ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
проследяване в реално време

Разбери къде се намира детето или жена ти в реално време с Trusted Contacts

Запази за после

Google пусна приложение за Андроид наречено Trusted Contacts, чиято цел е да ни информира къде се намират близките ни, като ни предоставя информация за тяхното местонахождение в реално време. С него може да следите и жена си!


За да проследите къде се намира детето ви например, телефоните и на двамата трябва да имат инсталиран Trusted Contacts. Ако малчуганът закъснее например, приложението може да му изпрати съобщение: Къде си, добре ли си?

Как работи: след като бъде инсталирано, приложението ще поиска разрешение от другата страна да бъде проследявана в реално време нейната локация, а тя от своя страна може да пуска и да спира тази опция, когато прецени.

Така детето или друг ваш близък може да автоматично да споделя къде се намира в реално време. Ако вас ви следят чрез него, може да откажете да споделите местоположението си, но ако не го направите до 5 минути, то автоматично ще покаже къде сте. Така имаме възможност да знаем къде се намират близките ни в случай на спешност или друга необходимост.

Ако пък батерията падне, приложението ще изпрати на другата страна последната локация, засечена преди да изгасне телефона.

проследяване на местоположение в реално време

Когато споделяме местоположението си доверения контакт ще получи известие – отворете Google Maps и вижте точката, която се движи по картата.

Ако тръгвате от работа към вкъщи и искате съпругата ви да знае къде сте (има хора, които си споделят тези неща), можете да споделите с нея. Тя ще види в реално време колко далеч от дома сте. Това може да ви отърве от съобщения като „вземи мляко от магазина“, след като вече сте пред входната врата.

проследяване в реално време

Харесва ми идеята, че ако съм в ситуация, в която не мога да говоря по телефона или не мога да пиша смс близките ми хора няма да се притесняват и да ми търсят обяснение като се прибера. Те ще знаят къде съм, дори да не мога да отговоря поради някаква причина, като спешен случай, инцидент или работа.

По същия начин можете да разберете дали родителите ви, които живеят в другия край на града са добре, ако не вдигат телефона.

Разбира се, това може да е нож с две остриета!

Съпрузите и партньорите лесно могат да злоупотребяват с това, като шпионират своите „жертви“ и тайно ги принуждават да споделят местоположението си по всяко време, така че да бъде проследяван всеки техен ход.

За целта може да инсталирате приложението на телефона на съпруга или съпругата си, докато е в банята и да дадете всички необходими разрешения на приложението на „жертвата“, без тя да разбере (спрете и нотификациите).

Същото е и с родителите и техните деца!

Използвайки технологии от такъв тип за проследяване, вие показвате недоверие към тях, така че внимавайте – ако ще го правите, нека бъде скришно. И все пак може спокойно да го използвате за тяхната безопасност.

Най-добрата част:

Ако решат да го използват срещу вас, вече знаете как да се предпазите или просто ще сте наясно как да контролирате информацията за локацията си.

Минимални изисквания: Android 4.4  | Очаква се скоро и за iPhone

Trusted Contacts за Андроид от Google Contacts | Официална информация

Бележка: Ако сте с iPhone, много добра работа за същата цел ще ви свържи приложението Find My Friends.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
Привет, аз съм Христо
Веднъж в седмицата, само за 5 минути ще научаваш  идеи, стратегии и тайни, все още непознати за останаиля свят!
15 000 човека всеки път го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи."
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2
Най-полезният имейл бюлетин на български - включи се ▼
15 000 човека го чакат с нетърпение
"Когато го отворя, умът ми се взривява от идеи."
Чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2