Wunderlist: бърз, лесен и чудесен начин за управление на плановете и задачите ви!

Wunderlist

Използвате ли софтуер за управление на задачите си като ракетен учен? Искате ли нещо много по-просто, обикновено и работещо? Нещо със страхотен дизайн…..

Красив, лесен за работа и безплатен + версия за iPad, iPhone и Android

Преди няколко дена попаднах съвсем случайно на този инструмент за управление на задачите или така наречения Task Managеment. И от тогава не спирам да го ползвам. Не се сдържах да го споделя и с Вас. Защо ми харесва ли? Ами убийствено лесен е за ползване, направен е за идиоти също като MAC на Стив Джобс.

НЕ е претрупан с безполезни хиляди и милиони функции, които никога няма да използвам. Има всичко основно, което ми е необходимо, за да си направя дневния, седмичния и месечния план със задачи, нищо повече. То не ми и трябва!

Освен това притежава страхотен интерфейс, не случайно направих и аналогията с MAC, напомня ми на неговия външен вид. А най-доброто от всичко това е че е без пари.

Да, толкова хвалби и накрая да се окаже безплатен. Е такъв е!

Wunderlist-още един начин да хакнете живота си!

[sws_divider_line]

Wunderlist-още един начин да хакнете живота си!

Със сигурност няма недостиг на програми за правене на списъци със задачи, но това не означава че няма място за нововъведения и по-добри алтернативи в тази област. Такъв е и случаят с Wunderlist.

Освен безспорно красивия интерфейс, който можете да променяте много лесно, с него можете да създавате и списъци със задачи, да ги влачите и пускате, така че да си ги подредите както си поискате, да работите офлайн и онлайн, да синхронизирате информацията си.

Направи списък на живота си!

[sws_divider_line] Wunderlist

Независимо какво имате да правите, трябва само да добавите нов списък и да започнете да го пълните с вашите ангажименти.

Можете да следите всички задачи чрез добавяне на дата за приключване и така да знаете колко време ви остава до завършването на даден неотложен ангажиемнт със срок.

Можете да синхронизирате десктоп версията с вашия онлайн профил, който ще си направите веднага след инсталацията на програмата на компютъра ви. Това става изключително бързо и лесно-мейл и парола, това е!

Wunderlist

Можете да отбелязвате задачи, които да ви се набият в очите като им сложите звездичка за отбелязване на нещата, които са наистина важни.

Ако имате свой собствен стил, няма проблем. Wunderlist идва с няколко теми за фон на софтуера, от които можете да избирате. Програмата има страхотен стил, не някой дървен като на конкурентите си!

препоръчай Wunderlist на приятел

Ако се влюбите в wunderlist както стана с мен, можете да поканите приятелите ви също да го ползват. Няма да ги притесните особено, без пари е а и ще им е полезно.

В този случай петия път на стартиране на програмата ще ви се появи прозорец, който да ви подкани да направите това, да поканите вашите приятели чрез мейл. Разбира се това може и да го направите по всяко време от опциите на програмата.

Как работи синхронизацията?

[sws_divider_line]

Как работи синхронизацията?

След като изтеглите програмата и се регистрирате безплатно приложението се обновява на всеки 15 минути и всеки път когато промените нещо, добавите списък или преместите дадена задача на друго място.

Можете също така да актуализирате данните си ръчно като кликнете върху кръглата зелена иконка в долния ляв ъгъл на програмата.Данните ви са абсолютно защитени!

Да докараме нещата докрай с Wunderlist!

[sws_divider_line]

Wunderlist

Книгата “Да докараме нещата докрай” от Дейвид Алън е една от най-продаваните книги за производителност. В нея той описва своя метод за получаване на по ефективна работа и живот.

Един от основните принципи там е да съберете всички неща, които са в ума ви и да ги запишете в някаква външна система като въпросния таск мениджър, за който говорим.

Ако го направите, ще можете да се концентрирате върху самите задачи, вместо да мислите за всичко останало, което предстои и трябва да бъде направено.

Софтуерът wunderlist се съобразява изцяло с този метод за повисока продуктивност, като извадите ангажиментите и идеите си извън мозъка си и ги подредите в списъци с различни имена.

Можете да запишете всякакви видове бележки, списъци, да ги изтриете след това ако не са ви нужни повече, но на първо място ги извадете от мозъка си.

teaser

Разбира се както казахме на отделните задачи можете да давате приоритет като ги отбележите със звезда.

Краен срок на задачата лесно може да бъде сложен чрез бутона с малкия часовник, който се показва след като кликнете два пъти върху самата задача.

За да следите всички задачи, можете да ги филтрирате в кратък обзор по дата на падежа.

Можете да виждате както всичките си активности само за деня, така и за утре, за другия месец и т.н.

По този начин ще получите всичко подредено и сортирано както трябва, без да е нужно да се притеснявате че ще забравите нещо.

От вас се иска просто да си свършите останалата работа! Горещо Ви препоръчнам Wunderlist като още един начин да хакнете живота си!

Изтеглете безплатно Wunderlist от този адрес!

Поддържа операционните системи: Mac, Windows, Linux, iPad, iPhone и Android

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак