ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
8tracks ,безплатно ,музика

Как да теглим музика от 8tracks [FREE]

Запази за после

Важно: за съжаление споменатата в статията услуга OMGCATZ вече не работи.

В края на тази статия силно се надявам да сте осъзнали, че тази огромна музикална библиотека може да бъде напълно безплатно в ръцете ви – и то само с 2 клика! Вижте как:

Музикалната онлайн услуга 8tracks съдържа едни от най-добрите аудио колекции, представляващи ръчно подбрани песни за всеки повод и настроение. Слушането на музика там е напълно безплатно, но свалянето на песните е невъзможно.

И ако искате да запишете любимата си музикална колекция от въпросната услуга, на компютъра и от там на CD, USB или директно на смартфона, няма как да го направите, защото опция за това не е предвидена поради ред причини.

НО в следващите редове ще ви запозная с най-лесния начин да решите този проблем, премахвайки неприятния недостатък. След което ще бъдете в състояние да изтеглите всяка една песен, която си поискате от 8tracks.com

8tracks

Какво всъщност е 8tracks? Това е сайт, който представлява една от най-големите онлайн музикални общности – добро основание да пожелаете да теглите музика от там, да създавате свои плейлисти и да ги споделяте с други потребители.

След като си направят профил, потребителите създават каталози с музика, базирани на ръчно избрани и сортирани от потребителите песни.

8tracks толкова ни хареса, че преди време направихме подробно ръководство, в което разказахме за десетките му възможности за подобряване удоволствието на меломаните – препоръчвам ви да го разгледате от тук.

Ако и вие намерите 8tracks за толкова полезен, що се отнася до слушането на добра музика, то липсата на възможност за изтегляне на песните е доста разочароваща.

И като истински капитан Планета, ви се притичваме на помощ, за да ви предоставим лекарство в лицето Omgcatz, който ще се справи супер лесно с тази задача.

screenshot_658

За да изтеглите цял плейлист с песни или само отделен трак от сайта, просто копирайте URL адреса на колекцията, отворете Omgcatz и поставете линка в полето за целта.

След секунди ще ви се зареди целия списък на компилацията, като до всеки един музикален файл ще има директна възможност за сваляне – Download.

Така може да изтеглите всичко наведнъж, няколко песни или един-единствен файл.

screenshot_659

Имайте предвид, че ще имате възможност да изберете кои данни да се запишат във файла при изтегляне. Това може да бъде заглавието, името на изпълнителя, на албума в 8tracks, от който я вземате и етикетите към него.

По този начин Omgcatz се превръща в ценен инструмент, чрез който ще си подсигурите любимата музика, дори когато сте навън и правите джогинг, тренирате във фитнеса или сте на път за работа, където няма интернет.

[su_button url=“https://omgcatz.com/“ target=“blank“ style=“flat“ background=“#122C4B“ color=“#fff“ size=“10″ center=“yes“ radius=“0″ icon=“icon: headphones“ icon_color=“#ffffff“]Тегли песни през OMGCATZ[/su_button]

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
9 месеца абонамент на цената на 6 или общо -45% ОТСТЪПКА + пълен достъп до всичко!
Привет, аз съм Христо
Веднъж в седмицата, само за 5 минути ще научаваш  идеи, стратегии и тайни, все още непознати за останаиля свят!
15 000 човека всеки път го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи."
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2
Най-полезният имейл бюлетин на български - включи се ▼
15 000 човека го чакат с нетърпение
"Когато го отворя, умът ми се взривява от идеи."
Чакан миг на яснота в гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”
1
2