ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
обработка на изображения ,безплатно ,picozu

Фантастичен, бърз редактор за създаване и обработка на изображения – директно в браузъра [Picozu]

Запази за после

С Picozu може да качите снимка от любимата си социална мрежа или облачна услуга и да я редактирате директно в браузъра си, след което да я върнете обратно + още много неща…

И това далеч не е всичко!

Четете по-надолу за останалите страхотни функции, които притежава този фантастичен редактор за създаване на графични изображения и редактиране на снимки

Много често в моята ежедневна работа е необходима бърза обработка на снимка, картинка или изображение за по нататъшното и използване в сайта или в социална мрежа.

За тези, които се сблъскват с подобни задачи всеки ден няма никаква необходимост от покупката и инсталацията на специализиран софтуер, с който са свикнали да работят художници, дизайнери и професионални фотографи.

Днес искам да Ви предложа един отличен, бърз редактор за работа с графика директно във вашия браузър, не изискващ инсталация.

Той има собствени разширения за браузъри и ред полезни инструменти, които по нищо не отстъпват на най-добрите безплатни десктоп аналози.

Запознайте се : Графичен редактор за браузър – Picozu

Фантастичен, бърз редактор за създаване и обработка на изображения - директно в браузъра [Picozu]

Ако по-известните сред интернет ползвателите Picnik и PicMonkey работят изключително като приложения за редактиране на снимки (т.е. работа само със съществуващи изображения), то с помощта на Picozu вие ще можете да създавате собствени графични материали „от нулата”.

Редакторът е написан с помощта на HTML5 и CSS3 , така че инсталация на Flash или Silverlight няма да ви е необходима. Истината е, че  преди да го изпробвам бях малко скептичен.

Мислех, че ще работи бавно, ще провлачва и няма да е удобен, тъй като все пак не е десктоп софтуер. Но грешах! Поиграх си няколко минути с инструмента и останах изненадан от добрата му работа и скорост. А разширението за Chrome го прави още по-удобен.

Какво можем да правим с Picozu: най-яките му опции!

Picozu

За да започнем работа, е достатъчно да заредим избраните файлове от компютъра или да изберем папка за синхронизация в едно от следните облачни приложения: SkyDrive, Google Drive, Facebook, Flickr или Dropbox.

Освен това, страхотно е, че можем да включим и уеб камера и с нейна помощ да се създадем снимка, след което да я обработим в Picozu.

Това, което направих аз е може би функцията, която повечето от Вас биха използвали, а именно да свалят снимка от профила си във Фейсбук, да я обработят и да я качат обратно.

Супер бързо стана връзването с профила ми и качването на снимка от там в графичния редактор. Там вече можех да прилагам филтри – наистина много на брой, ефекти, текст, четки, и др инструменти, типични за добър редактор на изображения.

Качването обратно на изображението също става супер лесно и бързо. Това определено са функции, които са изключително удобни за работа директно в браузъра, без да инсталирате каквото и да било на компютъра си като допълнителни програми.

А липсата на флаш като основа за работата му, определено ми допадна!

Още приложението поддържа редактиране на съществуващи слоеве и създаване на нов слой с настройка на графика и ефекти, което прави този редактор браузърен аналог за такива „десктоп” програми , като Photoshop или GIMP.

Потребителят ще намери над 20 + филтри и ефекти.

Picozu

Впрочем, може да се използват четки и други инструменти за редактиране и създаване на графически материали в ръчен режим, ако разбира се не Ви трепери ръката като моята.

За тези , които са свикнали с разширения за браузър, има Firefox разширение или такова за Google Chrome, позволяващо създаването на скрийншот и импортирането му в Picozu и последващото му споделяне в най-популярните облачни услуги и социални мрежи.

В редактора има и вградени инструменти за създаване на фото-колажи и графични плакати. Изобщо яката работа! Какво друго Ви остава, освен да го изпробвате:

Линк към редактора | Разширение за Chrome | Разширение за Firefox

Вижте още и → 9 от най-добрите инструменти онлайн ефекти и редактиране на снимки

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си