Как да създадеш своя собствена, уникална WordPress тема без никакво програмиране

Безплатно генериране на wordpress теми с дизайн по твой избор без писане на код + Видео демонстрация на приложението!

Въпреки че WordPress е най-популярната блог или сайт платформа, тя не предлага впечатляваща колекция от вградени теми по подразбиране. Даже напротив, имаме един единствен избор и той не е много впечатляващ като дизайн.

Освен това дори и да искаме да си сложим готова wordpress тема от друго място, може би ще имаме желанието да си я направим малко по-различно, да бутнем това онова, да променим фона и т.н, все неща, за които е доста вероятно да са ни необходими умения по програмиране.

Хората, които знаят да пишат код и да правят сайтове могат да си осигурят доста бързо и лесно желаните от тях теми и да докарат външния вид, който им допада най-много, но хората които и хабер си нямат от писане на код и не са запознати с основите на HTML и CSS например, какъвто съм и аз са безпомощни, когато искат да преправят темата идваща с инсталацията на wordpress по техен си уникален начин.

Основни характеристики и възможности на Lubith накратко:

  • Приятелски настроен потребителски интерфейс, адски лесен за работа
  • Възможност за бързо създаване на уникална WordPress тема.
  • Не изисква никакви познания за писане на програмен код
  • Ще ви позволи да персонализирате по ваш вкус и желание изображения, шрифтове и цветове
  • Ще ви позволи да промените размера на уеб страницата
  • Препоръчва се за начинаещи блогъри и хора, които тепърва стартират блог

Аз самият доста често получавам мейли с въпроси дали можем да си създадем wordpress теми без нужда от програмиране и сега в този пост може би имам универсален отговор за тях.

На помощ на всички нас, лаиците в създаването на сайтове идва съвсем новия инструмент Lubith, който има за цел да елиминира незнанието в писането на код във възможност да си създадем един приличен, индивидуален блог и то доста бързо лесно и безплатно.

Основен панел с инструменти на Lubith:

Lubith1

Lubith е безплатен за използване онлайн инструмент, който ще ви помогне да създадете ваша си собствена тема за wordpress с уникален дизайн, чиято основа е вградения шаблон Twenty Ten.  Благодарение на супер лесния, интуитивен интерфейс на Lubith, можете да създадете безброй варианти на wordpress теми без да имате каквито и да е предварителни познания в програмирането.

С този добър, безплатен инструмент ще имате възможност да преоразмерявате елементи, да променяте шрифтове за отделните области от сайта ви, ще можете да сменяте цветове за различните секции, да добавяте изображения за фон и лого и всичко това само с натискането на няколко бутончета разположени в дясно на приложението/вижте снимката отгоре/.

Промените, които правите се виждат в реално време и веднага можете да прегледате как би изглеждал сайта ви с редакциите, които сте направили току що.

Също можете да изпробвате шаблона преди да го изтеглите. А самото сваляне на wordpress темплейта на десктопа ви, след като приключите работата си по редактирането му, идва под формата на компресиран, архивен файл, за който ще ви се прати автоматично линк на пощата ви, след като зададете вашия мейл в съответното поле на инструмента.

Ето една свежарска тема, която спретнах за точно 45 секунди с инструмента:

Lubith

Естествено не очаквайте, че ще получите някаква умопомрачителна тема с безброй функционалности и възможности характерни за платените такива, каквито подобни можете да намерите безплатно в нашия сайт.

Това е по-скоро средство, което ще ви направи една изчистена, бърза, с добра структура тема за wordpress, която ще ви свърши доста добра работа при стартирането на блога ви, където се предполага, че основното ще бъде съдържанието, което както знаете би следвало да е най-важното!

Друг недостатък, който може да се спомене, е че може да се редактира само основната тема вградена в стандартната инсталация на wordpress, но все пак това е за хора, които не разбират от писане на код.

В противен случай, за всички останали, които искат нещо по-така има редица други алтернативи.

И за да ви демонстрирам колко елементарно се работи с този безплатен онлайн инструмент за генериране на wordpress теми без кодиране, вижте краткото видео, което направих за вас:

Можете да посетите официалния сайт на уеб приложението, като имате възможност да стартирате веднага работа с него без да е необходимо да се регистрирате дори. Отваряте сайта, започвате да редактирате и теглите темата. Това е….Очаквам мненията ви за инструмента в полето за коментарите отдолу.

Създай своя собствена тема за wordpress безплатно с  Lubith от тук.

Сподели 😍

9
Остави коментар

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lifehackerbg.comГеорги КалендеровП. АнгеловаJoress Recent comment authors
нови стари харесвани
Георги Календеров
Гост
Георги Календеров

А би ли направил материал с видео за това, как да редактираме други готови теми за WordPress? Ще се радвам да го видя и да го популяризирам…

П. Ангелова
Гост
П. Ангелова

Ако някой е работил с blogspot и знае подобен начин за генериране на нови теми и там, ще се радвам да ми пише на: polikseniya_a@abv.bg. Мерси предварително!

Joress
Гост
Joress

Доста интересно!!!
Ще се пробвам ама дано не заседна някъде,защото ще е голям резил(нямам никакъв опит) а възможността която желая да споделя за много типове хора е брилянтна!?! Ще помагаш ли???

П. Ангелова
Гост
П. Ангелова

Здравейте!

Много хубава тема, а имате ли нещо за blogspot? Би ми било интересно! 🙂

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top