Споделяй файлове с неограничен размер!

Искаш ли безплатно да споделяш огромни файлове през интернет бързо, лесно и безопасно - само с няколко клика на мишката?

Искате да споделите снимките от преход в планината, кръщенето на детето или от последната бизнес конференция, но размерът им е прекалено голям?

O&O FileDirect е безплатен софтуер за споделяне на файлове, който ще ви позволи да споделяте документи, снимки и архиви с други хора през интернет, независимо от големината на техния размер.

Приложението се състои се от две полета Create Link и Shared files. Първото поле позволява да добавяте файлове и да задавате настройки за споделяне. Второто поле помага да видите крайния брой файлове или файловете, които сте споделили.

Всичко, което трябва да направите, за да споделите желаните файлове е да ги маркирате и с мишката чрез влачене да ги поставите в програмата.

Софтуерът автоматично създава zip файл и генерира линк за сваляне.

Можете да зададете:

  • Максимален брой сваляния
  • Определен период, през който файловете да бъдат активни.
  • Преди да ги споделите, можете да ги защитите и с парола.

O&O FileDirect upload files

Веднъж направили настройките, можете да натиснете бутона Save.

Остава да копирате линка и да го споделите с получателя. Когато той го отвори в браузъра си, трябва само да кликне на Download. Не се изисква инсталация.

Изтегли O&O FileDirect


6 трика за по-бърза работа с pCloud
ПРОЧЕТИ

1 Коментар
  1. Георги Палов каза

    Качва ли го реално на сървър или го тегли от компютъра, на който е създадена „поръчката“ и софтуерът трябва да е включен, докато не приключи трансфера?

Остави коментар

Your email address will not be published.

Благодаря ти!

close-link