Изтрий се от интернет бързо и лесно с JustDelete.me

facebook,как да се изтрия

Отговор на въпроса: как да се изтрия от Facebook и други паразитни сайтове?

Колко пъти сте се ядосвали, че отново загубихте часове от ценното си време висейки безцелно пред компютъра, рефрешвайки един от многото си социални профили?

Приисква ви да се изтриете и да не се разсейвате с глупости, но малко след това спирате да се занимавате и се отказвате….

Да изтриете себе си от интернет технически и психически никак не е лесна работа. Първо трябва да решите дали наистина искате да го направите – като с цигарите е!

Също така трябва да определите от къде точно искате да изчезнете, тъй като да не се заблуждаваме – няма как да се откажете напълно от мрежата.

Вижте още и →  Безмилостния заличител на досадни и опасни FB приложения

Искате да се “елиминирате” от социалните мрежи, от сайтове за пазаруване и т.н., след което ще се наложи да разберете как може да си изтриете профила от там – все досадни задачи за редовия интернет потребител.

Как може да направите всичко това много по-бързо и безболезнено, без да се изисква много, много да се замисляте…?

Е скъпи уеб маниаци, това приложение е нещо, на което ще искате да обърнете внимание!

Новият сайт наречен с красноречивото име JustDelete.me ще направи така, че да изчезнете от интернет много, много по-лесно. Тоест ще заличи профилите ви от най-паразитните уеб сайтове, където евентуално си губите времето.

Създадено от английския разработчик Роб Люис, JustDelete.me е нещо като списък с уеб адреси, които сочат директно към страници на услуги, от които може би ще поискате да премахнете себе си, без да се налага да търсите конкретно за всеки сайт как става това.

Тук разбира се са включени сайтове като Facebook, Foursquare, Dropbox, Feedly и много други популярни уеб услуги, в които вероятно имате акаунт.

Пример: присъства и услугата за коментари, която използваме в сайта – Disqus, кликнах на линка от въпросната услуга и ме прати точно на бутона за изтриване на профила ми!

Същото се случва и ако изберете да се изтриете и от Facebook – без да се налага да търсите къде е опцията!

Вижте още и → Отпиши се от досадните мейл бюлетини само с 1 клик [Chrome]

Някои сайтове нарочно правят процедурата по изтриване на профила скрита и трудно достъпна и дори и да се опитате да се изтриете, накрая се отказвате, защото просто не ви се занимава.

Тук тази услуга има за цел точно обратното – да улесни потребителите в успешното завършване на процеса по премахване на профилите им.

JustDelete.me е категоризирало различните сайтове от такива, където изтриването става лесно, до такива, където това е направо невъзможно.

Това е удобно, тъй като знаете какво да очаквате и с какво да не си губите времето.

Например, Amazon.com и NewYorkTimes.com са класифицирани като сайтове, от които е сравнително трудно да се изтриете, докато филмовата директория IMDB.com и PayPal са обозначени като “лесни”.

Сайтове като Pinterest и Netflix са обозначени с етикета “невъзможно”.

И така, следващият път, когато решите да не си губите повече времето с даден сайт или социална мрежа, където имате профил и искате да го изтриете, посетете JustDelete.me и си спестете главоболията.

Посетете услугата JustDelete.me | Разширение за Google Chrome

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта