ВЛЕЗ В КЛУБА

Продавайте повече при разпродажба (Черен петък) с тези идеи, доказани практики и инструменти

Преди да се потопите в този материал, добре е да знаете кой е вашия идеален клиент, каква е неговата психография и защо би искал да купува от вас. За целта прочетете това практическо ръководство, с което лесно ще може да разберете на кого точно да продавате.


Планиране на стока, Facebook реклама, имейл маркетинг, промо банери, наличности, доставки, стратегии и тактики.

Подготвихте ли се за големите продажби?

Да, великият Черен петък! Взаимстван като Хелоуин само, където тук бонбоните не са безплатни, но пък са с голееееми отстъпки... За едни възможност да си вземат нещо по-евтино, за други начин бързо да се отърват от залежалата си стока

Всъщност, този материал е за тези от вас, които имат магазин, продават продукти или услуги и искат добре да се подготвят за "жътвата".  За тези от вас, които искат да продадат повече продукти с по-малко разходи и по-добра печалба.

🔰 Съвет: Не се фокусирайте само върху този един ден на разпродажба.  Гледайте на всичко, което ще прочетете по-долу като на практики за многократна употреба. Такива, които ще връщат клинетите ви отново и отново - през цялата година.

🔥 Важно: Черният петък е денят, в който можеш да си направиш най-добрата масова реклама, в която хората директно да тестват продукта ти и да опитат обслужването ти, а не просто ден, в който да спечелиш повече пари и да ядосаш много хора.

Преди да задълбаем обаче бих искал да направя едно важно уточнение!

Нито една от препоръките не е "Трябва да правите това и това ако искате да скъсате продажбомера." Подобно твърдение би било несериозно, а ние сме доста сериозни, когато става въпрос за материал на MasterHack!

И така...

Ако имате онлайн магазин или сте маркетолог в това ръководство ще намерите всичко, което ви е нужно, за да планирате и изпълните една успешна кампания по време на Black Friday или, на която и да е друга разпродажба през годината.

В най-пълното ръководство за увеличаване на продажбите по време на разпродажби ще намерите: готови шаблони, които да копирате, много свежи идеи, ценни препоръки и огромна колекция от супер инструменти?

Да започваме...

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

FREE ebook
супер инструмента
за по-лека работа и резултати
100
инструмента
за супер продуктивност
100
Специална оферта:
10
days
10
hours
10
minutes
10
seconds
спести -45% от цената за 6 м. абонамент + подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this