Инструментите за убеждаване на Аристотел – основата, с която ще подобрите всичко!

Повечето хора имат комуникативни умения на средно или над средно ниво.

Но днес средното ниво вече не е достатъчно. То е незадоволително.

И ако имате желание да се издигате в кариерата си и да напредвате в живота си, ако искате да сте водач на собствените си дела, вместо наблюдател, то имате нужда от нещо повече. Защото ако вярвате, че идеите ви си струват и искате другите да им обърнат внимание, то способността ви да ги "продадете" успешно е най-важното умение и най-ефективното конкурентно предимство, което може да си осигурите.

Затова и целта на този материал е да ви помогне да разберете и приложите инструментите на убеждаването, за да се откроите в новия модерен свят.

За ваша най-голяма изненада обаче те НЕ са на накой съвременен гуру, а на бащата на убеждаването, на който се приписват заслугите за изобретяването на основните градивни елементи от днешната дигитална епоха, в която Гугъл е водещ играч в изкуствения интелект и машинното обучение. И въпреки това един от най-авторитетните му служители (Авинаш Каушик) е специалист по големи данни, а най-мощният му инструмент за убеждаване е на повече от 2000 години.

Инструментът е...

 •  
 •  
 •  
 • Прекрасна статия – за хора, които ще я разберат и свържат със своето битие.

  • а те за щастие няма да са много. Някои неща е по-добре да не ги знаят всички 🙂

 • 🔐 Вход за клуба

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >