Доказани практики, инструменти и трикове, които да приложиш по време на Черния петък, Cyber Monday и други подобни разпродажби [Първа част]

Планиране, Facebook реклама, имейл маркетинг, промо банери, стратегии и тактики. Подготви се за големите продажби.

Да, великия Черен петък! Взаимстван като Хелоуин само, където тук бонбоните не са безплатни, но пък са с големи отстъпки...

За едни възможност да си вземат нещо евтино, за други "ден година храни".

Всъщност, този материал е за тези от вас, които имат магазин, продават продукти или услуги и искат добре да се подготвят за "жътвата".  За тези от вас, които искат да продадат повече продукти с по-малко разходи и по-добра печалба.

И все пак... Не се фокусирай само върху този един ден разпродажба.

Гледай на всичко това като практики за многократна употреба. Практики, които ще направят така, че клиентите ти да се връщат отново и отново през цялата година.

Черният петък е повече косвена реклама, отколкото разпродажба.

Това е денят, в който можеш да си направиш най-добрата масова реклама, в която хората директно да тестват продукта ти и да опитат обслужването ти, а не просто ден, в който да спечелиш повече пари и да ядосаш много хора.

Преди да задълбаем обаче, бих искал да направя едно важно уточнение!

В две части съм отсял някои от най-добрите практики от световно известни онлайн магазини, от които аз и ти да си откраднем идея или директно да приложим.

Това, което се опитвам да ти кажа е:

Нито една от препоръките не е "трябва да правиш това и това ако искаш да скъсаш продажбомера". Подобно твърдение би било несериозно, а ние сме доста сериозни, когато става въпрос за материал от MasterHack!

И така...

Ако имаш онлайн магазин или си маркетьор какво ти трябва, за да направиш успешна кампания по време на Black Friday или на която и да е друга разпродажба?

Според мен това е всичко, което ще ти бъде нужно:

  1. Подготовка на онлайн магазина за Черния петък - CHECKLIST.
  2. Стратегии и препоръки за Facebook реклама за Черен петък.
  3. Шаблони, автоматизация и инструменти за имейл кампании за Черен петък.
  4. Създаване на специални рекламни изображения + шаблони.

Да започваме...

🔥 Виж и втора част! В нея събрахме едни от най-ефективните практически препоръки за FB реклама, които можеш да приложиш по време на следващата интензивна разпродажба. И не само...В края на материала има и огромен CHECKLIST с практически препоръки от най-добрите експерти в областта - съвети, които ще ти спестят много пари и ще увеличат продажбите ти.


оригинално премиум съдържание, секретна FB група, книги, ресурси

Този материал е част от оригиналното премиум съдържание на lifehack.bg, достъпен е само за членове на клуб MasterHack. Вече си част от клуба? Логни се от линка по-долу.

В клуба ще разполагаш с: всяка седмица ново авторско практическо ръководство или премиум материал, всеки ден полезни ресурси, инструменти и информация в секретната ни Facebook група, библиотека с едни от най-добрите книги на английски, а аз най-лоялните достъп до специална VIP зона с курсове на стойност хиляди долари. Абонирай се...

Влез в клуба

____

Вече си член на клуба?

Логни се от тук

Само за членове на клуба!