Превърнете снимките си в рисунка-само с един клик! И още супер ефекти…

ефекти,рисунка

 

Може би си фантазирате че сте супер герой от комикс, правейки немислими неща в реалния живот? Мислили сте как бихте изглеждали ако ваша снимка е превърната в карикатурно, рисувано изображение?

Е, тук има един простичък уеб базиран инструмент, който ще ви покаже точно как бихте изглеждали ако ви нарисуват!/изобщо не е само един/

резултата с Cartoonize.net
Резултата с Cartoonize.net

Избрах да ви представя този инструмент, защото напоследък наблюдавам една тенденция във Facebook, а именно доста хора да превръщат снимките си в рисувани карикатури.

И за да ви улесня в този процес без да се налага да добавяте досадни приложения във Facebook, които да вършат тази работа, чрез този безплатен, онлайн инструмент бързо и лесно ще свършите тази работа!

Въпреки че не е като дадете снимката си на някой карикатурист и да ви направи наистина професионално, Cartoonize наистина се справя прилично и върши добра работа при превръщането на снимките ви  в ефектни рисувани изображения.

Посетете Cartoonize.net и въведете снимката, която искате да преобразувате/може да включите и URL адрес на изображение/ Натиснете “Cartoonize Now” и изчакайте за момент.

Инструмента ще ви върне обратно добро рисувано изображение на вашата снимка. Инструмента приема снимки във формати gif, jpeg, jpg, png, bmp, или xbm. Не е необходима регистрация. Можете да качите снимки и да ги превърнете в карикатури веднага!

резултата с BeFunky
Резултата с BeFunky

Подобни на този инструмент също можете да видите и страхотния сайт BeFunky. Той е много добро онлайн приложение, което също лесно ще ви позволи супер ефектно да анимирате снимки , превръщайки ги в карикатури.

Освен това ще можете да приложите и много други ефекти към вашите любими фотографии, да създадете анимирани аватари и още куп други неща.

Още подобни инструменти за анимиране и други ефекти!

AnyMaking-забавни фото ефекти!

С този сайт ще можете да прилагате много приятни и забавни ефекти към вашите снимки и да се шегувате с приятелите си. Изберете желания ефект, качете снимка, бутнете някоя и друга настройка и готово.

Можете да съхраните творението си без проблем на компютъра. А относно темата на тази статия за анимиране на снимките ни и тук има такава функция и резултата мога да кажа че наистина е добър!

Voki.com

ефекти,рисунка

Създайте ваш собствен анимиран, говорящ образ и изразете себе си чрез този инструмент. Впечатли ме възможността да добавяте и говор към карикатурата чрез микрофона си.

Недостатък е, че не можете да поставяте ваш собствен образ, но можете наистина да се позабавлявате добре! Изисква регистрация.

funphotobox.com

ефекти,рисунка

Effmypic.com

ефекти,рисунка

Photo505

ефекти,рисунка

Photofunia

ефекти,рисунка

WriteOnit

ефекти,рисунка

Bighugelabs

ефекти,рисунка

Imagechef

ефекти,рисунка

Превърнете снимките си в рисунка с Фотошоп

Можете лесно да превърнете ваша снимка в рисунка и то доста по прецизно чрез Фотошоп програмата ако я имате инсталирана на компютъра си. Елементарно е.

Отивате на Filter>Arttistic>Poster Edges и нагласяте настройките както сметнете за добре. Вижте и снимката по-долу как става, много е лесно! По напредналите потребители на Фотошоп да не се смеят много! Има хора, които не разбират толкова. Аз съм един от тях…

Превърнете снимките си в рисунка с Фотошоп

Превърнете снимките си в рисунка с десктоп безплатен софтуер

Ако мислите че сме приключили с възможните безплатни инструменти за превръщане на снимките ви в нещо като карикатури, грешите. Имам още какво да ви покажа по въпроса.

Да ви кажа честно правейки тази статия попадах на все повече качествени инструменти в тази посока и може би затова най-добрите са в края на статията. Знам че се уморихте да ми гледате физиономията, но остана още малко!

FotoSketcher

Такъв е и случая с безплатната програма FotoSketcher. Може би от всичко изброено до тук, нейните опции и възможности най-ми допаднаха, когато говорим за анимирани изображения. Много е лека, безплатна е и има страшно много опции.

Можете да превръщате снимките си в хиляди вариации на рисувани изображения, можете да подобрите основния ресурс, който ползвате за анимиране, да го изрежете/имам предвид основната снимка/, да го превърнете в супер карикатура и да го запишете в най-известните формати за изображения.

Можете да направите снимката си все едно е рисувана с пастели, моливи, бои, черно бяла, графитена и т.н. Изобщо върши страхотна работа за целта на тази статия! Можете да изтеглите програмата от този линк безплатно, като инсталацията е много бърза и лесна.

Kusocartoon

ефекти,рисунка

Още един много добър уеб инструмент за направа на снимките ви в нещо като рисувани изображения. Слагам го в списъка тук, тъй като резултата много ми хареса.

Няма да ви слагам още снимки с мен, за да се уверите в това, а ще ви оставя да го направите сами.  Изберете си една от вариациите, които предлага сайта за карикатура, качете си снимка, сложете някакъв етикет в полето за етикети, изчакайте няколко секунди и ще видите страхотен резултат, който можете да запишете на компютъра си. Дясно копче върху снимката и я записвате, това е!

Cartoon.pho.to

За финал един много як инструмент, който освен че прави много добре рисуването на вашите снимки, но и имате възможността да обогатите карикатурата с различни физиономии и усмивки, които наистина се движат/вижте снимката как се усмихвам/

Това, което трябва да направите е да отворите сайта от линка, който съм ви дал, да натиснете големия син бутон “From Disk”, да качите снимка от компютъра си,  след това натискате бутона “Upload” и  като ви се анимира снимката може да изберете да вкарате и някоя друга физиономия чрез Емот-иконките вдясно, като не забравяйте да сложите отметката на “Face morphing”. Крайния резултат можете да вградите в уеб сайт или да го запишете на компютъра си! Забавлявайте се……

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак