Как технологиите превземат ума, вниманието и живота ни [без дори да окажем съпротива]

? за четене: 20 - 22 мин.

? "Имам супер много работа, ама не мога да се фокусирам..."

Постоянно го чувам - от читатели, от приятели - навсякъде. Като хронична болест е...

Реалността обаче е следната...

Колкото и да се вайкаш, че не можеш да се концентрираш за повече от минута няма да подобриш положението си ако си обграден от телефони и нотификации.

Колкото и статии за продуктивност да четеш, навиците, които вече са ти изградили функциите и дизайните, създадени от най-мощните технологични компании на нашето време, трудно ще изчезнат, без да направиш съзнателния избор да ги ограничиш.

Истината е, че изборът е твой, но трябва да бъде осъзнат!

В тази статия ще ти разкажа как точно го правят! Ще ти препоръчам и начини да ограничиш дигиталното пристрастяване, за да си върнеш фокуса отново.

Ще разбереш още и как са създадени най-мощни пристрастяващи функции и дизайни, как същите контролират поведението ти, кои са хората, стоящи зад това и...

? Най-забавното...

Как и защо същите тези хора се обърнаха срещу собствените си "създания", за да ни покажат как да излезем от "икономиката на внимание", за да си върнем онова, за което толкова силно мечтаем - онова, което отдавна ти липсва - ФОКУСЪТ!

? P.S. В статията е включен и специален списък с най-добрите инструменти и трикове, които реално ще помогнат да си "върнеш" фокуса и концентрацията - стига да искаш!

  •  
  •  
  •  

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>