ВЛЕЗ В КЛУБА
онлайн маркетинг

Удивително мощни и все още работещи стратегии за онлайн маркетинг

Много от вашите конкуренти вероятно отдавна следят новостите в маркетинга чрез съдържание, въпреки че за наша радост - доста от тях или изобщо не ги прилагат или не го правят по най-добрия начин.

Това разбира се, не бива да ви успокоява...

Seth-GodinРаботете върху онези неща, които изискват екстремно количество работа.Ако предложите нещо, което е ценно, но оскъдно, защото е трудно за правене и почти никой не би се наел да го свърши, вие вероятно ще бъдете компенсирани справедливо, за огромния труд, който ще положите. Изводът от това е следния: При работа по даден проект, задача или развиване на умения, овладейте най-трудните елементи от начинанието. Ако е лесно, то това не е за вас! - Сет Годин


В този материал ще ви покажа кои са най-ефективните и добри практики в маркетинга чрез съдържание. Ще ви споделя информация, която определено ще ви даде шанс да бъдете няколко крачки пред вашите "най-бесни" конкуренти, ако разбира се държите на това.

Ще ви дам и реални примери от най-добрите в света (от нас включително), както и насоки за някои основни, работещи неща, които може да приложите веднага, за да се откроите от тълпата.

Разбира се, няма да е лесно, но вие не искате да ви е лесно, нали? Вие просто искате да сте сред най-добрите.... да се надяваме!

Да започваме...

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Най-после безплатна е-книга, която ще ти е истински полезна:
Постигай целите си два пъти по-бързо!
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата