със сигурност вашите деца са. Те често споделят доста лична информация, а наша цел е да ги предпазим без да нарушаваме личното им пространство. Бъдете доброто ченге.

Можете да разгледате ръководсвтото от тук :

https://wellbeing.instagram.com/

източник: The Verge

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
★★★★★
Постигай повече за 5 мин / седмица