5 доказани стратегии за реклама, които веднага да приложиш успешно на пазара

През есента на 1853 г. един американски занаятчия на име Илайша Отис намерил решение за един от най-трудните технически проблеми на нашата епоха. Затова и потърсил по-широко поле за реклама, за да демонстрира своето изобретение. Отис измислил начин да преодолее унищожението на асансьора.
нови стари харесвани
tsvetelinanm
Member
tsvetelinanm

Поздравления Христо! Това е едва първата статия, която прочетох и вече съм на вълна “Wow”. Не искам и да си представям какво предстои оттук нататък. УСПЕХ !

Цветелина Трендафилова
VIP член
Цветелина Трендафилова

Техниката с римите е любима.
На прима виста се сещам за стартъп си http://www.ogledai.com :
Огледай си имота, спести си време и се радвай на живота.

gergana.todorova
Member
gergana.todorova

И който бърза, прави и пояснения – сайта е http://www.winetours.bg За да не се чудите къде са винените приключения!

Благодаря за вдъхновяващите статии, Христо!

office6
Member
office6

Уоу! Много готин сайт! Поздравления Гери!

gergana.todorova
Member
gergana.todorova

Благодаря, Мартин! Поздравления и за твоята дейност!

gergana.todorova
Member
gergana.todorova

Някога в България имало само няколко винарски изби, които били отворени за посещения от туристи. Започнали да стават обаче все повече на брой и все по-интерсни, но въпреки това виненият туризъм не бил популярен в страната, а България била още по-малко популярна винена дестинация. Един ден, Гергана, винен любител и мечтател, решила да покаже колко интересни винарни и места има в Българи на повече хора. Заради това създала онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който показва локациите за винени приключения в страната. И заради това по-лесно ще можем да организираме свое пътуване, а винарските изби ще посрещат повече винени… Прочети всичко »

office6
Member
office6

Безценна информация, части от която съм използвал и в някои от моите публикации на блога ми . Но, трябваше да се затвърди и да се надгради! „Някога и по точно казано преди, около 11 години един фитнес ентусиаст от село Свирачи, Ивайловградско, отишъл в Столицата. Всеки ден той тренирал във фитнес залата на НСА двуразово и спечелил Национални титли по силов трибой, а за малко и Световна. Един ден той се отказал от състезанията, защото те не са спорт за здраве, а спорт за пари, но средствата отпускани от Държавата били плачевни. Заради това той се отказал от състезанията и… Прочети всичко »

j_ivanova
Member
j_ivanova

Ето още един фен точно на точи тип статии 😉

Мартин Колев
Member
Мартин Колев

Някога било много трудно да намериш качествени продукти за домашния си любимец. Всеки ден хората търсели в различни онлайн зоомагазини това от което имали нужда. Един ден хората намерили магазин в който имало продукти от доказани производители на добри цени. Заради това собствениците на домашни любимци си отдъхнали, били намерили мястото от което могат да пазаруват бързо и лесно. И заради това повече домашни любимци били по- щастливи от преди. Докато накрая онлайн зоомагазинът станал неразделна част от живота на любимците и техните стопани.

Иван Манев
VIP член
Иван Манев

Благодаря 🙂

Кирил Михайлов
VIP член
Кирил Михайлов

Аплодисменти!

Oleg Petrov
Member
Oleg Petrov

Силен материал, добре подкрепен с факти и цитати от най-сериозните имена в рекламата. Поздравления!

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg