Skytorrents — намери най-актуалните торенти в света (без регистрация, анонимност)

Безплатна услуга за търсене на най-популярните и нови торенти в света. Пълна анонимност: без регистрация, без реклами, без проследяване, без Cookies, без javascript докато търсите любимия си филм, музикален албум, игра или е-книга. Прочетете статията до край и научете какво още ще направи за вас Skytorrents.

Торените се бетонираха като един от най-добрите начини за бързо получаване на атрактивната цифрова информация в интернет.

Начинът им на работа е организиран по следния начин:

Потребител създава така наречената дистрибуция и я публикува в интернет под формата на миниатюрен файл – торент. С програма като uTorrent друг потребител може да отвори този файл и да зареди съдържанието му директно от компютъра на първоизточника. Накратко: файла е мост, който свързва притежателя на оригиналния файл и тези, които искат да го изтеглят.

Единственото изискване да изтеглите даден файл е да намерите „жива“ дистрибуция, която все още се тегли от други потребители. Точно такъв агрегатор на подобни файлове е и анонимната търсачка за торенти, която ще разгледаме по-долу:

Вижте как да получите максималното от тази анонимна торент търсачка:

1. Влезте в страницата на Skytorrents.

Въведете името на е-книгата (или на автора, както съм направил аз в случая), филма, софтуера, филма или играта, която искате да си изтеглите.

И разбира се, натиснете Ентер.

2. Резултатите, които ще ви се появят представляват подробен списък от събрани най-добрите активни торент тракери.

За да изтеглите избрания торент, кликнете на съответната иконка.

До тук всичко е абсолютно елементарно! Обърнете внимание на предоставените данни за всеки торент и най-вече тези за броя т.нар. сийдъри. Колкото по-висока е цифрата, толкова по-висока ще бъде скоростта, с която ще теглите торента.

3. Изтегления файл може да отворите, с която и да е торент програма.

Ако имате инсталирана такава (със сигурност имате), просто кликнете два пъти с мишката върху него и го отворете с нея.

Основното предимство на Skytorrents е, че не е нужно да се регистрирате за най-популярните торент тракери само и само да намерите желаното съдържание.

Най-вероятно торент тракера, за който се сетите вече е включен в базата данни на тази търсачка. В допълнение услугата постоянно се усъвършенства що се отнася до търсенето: отсява най-активните и актуални торенти, с най-доброто качество.

Важно: всяко съдържание, изтеглено по този начин и чрез тази или подобна мрежа е предназначено единствено за информация.

Skytorrents

Виж още: STREMIO: медиен център от ново поколение

8 Коментара
 1. Емил каза

  Ицо искам да ти благодаря от СЪРЦЕ за супер съдържанието с което сте ни изключително полезни.Нямам търпение за следващата доза.

  1. Христо Стоянов каза

   Емо, голямо благодаря, признателен съм ти за добрите думи!

 2. Хриси каза

  Не ми достигат думи да изразя благодарността си !
  БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ !

  1. Христо Стоянов каза

   Пак заповядайте Хриси 🙂

 3. светослав каза

  Ти си супер,браво за трудът и помоща,да знаеш има благодарни хора все още!!

  1. Христо Стоянов каза

   Благодаря ти!

 4. nyignatov каза

  Супер добро, много съм доволен.
  Ето това е value 🙂

  1. Христо Стоянов каза

   Благодарности!

Остави коментар

Your email address will not be published.

Благодаря ти!