24 малко известни функции на Google drive, които ще улеснят работата ти [Инфографика]

 

Присъедини се към над 190 активни и интелигентни хора, споделящи знания и опит помежду си – влез в клуб MasterHack и постигай повече с нашата общност, ръководства и ресурси 🚀

Google drive e може би най-добрата услуга за безплатно управление на файлове и работа с документи. Като инструмент базиран на виртуален облак имаме достъп до нашите файлове навсякъде, където са ни необходими – от всяко място и устройство.

В тази инфографика ще намериш няколко малко познати функции, които ще ти помогнат да улесниш ежедневието си и да забързаш работата си с файлове в Google Drive.

Постигай повече с по-малко усилия. Виж как:

📝 Искаш повече часове през деня? Разгледай нашето пълно ръководство за продуктивност, в което споделихме любимите си инструменти и тактики, които ще ти помогнат по-лесно да вършиш повече за по-кратко време.


Google Drive


2
Остави коментар

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Христоpinkfanbg Recent comment authors
нови стари
pinkfanbg
Member
pinkfanbg

Защо е на английски? За толкова добър блог, като lifehack, според мен не е ок да претупвате така нещата….

Христо
Admin
Христо

Здравейте, благодаря Ви за коментара!

Отговорът е: тъй като това е част от регулярното ни съдържание и предпочитаме да вложим повече усилия в създаването на премиум материалите в клуба.

Един такъв превод, на този и без това не много сложен английски, би отнело страшно много време заради дизайнерската част.

Благодаря Ви за разбирането 🙂

Поздрави,
Христо

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top