6 трика за бърза и ефективна работа с pCloud

работа,функции,pCloud

Искаш ли ги достъпни навсякъде? Искаш ли ги винаги да са ти под ръка?

Искаш ли да качваш и сваляш нужните ти е-книги, снимки или документи, където и да се намираш? А да обменяш големи файлове искаш ли? Следващите няколко трика ще сложат тези възможности директно в ръцете ти, а и много повече от това…

bg-title

 С pCloud ще работиш с файловете си, от където си поискаш

Често ли работите извън офиса?

Или работната ви обстановка се олицетворява с канапето в хола?

Колкото и да се стремим да не става така, понякога се налага да вземем част от работата си вкъщи. В такива ситуации виртуален офис, от където да имам достъп и възможност за редактиране на належащите ни документи е повече от необходимо, без да ми се налага да избирам между десетки приложения и софтуери.

Ползвам pCloud, защото дава решение за работа от всяка точка на света.

Тази услуга за онлайн съхранение на файлове позволява запазването и обновяването на всякакъв тип документи от всяко устройство, по всяко време.

bg-title

Качи най-големите си файлове и разполагай с тях 24/7

drive-second

pCloud е страхотен начин да работиш по проектите си, без да използваш алтернативни носители на данни. Всеки нов потребител получава до 20GB безплатно свободно пространство за съхранение на данни от всякакъв тип.

Услугата не налага ограничения при размера на документите, които искаш да качиш в облака. За тези, които работят с различен тип медийни файлове, pCloud разполага с вградени аудио и видео плейъри.

Важно: платформата е налична за десктоп (Windows, Mac OS, Linux), смартфони (Android, iOS) и уеб. Всеки твой файл 24/7.

bg-title

Работи съвместно с клиенти и колеги лесно и ефективно

co-work (1)

Успешната работата в екип невинаги е лесна задача, особено когато работиш дистанционно, а не от офис. Често ще се налага да изчакваш за одобрение, за промени по проекти или нови насоки.

pCloud улеснява работата в екип, както с потенциални клиенти, така и с колеги. С помощта на тази услуга за съхранение и управление на данни, можеш да създадеш удобно място за съвместна работа с колеги.

Всичко това става чрез споделени папки.

Процесът е много лесенвлез в услугата, покани колегите си, определи съответното ниво на достъп за всеки от тях и следи цялостния процес на работа с пригодени известия. По този начин ще запазиш пълен контрол над потока от информация, който споделяш и ще си уведомен за всяка промяна.

Любопитно: pCloud Business – бизнес решението предлага и коментари, като ефективен начин за комуникация по проекти и нанасяне на корекции.

bg-title

Редактирай всеки файл директно от облака с любимите си програми

drive-win

pCloud Drive – специализираното десктоп приложение на услугата позволява цялостното използване на пространството ти в облака. Програмата създава защитен виртуален диск, който ти дава пълната свобода да използваш какъвто желаеш софтуер, за да отваряш и работиш над всеки документ.

Всичко това да се случва директно в облака и не засяга свободното място в компютъра ти. Благодарение на опцията за синхронизиране, всяка нанесена промяна ще бъде достъпна на момента от всяко твое устройство. Добавен е и лесен достъп за споделяне на данни, което улеснява работата ти и спестява време.

bg-title

 Допълнителна защита за най-ценната си информация в облака

Untitled-1

9 от 10 потребители онлайн не се замислят над сигурността на данните си. pCloud Crypto цели да предостави лесно за използване решение за защита на файлове. Фукнционалността е избираема за всеки pCloud юзър.

Използва криптиране от „страната на клиента“ (client-side encryption), което шифрова данните директно на десктоп или мобилното ти устройство. Всеки файл, преместен в специалната Крипто папка на pCloud Crypto, ще бъде видим само за теб благодарение на zero-knowledge политиката на услугата.
bg-title

Изпращай и получавай големи файлове с pCloud Transfer

Ако преди прикачването на файлове беше единствения начин да ги споделим, днес има по-бързи, удобни и сигурни решения. pCloud e уеб приложение, което е напълно безплатно и не изисква регистрация.

То позволява трансфера на файлове – до цели 5GB, като предлага две опции за целта – стандартно и криптирано изпращане на данни.

Може да се споделят неограничен брой файлове без лимит върху размера им.

Услугата създава специален линк за теглене и го изпраща на получателя с мейл.

Трансферът е валиден 7 дни като предварително ще получиш известие за изтичането на срока. Криптираният трансфер използва същия метод за защита на файлове като pCloud Crypto – криптиране от „страната на клиента“. Възниква допълнителна стъпка, която изисква да напишеш парола – част от защитния процес.

Тя ще се използва за декриптирането на файловете, след като бъдат изпратени. Препоръчително е да я споделиш лично чрез съобщение, обаждане и др.
bg-title

pCloud е изключително полезен, ако ти се налага да пътуваш често и да работиш от различни места. Услугата предоставя лесен достъп до файловете ти по всяко време, като има удобни опции за сигурно споделяне на обемни данни и автоматична синхронизация.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак