Как да мислиш мащабно!

Една от най-практичните мъдрости е цитирана не къде да е, а в Библията — "Вярата може да помества планини". Не са много хората, които вярват, че това е възможно.

И затова не са много хората, които го правят!

Вероятно сте чували някой да казва нещо от рода на: „Глупаво е да мислиш, че можеш да накараш планината да се помести само като кажеш: „Планина, отмести се!“.

Хората, които мислят така, са объркали вярата с желанието.

И е напълно вярно, че не можете да поместите планина единствено като го желаете.

Не е достатъчно само да пожелаете да имате собствен бизнес или да станете началник. Нито стига просто да си пожелаете голяма къща или хубава кола.

Не е достатъчно просто да желаете да бъдете богат, успешен, реализиран.

Но наистина можете да поместите планина с вяра. Можете да постигнете успех, като вярвате, че ще успеете. Няма нищо магическо или мистично в силата на вярата.

Тя просто действа по този начин.

Помнете: Знанието как да са постигне или направи нещо, винаги идва при този, кои то вярва, че може да го постигне или направи. Вие готови ли сте да повярвате?

Ако да, четете до края, за да научите как многократно да разширите мащабите на своето мислене, за да откривате по-лесно нови идеи, с които да постигате повече...

  •  
  •  
  •  

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>