Как да създаваш свои собствени креативни визии и изображения с изкуствения интелект на Photoshop и Firefly, без да си дизайнер

След този мини видео курс с лекота ще можеш да използваш новия изкуствен интелект на Photoshop и Adobe Firefly, за да създаваш креативни визии за маркетинг, съдържание и социални мрежи.

Особено полезно ако искаш да превърнеш наличните си снимки в грабващи вниманието изображения или да създадеш нови шедьоври – без нужда от дизайнер и без дори да можеш да рисуваш.


Имаш избор…

Да се радваш на прекрасните Ai галерии от изображения, генерирани от другите или сам да си създадеш свои – такива, които не само ще те радват, но и ще помогнат на социалните ти профили и маркетинга.

Проблемът:

В YouTube има хиляди видеа как да ползваш най-различни Ai инструменти и софтуер за генериране на снимки, включително за Firefly и Фотошоп.

Когато поисках да науча повече за най-новия изкуствен интелект на Adobe, по едно време просто блокирах…

Бях заринат и не знаех откъде да започна.

Затова реших да събера най-полезното, което можеш да правиш с тези два супер мощни инструмента – в два кратки видео урока. Това е.

Само най-необходимото, с което ще създаваш шедьоври.

Защо е важно:

Това ръководство ще ти помогне да вземеш максимума от най-новия изкуствен интелект на Adobe, без нужда да се ровиш, да търсиш, да отсяваш кое става и кое не. Без дори да можеш да рисуваш.

Всичко необходимо се намира тук!

Вземи го и се отличи…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: