Разкажи за бизнеса си в lifehack.bg

За тези от вас, които търсят авторитетна и много посещавана онлайн медия, в която да представят качествено и достъпно бизнеса си.

Нашите клиенти получават ефективна онлайн реклама, която може да се появи пред очите на минимум 99 000 уникални посетители - всеки месец.

защото привлича много трафик, има интелигентна аудитория
и голям авторитет – пред Google и  пред хората

Бисер ВъловBeyond ID Studio

През досегашната ми кариера като онлайн консултант и маркетолог съм имал десетки договорки в областта на интернет медиите, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост. За мен е удоволствие да работим заедно, защото винаги съм получавал първокласни рекламни услуги.

РЕКЛАМНИ ФОРМАТИ

БАНЕРНА РЕКЛАМА

Чудесен начин да покажете промоция, отстъпка, промо код, телефон за поръчка и изобщо всичко, което искате да, кажете, подарите или продадете на онези читатели на lifehack, които искате да станат ваши нови клиенти.

Според позицията

МАРКЕТИНГ ЧРЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ

Най-добрият начин да разкажете историята си, проблемът, който решавате, грижата за клиентите, която полагате, неустоимото предложение, с което се отличавате. Това е любимият ни вариант за реклама, защото работи!

300 лв за статия

POP UP ПРОЗОРЕЦ

Когато става въпрос за ефективна реклама, това е едно от най-силните ни оръжия! Нашият опит показват, че PopUp прозореца може да бъде изключително мощен при доставката на рекламното ви послание - Използвайте го!!!

400 лв за 30 дни

Избра ли си формат?

Огнян МладеновSEOM.bg

Винаги съм се възхищавал на хора, които искат да помагат на другите и винаги съм се радвал на сайтове, в които всяка една страница носи ПОЛЗА за читателите.

Христо и неговия Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се списва и поддържа един качествен сайт. Като се започне от внимателното проучване, мине се през интересните теми, провокативните заглавия, изчерпателните статии, да продължим и със страхотното графично оформление и – не на последно място – завидното постоянство.

Борил Богоев borilbogoev.com

Част от нашите партньори:

Над 90 000 уникални посетители и почти 280 000 разгледани страници за последните 30 дни!

Да, нямаме милиони посетители на месец, но редовно поддържаме постоянен трафик от качествени потребители, благодарение на непрекъснатото създаване на качествено съдържание. Всяка седмица в lifehack.bg се публикуват минимум двe нови статии, последвани от специално графично оформление и активно споделяне в социалните ни канали. Това гарантира постоянен, свеж трафик и лоялни читатели!

Рекламата ви ще се появи в сайт с удобен и отзивчив, за всяко мобилно устройство дизайн!

Известни сме с това, че не спираме да търсим перфектния външен вид за нашия сайт като влагаме най-добрите съвременни практики в оформлението му. Разполагаме с дизайн, чрез който читателите ни се наслаждават на сайта през мобилния си телефон. Това е важно за рекламодателите ни, защото през последните месеци забелязваме значително увеличение на трафика през мобилни устройства. Това означава, че и вашия материал ще бъде визуализиран по най-добрия начин на телефона на потребителите на lifehack.bg

Активна и добре поддържана Facebook страница, която също може да използвате за реклама!

Всеки статус се обмисля, всяко изображение се избира внимателно, преди да споделим каквото и да е във Facebook страницата ни. Точно такова отношение ще получи и вашия материал или рекламен статус. Това не е всичко! Най-мощното ни оръжие са възможностите, които ни дава вградения в сайта Facebook Pixel, чрез който може да създаваме специални аудитории спрямо вашите нужди. Освен това имаме сериозен опит във Facebook рекламата, който също може да използвате, ако искате да се популяризирате, не само сред аудиторията на lifehack, но и сред хората със сходни на нея интереси.

Ивелина АтанасоваDigital Kidz

Безкрайно много уважавам нещата, които Христо създава и прави днес и с най-искрени и топли чувствам се радвам, че мога да го препоръчам на всеки, който търси доверен партньор.

Това, което Христо прави вече няколко години с lifehack.bg заслужава огромна почит и адмирации. Неслучайно този сайт и неговия създател често са сред първите ми примери как трябва да се правят нещата, за да бъдат успешни.

Димитър Димитров inbound.bg

Избра ли си формат?

Защото ще получа:

Лоялни, интелигентни читатели

Бройката не е всичко! За повече от 7 години спечелихме аудитория от хиляди верни, интелигентни и платежоспособни читатели, на които може да разчитате и вие.

Редовно, свежо съдържание

За да поддържаме интереса на читателите към вашите реклами, редовно пуликуваме качествено съдържание, което да ги връща отново и отново към любимия сайт.

Постоянно подобряване на сайта

Вие заслужавате най-доброто място за рекламата и парите си. Затова излезе ли нещо ново, ние го изпробваме. Хареса ли се на читателите, ние го използваме! 

Маркетинг чрез съдържание

Уникално оформление

Ще направим статията ви лесна за четене, ще откроим най-важното, ще сложим атрактивни бутони към сайта ви - ще я облечем в най-красивите и удобни дрехи.

Статия в най-различни форми

Ландинг страница с уникален дизайн, персонализирана странична лента, публикация без сайдбар и още куп други неща в полза на вашата реклама.

Ще следите целият процес

Ще имате предварителен преглед на материла, отстраняване или корекция на нещата, които не ви харесват, публикуване само след вашето одобрение - без въпроси или цупене!

PopUp изскачащ прозорец

PopUp с ефективен "спусък"

Спусъкът задейства появата на PopUp-a. Ще имате възможност да тествате различен според предпочитанията и целите си. Дори може да ги сменяме по време на кампанията!

Тестване на няколко визии

Ще имате възможност да сменяте визията по време на кампанията. От една страна да не предизвикаме "банерна слепота", а от друга да тествате различен CTA и послание.

Индивидуален размер и позиция

На цял екран, прозрачен само с икони или стандартен голям или малък правоъгълник, ще получите това, което желаете, в зависимост от целите и възможностите на кампанията.

Дисплей - банерна реклама

Множество размери и позиции

Ще получите възможност за избор от множество позиции - в заглавната част на сайта, над и под всяка статия, в страничната лента и супер мощния sticky банер.

Възможност за float box

Ако искате нещо различно, то може да изберете т.нар. float банер, който ще се появи в долния десен или ляв ъгъл на сайта, след задействане на зададения спусък.

Без влияние на Add Blocker

Използваме банери с текстово и графично съдържание, без програмни кодове, което означава, че те не се влияят от най-популярния блокър на реклами Add Block.

Нашите банери са без ротация, което означава, че щом изберете позиция, то само вашия банер ще се появява на нея, без да бъде изместван от тези на други клиенти - само вашето неустоимо предложение и никое друго!

Важно: всеки закупил банер за над 150 лв, получава уникален мега пакет с професионални графични ресурси на стойност над $ 300. Ресурси, с които ще спестите много пари за дизайнери, а в същото време ще получите професионален изглед на графичните си рекламни послания (включва и ресурси за Facebook и Instagram реклами)

Facebook реклама

Добре поддържана страница

Ежедневно публикуваме статуси с полезна информация, които допълнително привличат трафик, не само към нашите статии, но и към тези на рекламодателите ни.

Ефективна реклама

Ще получите допълнителна ефективна реклама във Facebook страницата ни чрез вградения Pixel и останалите способи за реклама в социалната мрежа.

Използвайте нашите умения

Ще може да използвате уменията ни във Фейсбук рекламата, за да промотирате материала, който сте публикували при нас. Първият път е без комисионна!

Георги Държанлиев120000.bg

Lifehack.bg е една от локациите в българския интернет, която съдържа наистина полезна информация. Платформата и нейният създател Христо се отличават с огромно постоянство и отдаденост към детайлите.

lifehack.bg е едно от най-приятните за мен места в българския уеб. Особено много ценя времето си, а тук то не е загубено. Напротив, инвестицията от престой в lifehack.bg се отплаща с доза личностно и професионално развитие.

Станимир Неновpravatami.bg

Свържете се с нас сега, за да поставим дейността ви пред очите на повече от 90 000 души всеки месец – качествен показател, който непрекъснато се увеличава!