ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
nightnight,Booking.com,почивка

NightNight ще избере за теб най-добрите места за спане и евтини хотели от Booking.com

Запази за после

Nightnight избира най-яките и достъпни хотели и хостели от Booking.com. Често се получава така, че запазването на квартира за пътешествие е по-скъпо от стая в хотел. В този случай Nightnight е чудесна опция да намерите идеалния вариант за предстоящата ви екскурзия. Приложението внимателно е подбрало най-стилните, комфортни и едновременно с това достъпни варианти сред хотелите и уютните хостели в цели шест главни европейски столици + Ню Йорк и Хонг Конг.

Евтини хотели в Европа

При съставянето на този подбран списък, създателите на Nightnight са се съобразили с четири основни критерия: разположение, стил, отзиви на ползвателите и цена.

Така ще изберете най-добрите варианти за хотели и хостели, достъпни в Booking.com (но често трудно откриваеми там), разположени в удобен и красив уеб-интерфейс.

Бележка: кликвайте върху снимките за по-голям размер:

Paris coolest affordable hotels

Ако ви се е случвало поне веднъж да резервирате място, където да отседнете, механизма на NightNight ще ви е пределно ясен – всъщност и да не сте, пак няма да ви е трудно.

Избираме град, дата и количество гости и веднага получаваме списък с достъпни варианти. За да завършим резервацията приложението ще ни препрати в Booking.com

Book Generator Paris2

Тази схема има няколко преимущества.

Първо – скорост. Успях да намеря идеален хостел в Париж за евентуално пътуване само за две минути, като в Booking.com той не беше първи дори в търсенето по тема.

Второ – интерфейсът на NightNight е много по-приятен от този на Booking.

В никакъв случай не е претрупан с елементи, акцента на страниците на хотелите е направен с необходимия за всеки пътешественик минимум: снимки, карта с местоположението и показателния рейтинг на съответното място в TripAdvisor.

Book Generator Paris343

Това плавно ни довежда към още едно преимущество – това, което търсите се формира не на основата на невинаги прозрачни алгоритми на ресурса, а се подбира ръчно от основателите на NightNight, което в съчетание с отзивите на ползвателите може да гарантира максимална удовлетвореност на избора.

NightNigh

Услугата е нова и затова градовете за сега са само 12: Амстердам, Барселона, Берлин, Будапеща, Париж, Истанбул, Мадрид, Копенхаген, Лисабон, Ню Йорк, Хонг Конг и Лондон.

Със сигурност този списък ще се напълни с нови имена. Друг минус – отсъствието на мобилно приложение, макар това също най-вероятно да е въпрос на време.

[su_button url=”https://www.nightnight.co/” target=”blank” style=”flat” background=”#0c7594″ color=”#ffffff” size=”11″ center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#ffffff”]NIGHTNIGHT[/su_button]
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
50 Ai инструмента в подкрепа на българския бизнес [PDF + видео]
НОВО
- 50+ проверени AI решения
- Видео инструкция за всеки инструмент
- 30+ часа спестено време - всяка седмица
50 Ai инструмента в подкрепа на българския бизнес [PDF + видео]