5 удивително мощни и все още работещи стратегии за дигитален маркетинг

онлайн маркетинг

Резюме: в това ръководство ще ви споделя голяма част от похватите и стратегиите, които прилагам в създаването и дистрибуцията на съдържание, за да създам печеливш онлайн бизнес.


Много от вашите конкуренти вероятно отдавна следят новостите в маркетинга чрез съдържание, въпреки че за наша радост – доста от тях не ги прилагат по най-добрия начин – ако това все пак ви успокоява.

Seth-GodinРаботете върху онези неща, които изискват екстремно количество работа. Ако предложите нещо, което е ценно, но оскъдно, защото е трудно за правене и почти никой не би се наел да го свърши, вие вероятно ще бъдете компенсирани справедливо, за огромния труд, който ще положите. Изводът от това е следния:

При работа по даден проект, задача или развиване на умения, овладейте най-трудните елементи от начинанието.

Ако е лесно, то това не е за вас! – Сет Годин


В следващите редове ще научите в детайли кои са най-добрите практики в маркетинга чрез съдържание – информация, която ще ви постави няколко крачки пред вашите “най-бесни” конкуренти.

Ще ви дам реални примери от най-добрите в света, както и насоки за някои основни, работещи неща, които може да приложите веднага, ако искате да се откроите от тълпата.

Разбира се, няма да е лесно.

Но вие не искате да ви е лесно…

Вие искате да сте сред най-добрите, нали?

Да започваме…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак