Как да се отделиш от масите, за да се присъединиш към хората с най-високи постижения – нов начин на мислене

Защо да се смесвате, когато може да се отличите?


Надпреварата с времето може да е убийствена.

Работиш, стремиш се към израстване – професионално и личностно. Четеш, прилагаш наученото, постигаш резултати и после пак. И отново.

Използваш техники и инструменти, които да ускорят работата ти.

Понякога си позволяваш отдих, за да си осигуриш прилив на енергия и нови идеи. И после с нови сили яхваш ежедневието и продължаваш надпреварата. С времето, със себе си, с конкурентите, с делника и с всички останали предизвикателства по пътя си.

Едно от най-изтощаващите неща в състезанието на живота е напрежението, а под напрежение сме по-склонни да правим лоши преценки. Те предизвикват хаос, още напрежение и още лоши преценки. В крайна сметка това блокира способността ни да мислим и затвърждава навика да се осланяме на предубеждения.

Всъщност, през по-голяма част от живота си можеш да бъдеш една крачка пред другите като просто отидеш в добро училище, купуваш си повече книги или посещаваш по-често библиотеката. Можеш да бъдеш човек, който ходи на най-популярните курсове, а ако имаш късмет се присъединяваш и към най-добрите ментори. Но дори и да направиш това, малко вероятно е да постигнеш проницателност много над средната.

Но как да станеш по-добър мислител в един свят, в който всички останали също са интелигентни и добре информирани?

Да, като мислиш различно!

За щастие, има начин да го правиш.

И да го приложиш на практика…

Точно за него следва да ти разкажа…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак