Доказани практики, инструменти и трикове, които да приложиш по време на Черния петък, Cyber Monday и други подобни разпродажби [Първа част]

Планиране, Facebook реклама, имейл маркетинг, промо банери, стратегии и тактики. Подготви се за големите продажби.

Да, великия Черен петък! Взаимстван като Хелоуин само, където тук бонбоните не са безплатни, но пък са с големи отстъпки...

За едни възможност да си вземат нещо евтино, за други "ден година храни".

Всъщност, този материал е за тези от вас, които имат магазин, продават продукти или услуги и искат добре да се подготвят за "жътвата".  За тези от вас, които искат да продадат повече продукти с по-малко разходи и по-добра печалба.

И все пак... Не се фокусирай само върху този един ден разпродажба.

Гледай на всичко това като практики за многократна употреба. Практики, които ще направят така, че клиентите ти да се връщат отново и отново през цялата година.

Черният петък е повече косвена реклама, отколкото разпродажба.

Това е денят, в който можеш да си направиш най-добрата масова реклама, в която хората директно да тестват продукта ти и да опитат обслужването ти, а не просто ден, в който да спечелиш повече пари и да ядосаш много хора.

Преди да задълбаем обаче, бих искал да направя едно важно уточнение!

В две части съм отсял някои от най-добрите практики от световно известни онлайн магазини, от които аз и ти да си откраднем идея или директно да приложим.

Това, което се опитвам да ти кажа е:

Нито една от препоръките не е "трябва да правиш това и това ако искаш да скъсаш продажбомера". Подобно твърдение би било несериозно, а ние сме доста сериозни, когато става въпрос за материал от MasterHack!

И така...

Ако имаш онлайн магазин или си маркетьор какво ти трябва, за да направиш успешна кампания по време на Black Friday или на която и да е друга разпродажба?

Според мен това е всичко, което ще ти бъде нужно:

  1. Подготовка на онлайн магазина за Черния петък - CHECKLIST.
  2. Стратегии и препоръки за Facebook реклама за Черен петък.
  3. Шаблони, автоматизация и инструменти за имейл кампании за Черен петък.
  4. Създаване на специални рекламни изображения + шаблони.

Да започваме...

🔥 Виж и втора част! В нея събрахме едни от най-ефективните практически препоръки за FB реклама, които можеш да приложиш по време на следващата интензивна разпродажба. И не само...В края на материала има и огромен CHECKLIST с практически препоръки от най-добрите експерти в областта - съвети, които ще ти спестят много пари и ще увеличат продажбите ти.


Сподели 😍
нови стари харесвани
info2
Member
info2

Линка към втората част връща 404

khristov
VIP член
khristov

Страхотен материал!
Благодаря за готовите решения.

blagomira_tabakova
VIP член
blagomira_tabakova

Супер ПОЛЕЗНА статия преди Черния петък! Много ценна информация и както винаги си предвидил всичко до най-малкия детайл. Благодаря, Христо! 🙂

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top