22 идеи за бизнеса от Питър Тийл, най-влиятелният технологичен предприемач в света!

И преди бях чувал за създателя на PayPal, че бил невероятен гений и страхотен технологичен иноватор. Затова реших да прочета и книгата му "От 0 до 1".

Преди седмица я прочетох за втори път! Ето малко пред история...

Признавам, че в началото бях малко отегчен от множеството цифри и исторически факти, които споделяше Тийл. Но като се абстрахираме от тях, в много малка част от книгата бяха разпръснати истински съкровища. Мъдрост, която трябваше да си запиша!

И независимо, че тези проникновени мисли бяха разпилени като трохички из цялата творба, реших да я прочета втори път, за да ги намеря, събера, организирам и споделя.

Резултатът - есенцията на най-важното, което Тийл мисли и прави, когато създава бизнес, изгражда монополно влияние и недостижими предимства на всеки пазар.

Добрата новина!

Няма да ти се налага да четеш цялата книга, за да откриеш съкровищата!

Аз ги извадих и събрах вместо теб. Синтезирах ги в списък от 22 уникални бизнес идеи, които ще ти помогнат да осмислиш собствения си бизнес и да го подобриш!

Когато човек, склонен да поема рискове дава съвети, прочетете ги. Става ли дума за Питър Тийл - прочетете ги два пъти. - Насим Талеб


🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg