“Не съм попадал на нищо друго, което да ми дава толкова много стойност.” – Борислав Колибаров

От редакцията: попитахме някои от най-редовните членове на клуб Мастърхак защо се абонират, какво получават, какво постигат, благодарение на нашето съдържание и общност. За целта направихме кратък въпросник и им го изпратихме. В тази поредица от мини case study-та за клуба ще ви споделям отговорите, които ни дадоха (без редакция). Научете какво получават някои от най-успешните собственици на бизнес, професионалисти и експерти от клуба с най-полезното съдържание на български.

Днес ще ви срещнем с Борислав Колибаров.

Той собственик на дигитална агенция Marmalab. Член на Мастърхак от 5 години, част от “Почетните 100” на клуба.


? Какво ти дава членството в клуб Мастърхак?

Борислав Колибаров е член на “Почетните 100” абонати на клуба!

Освен наистина качествена информация, поднесена във вид, който ми позволява да я усвоя и приложа без да губя време, “Мастърхак” ми позволява да бъда в непрестанен контакт с хора от различни сфери на бизнеса.

Контактите и възможността да споделяме знания и опит помежду си, е нещото, което прави клуба УНИКАЛЕН. В него откривам стойност, която надхвърля в пъти не само това, за което плащам, но и очакванията ми.

? Как ти помага съдържанието в клуба – премиум материалите и ръководствата?

Материалите в “Мастърхак” пестят ужасно много време.

В тях е събрана подбрана и изчерпателна информация по дадена тема.

Това, което получавам като идеи, ноу-хау и знания в рамките на 10-15 минути, би ми отнело няколко дни, ако трябваше да го събера сам.

А те го правят вместо мен!

Второто огромно предимство на премиум ръководствата, което аз намирам за себе си – помагат ми в работата, държат ме в крак с  тенденциите и новостите в маркетинг, предприемачество, психологията и бизнеса.

? Какви конкретни резултати постигаш чрез Мастърхак?

Ще ми бъде трудно да изброя позитивите, които съм усетил от наученото и приложеното от “Мастърхак”. Надявам се, че няма да прозвучи пресилено, но “Мастърхак” ми е помогнал дори при сделки с клиенти, защото съм бил подготвен с интересен и “различен” отговор.

? Какво ти дава общността на Мастърхак?

Секретната група е безкрайно полезна за мен.

Трудно ми е да поставя на везната общността и знанията, които клубът ми дава, тъй като са много различни неща, но определено групата е перфектната половинка от едно завършено цяло, което не може да се намери другаде.

Запознах се с прекрасни, интелигентни и предприемчиви хора.

Намерих приятели и контакти, които трудно бих завързал на друго място.

Ако мога да опиша групата с една дума – безценна.

? С какво би сравнил клуб Мастърхак?

Не мога да си позволя да сравнявам, защото до момента не съм попадал на нищо друго, което да ми дава толкова много стойност.

За да не се повтарям, ще отговоря кратко:

Много повече от очакваното!

? Каква е стойността, която давате на общността? 

От около 14 години се занимавам активно с търговия и бизнес развитие и това винаги ми е било страст. Това беше и причината да създам собствена агенция за онлайн бизнес развитие.

В MarmaLAB консултираме малкия бизнес и изработваме реални работещи дигитални активи – уеб сайтове, онлайн магазини. Правим го както за малки клиенти, така и за някои от най-големите компании в страната.

Ще се радвам, ако аз и колегите можем да сме от полза за читателите на lifehack.bg, които са решили да стартират онлайн бизнес.


Борислав Колибаров консултира предприемачи, малки и средни компании и управлява собствената си дигитална агенция МarmaLAB, в която е съосновател. MarmaLAB стартира като агенция за дигитален маркетинг, но към момента е с основна насоченост към изработка на дигитални активи – уеб сайтове и онлайн магазини.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: