Приложен курс по Копирайтинг: как да пишеш текст за по-висока ангажираност, трафик и продажби ?

? за четене: 15 - 18 мин.

? Какво ще намериш в този практически курс по копирайтинг?

В това практическо ръководство ще намериш реални примери, доказани стратегии и идеи, които директно да приложиш, за да създаваш текстове, с които да привличаш трафик и продажби. Текстове, които ще ти помогнат да ангажираш аудиторията чрез Facebook рекламата или сайта си в пъти по-ефективно! А най-добрата част - Включил съм полезни ресурси, шаблони и чеклисти, които винаги да са до теб, когато трябва да напишеш нов хипнотизиращ текст за следващата си реклама или заглавие за новата си статия. Но преди да се потопиш в моите копирайтинг трикове, нека да поговорим за...

? Самото ръководство - този път ще е малко по-различно!

Едно от нещата, които не ми допадат на курсовете по копирайтинг е как ми се обяснява какво чувство трябва да внуша на читателя, какво трябва да го накарам да направи и т.н. - все неща, които са абсолютно абстрактни. Неща, които не ми помагат по някакъв начин.

"По дяволите - аз това го знам, кажи ми точно какви думи и фрази да използвам за целта - кажи ми нещо, което работи и мога да копирам в моите реклами?", винаги си мислех аз...

Затова реших да направя този практически курс по копирайтинг точно така, както на мен би ми харесал, както на мен би ми помагал - всеки път! С директни примери, готови шаблони с думи и фрази, които винаги лесно мога да модифицирам според целта си, с практически съвети, които веднага мога да приложа, с работещи стратегии, които аз самия вече съм тествал и изпитал.

Разбира се, нека още от сега да сме наясно:

Мантри и магии няма, бизнесите са различни и ти също трябва да тестваш. Добрата новина е, че в следващите редове ще намериш лавина от практически идеи, с които да го правиш!

Гледай на това ръководство като на конструктор, но не от LEGO, а от въздействащи думи и фрази, които да сглобяваш според собствената си дейност и цели!

Ако хората не ви чуват, паднете на колене пред тях и ги умо­лявайте да ви простят, защото истината е, че вината е само ваша. - Фьодор Достоевски

? СЪДЪРЖАНИЕ:


Магнетичен копирайтинг (за статии, за статуси и за реклами):
 1. 25 копирайтинг трика за Facebook постове и реклами, които продават.
 2. 7 формули за писане на хипнотични заглавия – не само за Facebook.
 3. 10 начина лесно да напишеш ангажиращо заглавие – CHECKLIST ?
 4. Приложение: 69 вълшебни заклинания, които да копираш (шаблони).
 5. Facebook снимката и текста върху нея – CHECKLIST ?
 6. 20 безпогрешни начина да създадеш неустоимо заглавие, което ангажира!
 7. Най-мощните тактики за писане, с които разполага арсенала ми.
 8. Психологическата команда, която винаги действа!
 9. Провери дали рекламния ти текст ще е успешен – CHECK LIST ?
? СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ:
 • 300 магнетични думи и фрази, с които да залепнеш в главата им - CHECK LIST ?
 • Ексклузивни екселски файлове със секретен (scrapping) анализ на най-работещите заглавия и статуси на две от най-успешните Facebook страници.
 • Моята лична система за създаване на супер съдържание - запазена марка на lifehack.bg + специална рамка-шаблон за супер писане.
 • Цялата платена библиотека (безплатно) за копирайтинг на не кой да е, а на световните мастъри в писането - copyblogger.

Клуб BusinessHACK, част от MASTERHACK | © lifehack.bg


Следва: Доказано вкусни рецепти за апетитни дигитални копченца, направени от вълшебен пресен текст, които копнеят да бъдат натиснати!

-

Сподели 😍
нови стари харесвани
pechevvess
VIP член
pechevvess

Супер материал.
Безброй съвети, примери и тактики.
И преди съм го чел, но с всеки нов прочит го оценявам все по-високо и по-високо. .
Не съм виждал по-добро ръководство по копирайтинг не само на български, но и на френски или английски.
Поздравления, Христо 😊.

elitefitnessbg
Member
elitefitnessbg

Брилянтно съдържание,

Благодаря ти Ице

Славчо Панов
VIP член
Славчо Панов

Браво Христо, адмирации за никога не секващата ти магическа енергия! Невероятни, доказано работещи и практични съвети (все от твойте думи по-горе). Това е като курса, съдърщаш всички други важни курсове, който може да ти помогне и да те насочи в правилната посока, само ако искаш, разбира се 🙂

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top