За тези от вас, които търсят авторитетна и много посещавана онлайн медия, в която да представят качествено и достъпно бизнеса си.

Нашите клиенти получават ефективна онлайн реклама, която ще се появи пред очите на минимум 130 000 уникални посетители – всеки месец. Сайта привлича много трафик заради качественото си съдържание, има интелигентна аудитория и голям авторитет – пред Google и пред хората.

Малка част от нашите партньори:


Това е едно от най-силните ни оръжия! Опитът ни показват, че PopUp прозореца може да бъде изключително мощен при доставка на рекламното ви послание, независимо какво ви казват за него. Ще го настроим да е Exit PopUp или пък да се появява след задаване на друг специфичен „спусък“ / събитие.

Цена: 400 лв / 30 дни

PopUp реклама

 Хората ни обичат заради нашето съдържание! Затова и този формат е най-работещия начин за реклама при нас. Разкажете за проблемът, който решавате, грижата за клиентите, която полагате, неустоимото предложение, с което се отличавате. Текстът се предоставя за публикуване от рекламодателя!

Цена: 400 лв

Адверториъл

Дългогодишния ни опит показва, че с полезно съдържание + реклама във Facebook страницата ни партньорите ни многократно увеличават положителния резултат от инвестираните пари. Възползвайте се от нашия опит във FB рекламата, както и от възможността за отдаване под наем на аудиториите на lifehack.bg!

Цена: по договаряне

Facebook реклама в LH

📧 Изпрати запитване на office@lifehack.bg

Най-често задавани въпроси:

#1. Условия за рекламиране в lifehack.bg
 1. Текстът да е уникален (да не е публикуван на друго място)
 2. Текстът да е минимум 700 думи
 3. Максимум 3 външни URL линка в 1 статия
 4. Не публикуваме статии тип „брошура“, такава съдържащи единствено заглавие на услуга, описание, цена на услуга и CTA
 5. Статията да е свързана с една от категориите в сайта
 6. Съдържанието да е наистина полезно за потребителя


#2. Процес на работа по реклама в lifehack.bg

 1. В случаите, когато избраният формат е Адверториъл ние предоставяме само рекламното си пространство. Текстовете и изображенията ни се предоставят от клиента.
 2. Когато изборът на клиента е Адверториъл Плюс, за текста предлагаме допълнителна услуга от професионален копирайтър. Цената за това се добавя към тази за публикуването на материала.
 3. Ние имаме ангажимента да оформим и редактираме материала
 4. Предоставяме го на клиента за одобрение чрез затворено превю и нанасяме желаните от него корекции.
 5. След одобряването на материала клиента прави плащането.
 6. Публикуваме материала в сайта + споделяне във Facebook.


#3. Условия за работа с копирайтър на lifehack

Ако решите да ползвате копирайтър, с който ние работим, то изискването е предварително да ни дадете ясни, точни и конкретни насоки какво искате да кажете с материала, кои точки искате да засегнете, на какво да наблегнем, къде да постами линковете и всякакви други уточнения, които ще ни помогнат да отговорим на вашите очаквания.


#4. Кога се прави плащането на рекламата?
Плащането се извършва след одобрение на материала/рекламата от клиента и преди неговото публикуване!

#5. Какво още получавате ако рекламирате в LH

През последните 30 дни имаме над 110 000 уникални посетители и почти 310 000 разгледани страници!

Да, нямаме милиони посетители на месец, но редовно поддържаме постоянен трафик от качествени потребители, благодарение на непрекъснатото създаване на качествено съдържание. Всяка седмица в lifehack.bg се публикуват минимум двe нови статии, последвани от специално графично оформление и активно споделяне в социалните ни канали. Това гарантира постоянен, свеж трафик и лоялни читатели!

Рекламата ви ще се появи в сайт с удобен и отзивчив, за всяко мобилно устройство дизайн!

Известни сме с това, че не спираме да търсим перфектния външен вид за нашия сайт като влагаме най-добрите съвременни практики в оформлението му. Разполагаме с дизайн, чрез който читателите ни се наслаждават на сайта през мобилния си телефон. Това е важно за рекламодателите ни, защото през последните месеци забелязваме значително увеличение на трафика през мобилни устройства. Това означава, че и вашия материал ще бъде визуализиран по най-добрия начин на телефона на потребителите на lifehack.bg

Активна и добре поддържана Facebook страница, която също може да използвате за реклама!

Всеки статус се обмисля, всяко изображение се избира внимателно, преди да споделим каквото и да е във Facebook страницата ни. Точно такова отношение ще получи и вашия материал или рекламен статус.

Това не е всичко! Най-мощното ни оръжие са възможностите, които ни дава вградения в сайта Facebook Pixel, чрез който може да създаваме специални аудитории спрямо вашите нужди. Освен това имаме сериозен опит във Facebook рекламата, който също може да използвате, ако искате да се популяризирате, не само сред аудиторията на lifehack, но и сред хората със сходни на нея интереси.


 • Лоялни, интелигентни читатели

Бройката не е всичко! За повече от 7 години спечелихме аудитория от хиляди верни, интелигентни и платежоспособни читатели, на които може да разчитате и вие.

 • Редовно, свежо съдържание

За да поддържаме интереса на читателите към вашите реклами, редовно пуликуваме качествено съдържание, което да ги връща отново и отново към любимия сайт.

 • Постоянно подобряване на сайта

Вие заслужавате най-доброто място за рекламата и парите си. Затова излезе ли нещо ново, ние го изпробваме. Хареса ли се на читателите, ние го използваме!

 • Уникално оформление

Ще направим статията ви лесна за четене, ще откроим най-важното, ще сложим атрактивни бутони към сайта ви – ще я облечем в най-красивите и удобни дрехи.

 • Статия в най-различни форми

Ландинг страница с уникален дизайн, персонализирана странична лента, публикация без сайдбар и още куп други неща в полза на вашата реклама.

 • Ще следите целият процес

Ще имате предварителен преглед на материла, отстраняване или корекция на нещата, които не ви харесват, публикуване само след вашето одобрение – без въпроси или цупене!

 • PopUp с ефективен „спусък“

Спусъкът задейства появата на PopUp-a. Ще имате възможност да тествате различен според предпочитанията и целите си. Дори може да ги сменяме по време на кампанията!

 • Тестване на няколко визии

Ще имате възможност да сменяте визията по време на кампанията. От една страна да не предизвикаме „банерна слепота“, а от друга да тествате различен CTA и послание.

 • Индивидуален размер и позиция

На цял екран, прозрачен само с икони или стандартен голям или малък правоъгълник, ще получите това, което желаете, в зависимост от целите и възможностите на кампанията.

 • Множество размери и позиции на банерите

Ще получите възможност за избор от множество позиции – в заглавната част на сайта, над и под всяка статия, в страничната лента и супер мощния sticky банер.

 • Възможност за float box

Ако искате нещо различно, то може да изберете т.нар. float банер, който ще се появи в долния десен или ляв ъгъл на сайта, след задействане на зададения спусък.

 • Без влияние на Add Blocker

Използваме банери с текстово и графично съдържание, без програмни кодове, което означава, че те не се влияят от най-популярния блокър на реклами Add Block.

Нашите банери са без ротация, което означава, че щом изберете позиция, то само вашия банер ще се появява на нея, без да бъде изместван от тези на други клиенти – само вашето неустоимо предложение и никое друго!

 • Добре поддържана Facebook страница

Ежедневно публикуваме статуси с полезна информация, които допълнително привличат трафик, не само към нашите статии, но и към тези на рекламодателите ни.

 • Ефективна FB реклама

Ще получите допълнителна ефективна реклама във Facebook страницата ни чрез вградения Pixel и останалите способи за реклама в социалната мрежа.

 • Използвайте нашите умения

Ще може да използвате уменията ни във Фейсбук рекламата, за да промотирате материала, който сте публикували при нас. Първият път е без комисионна!

Другите за нас:

Място, което съдържа наистина полезна информация, а Христо се отличава с огромно постоянство и отдаденост към детайлите. – Георги Държанлиев | 120000.bg

Eдно от най-приятните места в уеб! Ценя времето си, а тук то далеч не е загубено. Престоят в LH многократно се отплаща!  – Станимир Ненов | pravatami.bg

Христо и неговия Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се списва и поддържа един качествен сайт. – Борил Богоев | borilbogoev.com

Имал съм десетки договорки в бизнеса, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост. – Бисер Вълов | Beyond Academy

Безкрайно уважавам нещата, които Христо създава и най-искрено го препоръчвам на всеки, който търси доверен партньор. – Ивелина Атанасова | digitalkidz.eu

Това, което Христо прави с lifehack.bg заслужава огромна почит. Така трябва да се правят нещата, за да бъдат успешни. – Димитър Димитров | inbound.bg