ВЛЕЗ В КЛУБА
онлайн маркетинг

Удивително мощни и все още работещи стратегии за онлайн маркетинг

Много от вашите конкуренти вероятно отдавна следят новостите в маркетинга чрез съдържание, въпреки че за наша радост - доста от тях или изобщо не ги прилагат или не го правят по най-добрия начин.

Това разбира се, не бива да ви успокоява...

Seth-GodinРаботете върху онези неща, които изискват екстремно количество работа.Ако предложите нещо, което е ценно, но оскъдно, защото е трудно за правене и почти никой не би се наел да го свърши, вие вероятно ще бъдете компенсирани справедливо, за огромния труд, който ще положите. Изводът от това е следния: При работа по даден проект, задача или развиване на умения, овладейте най-трудните елементи от начинанието. Ако е лесно, то това не е за вас! - Сет Годин


В този материал ще ви покажа кои са най-ефективните и добри практики в маркетинга чрез съдържание. Ще ви споделя информация, която определено ще ви даде шанс да бъдете няколко крачки пред вашите "най-бесни" конкуренти, ако разбира се държите на това.

Ще ви дам и реални примери от най-добрите в света (от нас включително), както и насоки за някои основни, работещи неща, които може да приложите веднага, за да се откроите от тълпата.

Разбира се, няма да е лесно, но вие не искате да ви е лесно, нали? Вие просто искате да сте сред най-добрите.... да се надяваме!

Да започваме...

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Последен шанс да СПЕСТИШ 300 лв за най-желания абонамент на клуб Мастърхак!
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди
10
дни
10
часа
10
минути
10
секунди
Последен шанс да спестиш 300 лв за най-желания абонамент + ПОДАРЪЦИ
- 70%
Спести над 300 лв
- 70%