ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
разширение ,Chrome ,начална страница

Супер удобна начална страница за Chrome!

Запази за после

…с адски бърз достъп до любимите ви сайтове!

В следващите редове ще ви представя едно много интересно разширение за Chrome, което ползвам от няколко дена, приличащо досущ на интерфейса на Windows 8 и носещо неговата лекота на работа и функционалност. Благодарение на него ще направите началната страница на браузъра си десетки пъти по-бърза и удобна.

Какво по-точно прави Newtab.us?

След като инсталирате разширението, отваряйки нов прозорец в браузъра, ще се озовете в среда наподобяваща изгледа на Windows 8. Но не затова ви представям Newtab.us.

Причината да ви разказвам за това е, че благодарение на този инструмент ще имате пред себе си бързи бутони към всички популярни уеб услуги, социални мрежи и любими ваши сайтове. Някои от „плочките“ не са просто статични бутончета, а динамични прозорци, показващи броя уведомления от различни социални мрежи и услуги (за Фейсбук показва известията, а за Gmail непрочетените писма).

Разбира се, за още по-голямо удобство може да промените разположението на бутоните и да ги наредите така, както ви е удобно. Ако ползвате смартфон Nokia с Windows интерфейс, ще знаете отлично как да се справите с тази задача – идентични са.

Ако искате да преименувате, оразмерите или да смените цвета на бутона, кликнете върху него с дясно копче на мишката. Веднага след това, в долната част на страницата, ще видите удобна лента с най-различни опции – може дори да смените URL адреса на бутона и да добавите линк, който вие желаете – снимката отдолу.

Newtab.us

Ако стандартния набор от услуги, който ви се предлага, след като инсталирате разширението, не отговаря на изискванията ви, има и още възможности. За да обогатите началната си страница има специална директория, съдържаща линкове към още много популярни сайтове и онлайн услуги. Възможно е и да създадете и свой собствен бутон към линк пожелание – бърз бутон към lifehack.bg например.

За да направите това, трябва да въведете името на бутона, да зададете цвета и размера му или да добавите логото на сайта. Може да добавите и линк към RSS канал като плочката тук ще е динамична, което означава, че ще ви показва в реално време колко нови актуализации има по сайтовете, които следите и т.н.

супер разширение за Chrome

За любителите на още по-сериозното персонализиране – може да сменяте още различни неща от интерфейса: различно фоново изображение, цветовата гама на страницата, да промените времето за рефрешване на динамичните бутони и т.н. Настройките могат да бъдат запазени, но за тази цел ще трябва да си направите профил.

Нашата оценка на Newtab.us

Да ви призная, в началото бях малко скептичен и изобщо не мислих да правя материал за това разширение. Но след няколко дена с приложението се усещам как редовно го ползвам и сега вече мога да кажа, че ми е доста удобно, а работата бърза.

Като цяло Newtab.us изглежда успешен опит да се пресъздаде интерфейса на Windows 8 в рамките на Chrome. И благодарение на него тази начална страница се превръща в изключително удобна отправна точка за бърз достъп до любимите ни сайтове и най-важни уведомления. И ако не ви допада да използвате тези бутони в Windows 8, защо не ги пробвате в браузъра си. Лично на мен ми е много удобно!

[su_button url=“https://newtab.us/“ target=“blank“ style=“flat“ background=“#13f865″ color=“#000000″ size=“8″ center=“yes“ radius=“0″ icon_color=“#ffffff“]Инсталирай Newtab.us[/su_button]

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
Привет, аз съм Христо
Веднъж в седмицата, само за 5 минути ще научаваш  идеи, стратегии и тайни, все още непознати за останаиля свят!
15 000 човека всеки път го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи."
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2
Най-полезният имейл бюлетин на български - включи се ▼
15 000 човека го чакат с нетърпение
"Когато го отворя, умът ми се взривява от идеи."
Чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2