Онлайн магазин с GombaShop – време е да изкарваш пари от нещо свое

онлайн магазин,GombaShop

Не ми се иска да започвам ревюто за Gombashop с това колко велик продукт е и как ще правите адски много пари от интернет чрез него за нула време. Иска ми се да започна с това каква е идеята, с нещо съвсем по-простичко и реално, нещо, което желаем всички…

Истината е, че повечето от нас /особено читателите на lifehack.bg/ искаме да бъдем независими. Не искаме да получаваме нареждания и да ни казват какво да правим.

Искаме да изкарваме парите си сами, без да се съобразяваме с поредния безскрупулен тъпак, чийто желание е да лягаме и да ставаме с мисълта за НЕГОВИЯ бизнес!

Няма ден в, който да не чувам някой познат, приятел или колега да проклина настоящата си работа и заедно с това да мечтае да се занимава с нещо “свое”,

…нещо, което да прави сам и да му носи пари.

Е, това, което предстои да Ви представя не е велика идея, не е революционен бизнес, дори не е безплатно. Това, което ще Ви представя е чисто и просто ефективния инструмент, който ще Ви помогне да постигнете всичко това!

Средство, чрез което и най-неопитния потребител, човек, който не разбира от правенето на сайтове, камо ли от създаването на онлайн магазин ще може да създаде това “свое” нещо!

Или с други думи, Gombashop е лесен и достъпен начин, да превърнете идеята си за бизнес в своя напълно реален и работещ онлайн магазин.

Съдържащ в себе си най-важните виртуални бизнес отвертки, болчета и гайки, всеки един от вас ще може да сглоби гладко работещ, професионално изглеждащ електронен магазин, където да изложи продуктите и услугите си.

Сега, след като приключихме с лиричната част, дойде време да Ви запозная и с техническата /повярвайте ми няма какво толкова да учите и разбирате, тъй като създателите му са го направили изключително лесно и удобно за работа/.

Каква е идеята на Gombashop?

Това e платформа, която позволява на всеки от нас само чрез няколко клика с мишката да притежава напълно функционален свой онлайн магазин – само за няколко минути.

В платформата не са вкарани сложни опции, настройки и всякакви други неща, които вероятно никога няма да използвате.

Направено е така, че да съдържа в себе си само най-необходимите компоненти, типични за един професионален виртуален магазин.

По този начин създателите на Gombashop насочват голяма част от фокуса и вниманието на своите клиенти не към тяхната платформа, където да се чудим кое как се прави,

….а към вашия страхотен продукт.

Чрез наличния разбираем и лесен начин на работа с платформата, можем да се съсредоточим върху всички останали съпътстващи дейности за развитието на виртуалния ни бизнес, докато в същото време Gombashop предлага виртуално продуктите ни.

Какво ще Ви предложи Gombashop?

Преди да продължите, вижте клипчето

Първо си помислих да опиша колко много труд и професионализъм стои зад тази услуга, но се спрях. Въпреки, че това безспорно е така, в крайна сметка този факт предполагам, че изобщо не Ви интересува.

Вие искате просто да продавате, без да се занимавате със сложни сайтове, да наемате безкрайно скъпи програмисти /разбира се, добре е ако имате възможност да си наемете опитни и скъпи програмисти, но ако не можете, четете нататък…/.

Затова ще Ви кажа само това, което е важно за вас, а именно:

  • Красив дизайн!

Бизнесът Ви, особено този в интернет трябва да изглежда добре. Чували сте за първото впечатление, нали? Мисля, че няма нужда да изпадам в подробности.

Освен това може да избирате между няколко дизайна, а пък ако искате – има и опция да поръчате ваш собствен, индивидуален изглед.

  • Бърз и сигурен хостинг!

Какво означава това? Това ще рече, че Всеки от предлаганите пакети включва неограничен трафик при непрекъсната и бърза интернет връзка.

Разплащанията, данните на Вашите клиенти, както и цялата информация свързана с онлайн магазинът Ви, се достъпват през криптирана защитена връзка, гарантираща благонадеждна защита, както за Вас, така и за Вашите клиенти.

  • Каталог с продукти – лесен за работа

Основата на един онлайн магазин е каталогът му с продукти.

catalog

Това, което ще Ви предложи тази платформа е без да имате никакви специални компютърни умения да качите снимки на продуктите си, да им направите магнетично описание.

Ще разполагате с всичко необходимо, за да впечатлите потенциалните си клиенти.

  • Удобен начин на плащане + множество варианти за това

Тази система ще ви даде в ръцете най-популярните начини за разплащане в интернет.

Untitled-5

Наложен платеж, Easy Pay, Pal Pal, ePay, Visa, Mastercard, American Express и т.н ще са част от вариантите, които може да предложите на клиентите си.

  • Статистика за продажбите и поведението на клиентите ви

Разбира се това може и да е скучната част на един магазин, но няма как да се мине и без нея.

Тук се предлага информация и за продажбите Ви – как се държат потребителите във виртуалния Ви магазин, както и дали има някаква изразена тенденция в поведението им.

  • Реклама в Google и #Facebook 

Няма как да се мине и без реклама. В случая платформата отново ще извади подходящият инструмент за това и ще Ви помогне сериозно в тази посока.

gombashop5

В платформата се прилагат най-добрите и модерни практики свързани с по-лесното откриване на интернет магазина ви в търсачките.

Тук ще Ви бъде подсигурено добре структуриран и семантичен код (дълбока schema.org интеграция), което гарантира добри позиции в индексите на Google, Yahoo, Bing и др.

Дори може да интегрирате аналитичния инструмент Google Analytics!

  • Мобилна версия

Вашият онлайн магазин, създаден за няколко минути чрез Gombashop ще има и мобилна версия, нещо, което е страхотно за един бизнес в интернет.

Това е важно с оглед на последните тенденции в онлайн търговията и свързаното с това използване на мобилния телефон за извършване на покупки.

Така клиентите ще имат достъп до продуктите ви практически по всяко време.

  • Вашият магазин може да отвори клон и във Facebook

GombaShop-facebook

Чрез използването на Gombashop, ще имате възможност и да добавите вашият онлайн магазин директно и във вашата Facebook фен страница доста лесно.

Важно: за всяка опция и възможност, която подлежи на настройка, в сайта на системата има лесно за разбиране описание за какво точно става въпрос + полезни съвети!

Заключение и финални думи за Gombashop

Тук целта е ясна: платформата е направена така, че от една страна да е изключително лесна за работа, да разполага с най-важните компоненти на един онлайн магазин, да не изисква специални умения и разбира се да ви въоръжи с всички възможни оръжия, чрез които да достигнете до максимален брой потенциални клиенти чрез: мобилна версия, фейсбук магазин, удобен каталог с продукти, оптимизация за търсачки, красив дизайн и лесна администрация.

A image

Разбира се ако това не Ви стига и искате да направите нещо наистина специфично и конкретно, екипът на Gombashop ще Ви помогнат с варианти!

Вероятно първата Ви реакция прочитайки колко добра, удобна и ефективна е тази платформа, е да повдигнете лявата си вежда критично и скептично.

И това е съвсем нормално…

Точно затова от екипа на платформата са помислили за вариант, в който да изпробвате всички функции на системата и то абсолютно безплатно за цели 14 дни, за да се уверите, че нещата са така, както са сме ги написали.

Какво по-голямо доказателство за ефективността на една подобна платформа от това самите Вие да я пробвате? Кликнете върху бутона и създайте своя безплатен магазин за минути:

[su_button url=”https://gombashop.bg/” rel=”nofollow” target=”blank” size=”8″ center=”yes” radius=”2″]Пробвайте Gombashop за 14 дни напълно Безплатно[/su_button]

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: