Представи бизнеса си в lifehack.bg

Рекламодателите ни получават ефективна онлайн реклама, която ще се появи пред очите на над 130 000 уникални посетители – всеки месец. Сайта привлича интелигентни и платежоспособни над средното потребители заради качественото си съдържание, постоянство и голям авторитет – пред Google и пред хората.

PopUp реклама

Това е едно от най-силните ни оръжия!

Опитът ни показват, че PopUp прозореца може да бъде изключително мощен при доставка на рекламното ви послание, независимо какво ви казват за него. Ще го настроим да е Exit PopUp или пък да се появява след задаване на друг специфичен „спусък“ / събитие.

Цена: 1500 лв / 30 дни (без ДДС)

Адверториъл

Хората ни обичат заради съдържанието!

Това е най-работещата реклама при нас. Разкажете за проблем, който решавате, грижата за клиентите, която полагате, неустоимото предложение, с което се отличавате. Текстът се предоставя за публикуване от рекламодателя, а ние имаме грижата да го оформим.

Цена: 999 лв (без ДДС)

Facebook реклама

Вашата история пред нашата аудитория!

Съдържание + реклама във FB страницата ни многократно ще увеличи положителния резултат на инвестицията. Възползвайте се от нашия опит във Facebook рекламата, както и от възможността да наемете специфична аудитория на lifehack.bg!

Цена: по договаряне

Да обсъдим рекламата Ви в lifehack.bg?


Пишете ни в Messenger
 или на ? office@lifehack.bg

Често задавани въпроси (F.A.Q.)

? Изисквания
 1. Текстът да е уникален (да не е публикуван на друго място)
 2. Текстът да е минимум 700 думи
 3. Максимум 3 външни URL линка в 1 статия
 4. Не публикуваме статии тип „брошура“, такава съдържащи единствено заглавие на услуга, описание, цена на услуга и CTA
 5. Статията да е свързана с една от категориите в сайта
 6. Съдържанието да е наистина полезно за потребителя
? Процес на работа
 1. В случаите, когато избраният формат е Адверториъл ние предоставяме само рекламното си пространство. Текстовете и изображенията ни се предоставят от клиента.
 2. Когато изборът на клиента е Адверториъл Плюс, за текста предлагаме допълнителна услуга от професионален копирайтър. Цената за това се добавя към тази за публикуването на материала.
 3. Ние имаме ангажимента да оформим и редактираме материала
 4. Предоставяме го на клиента за одобрение чрез затворено превю и нанасяме желаните от него корекции.
 5. След одобряването на материала клиента прави плащането.
 6. Публикуваме материала в сайта + споделяне във Facebook.
? Плащането

Плащането се извършва след одобрение на материала/рекламата от клиента и преди неговото публикуване!


Какво още…

През последните 30 дни имаме над 120 000 уникални посетители и почти 350 000 разгледани страници!

Да, нямаме милиони посетители на месец, но редовно поддържаме постоянен трафик от качествени потребители, благодарение на непрекъснатото създаване на качествено съдържание. Всяка седмица в lifehack.bg се публикуват минимум двe нови статии, последвани от специално графично оформление и активно споделяне в социалните ни канали. Това гарантира постоянен, свеж трафик и лоялни читатели!

Рекламата ви ще се появи в сайт с удобен и отзивчив, за всяко мобилно устройство дизайн!

Известни сме с това, че не спираме да търсим перфектния външен вид за нашия сайт като влагаме най-добрите съвременни практики в оформлението му. Разполагаме с дизайн, чрез който читателите ни се наслаждават на сайта през мобилния си телефон. Това е важно за рекламодателите ни, защото през последните месеци забелязваме значително увеличение на трафика през мобилни устройства. Това означава, че и вашия материал ще бъде визуализиран по най-добрия начин на телефона на потребителите на lifehack.bg

Активна и добре поддържана Facebook страница, която също може да използвате за реклама!

Всеки статус се обмисля, всяко изображение се избира внимателно, преди да споделим каквото и да е във Facebook страницата ни. Точно такова отношение ще получи и вашия материал или рекламен статус.

Това не е всичко! Най-мощното ни оръжие са възможностите, които ни дава вградения в сайта Facebook Pixel, чрез който може да създаваме специални аудитории спрямо вашите нужди. Освен това имаме сериозен опит във Facebook рекламата, който също може да използвате, ако искате да се популяризирате, не само сред аудиторията на lifehack, но и сред хората със сходни на нея интереси.


✅ Лоялни, интелигентни читатели

Бройката не е всичко! За повече от 7 години спечелихме аудитория от хиляди верни, интелигентни и платежоспособни читатели, на които може да разчитате и вие.

✅ Редовно, свежо съдържание

За да поддържаме интереса на читателите към вашите реклами, редовно пуликуваме качествено съдържание, което да ги връща отново и отново към любимия сайт.

✅ Постоянно подобряване на сайта

Вие заслужавате най-доброто място за рекламата и парите си. Затова излезе ли нещо ново, ние го изпробваме. Хареса ли се на читателите, ние го използваме!

✅ Уникално оформление

Ще направим статията ви лесна за четене, ще откроим най-важното, ще сложим атрактивни бутони към сайта ви – ще я облечем в най-красивите и удобни дрехи.

✅ Статия в най-различни форми

Ландинг страница с уникален дизайн, персонализирана странична лента, публикация без сайдбар и още куп други неща в полза на вашата реклама.

✅ Ще следите целият процес

Ще имате предварителен преглед на материла, отстраняване или корекция на нещата, които не ви харесват, публикуване само след вашето одобрение – без въпроси или цупене!

✅ PopUp с ефективен „спусък“

Спусъкът задейства появата на PopUp-a. Ще имате възможност да тествате различен според предпочитанията и целите си. Дори може да ги сменяме по време на кампанията!

✅ Тестване на няколко визии

Ще имате възможност да сменяте визията по време на кампанията. От една страна да не предизвикаме „банерна слепота“, а от друга да тествате различен CTA и послание.

✅ Индивидуален размер и позиция

На цял екран, прозрачен само с икони или стандартен голям или малък правоъгълник, ще получите това, което желаете, в зависимост от целите и възможностите на кампанията.

✅ Множество размери и позиции на банерите

Ще получите възможност за избор от множество позиции – в заглавната част на сайта, над и под всяка статия, в страничната лента и супер мощния sticky банер.

✅ Възможност за float box

Ако искате нещо различно, то може да изберете т.нар. float банер, който ще се появи в долния десен или ляв ъгъл на сайта, след задействане на зададения спусък.

✅ Без влияние на Add Blocker

Използваме банери с текстово и графично съдържание, без програмни кодове, което означава, че те не се влияят от най-популярния блокър на реклами Add Block.

Нашите банери са без ротация, което означава, че щом изберете позиция, то само вашия банер ще се появява на нея, без да бъде изместван от тези на други клиенти – само вашето неустоимо предложение и никое друго!

✅ Добре поддържана Facebook страница

Ежедневно публикуваме статуси с полезна информация, които допълнително привличат трафик, не само към нашите статии, но и към тези на рекламодателите ни.

✅ Ефективна FB реклама

Ще получите допълнителна ефективна реклама във Facebook страницата ни чрез вградения Pixel и останалите способи за реклама в социалната мрежа.

✅ Използвайте нашите умения

Ще може да използвате уменията ни във Фейсбук рекламата, за да промотирате материала, който сте публикували при нас. Първият път е без комисионна!

Другите за нас

Христо и неговия Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се прави и поддържа качествен сайт. – Борил Богоев, borilbogoev.com

Eдно от най-приятните места в уеб! Ценя времето си, а тук то не е загубено. Престоят в LH многократно се отплаща! – Станимир Ненов, pravatami.bg

Имал съм десетки договорки в бизнеса, но да срещнеш професионална работа като в lifehack.bg е истинска рядкост. – Бисер Вълов, Beyond Academy

Безкрайно уважавам нещата, които Христо създава и най-искрено го препоръчвам на всеки, който търси доверен партньор. – Ивелина Атанасова, digitalkidz.eu

Това, което Христо прави с lifehack заслужава огромна почит. Така трябва да се правят нещата, за да бъдат успешни. – Димитър Димитров, inbound.bg

Най-добрият български сайт с тонове полезно съдържание. Препоръчвам го силно на всеки предприемач. – Стойне Василев, smartmoney.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак