Приложен курс по Копирайтинг: как да пишеш текст за по-висока ангажираност, трафик и продажби ?

? за четене: 15 - 18 мин.

? Какво ще намериш в този практически курс по копирайтинг?

В това практическо ръководство ще намериш реални примери, доказани стратегии и идеи, които директно да приложиш, за да създаваш текстове, с които да привличаш трафик и продажби. Текстове, които ще ти помогнат да ангажираш аудиторията чрез Facebook рекламата или сайта си в пъти по-ефективно! А най-добрата част - Включил съм полезни ресурси, шаблони и чеклисти, които винаги да са до теб, когато трябва да напишеш нов хипнотизиращ текст за следващата си реклама или заглавие за новата си статия. Но преди да се потопиш в моите копирайтинг трикове, нека да поговорим за...

? Самото ръководство - този път ще е малко по-различно!

Едно от нещата, които не ми допадат на курсовете по копирайтинг е как ми се обяснява какво чувство трябва да внуша на читателя, какво трябва да го накарам да направи и т.н. - все неща, които са абсолютно абстрактни. Неща, които не ми помагат по някакъв начин.

"По дяволите - аз това го знам, кажи ми точно какви думи и фрази да използвам за целта - кажи ми нещо, което работи и мога да копирам в моите реклами?", винаги си мислех аз...

Затова реших да направя този практически курс по копирайтинг точно така, както на мен би ми харесал, както на мен би ми помагал - всеки път! С директни примери, готови шаблони с думи и фрази, които винаги лесно мога да модифицирам според целта си, с практически съвети, които веднага мога да приложа, с работещи стратегии, които аз самия вече съм тествал и изпитал.

Разбира се, нека още от сега да сме наясно:

Мантри и магии няма, бизнесите са различни и ти също трябва да тестваш. Добрата новина е, че в следващите редове ще намериш лавина от практически идеи, с които да го правиш!

Гледай на това ръководство като на конструктор, но не от LEGO, а от въздействащи думи и фрази, които да сглобяваш според собствената си дейност и цели!

Ако хората не ви чуват, паднете на колене пред тях и ги умо­лявайте да ви простят, защото истината е, че вината е само ваша. - Фьодор Достоевски

? СЪДЪРЖАНИЕ:


Магнетичен копирайтинг (за статии, за статуси и за реклами):
 1. 25 копирайтинг трика за Facebook постове и реклами, които продават.
 2. 7 формули за писане на хипнотични заглавия – не само за Facebook.
 3. 10 начина лесно да напишеш ангажиращо заглавие – CHECKLIST ?
 4. Приложение: 69 вълшебни заклинания, които да копираш (шаблони).
 5. Facebook снимката и текста върху нея – CHECKLIST ?
 6. 20 безпогрешни начина да създадеш неустоимо заглавие, което ангажира!
 7. Най-мощните тактики за писане, с които разполага арсенала ми.
 8. Психологическата команда, която винаги действа!
 9. Провери дали рекламния ти текст ще е успешен – CHECK LIST ?
? СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ:
 • 300 магнетични думи и фрази, с които да залепнеш в главата им - CHECK LIST ?
 • Ексклузивни екселски файлове със секретен (scrapping) анализ на най-работещите заглавия и статуси на две от най-успешните Facebook страници.
 • Моята лична система за създаване на супер съдържание - запазена марка на lifehack.bg + специална рамка-шаблон за супер писане.
 • Цялата платена библиотека (безплатно) за копирайтинг на не кой да е, а на световните мастъри в писането - copyblogger.

Клуб BusinessHACK, част от MASTERHACK | © lifehack.bg


Следва: Доказано вкусни рецепти за апетитни дигитални копченца, направени от вълшебен пресен текст, които копнеят да бъдат натиснати!

-

Сподели статията:
 • 43
  Shares
нови стари харесвани
elitefitnessbg
Member
elitefitnessbg

Брилянтно съдържание,

Благодаря ти Ице

Славчо Панов
VIP член
Славчо Панов

Браво Христо, адмирации за никога не секващата ти магическа енергия! Невероятни, доказано работещи и практични съвети (все от твойте думи по-горе). Това е като курса, съдърщаш всички други важни курсове, който може да ти помогне и да те насочи в правилната посока, само ако искаш, разбира се 🙂

LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие. Ежедневно публикуваме полезно съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.