Черен Петък Мастърхак

Подари (си) 6 месеца абонамент и вземи още 3 БЕЗПЛАТНО!

Сега с -65% отстъпка за най-желания ни абонамент + подаръци и бонуси за над 450 лв

0
дни
0
часа
0
минути
0
сек.
Спести 282 лв...
и вземи БОНУСИТЕ

Вземи неограничен достъп до абсолютно всички ресурси на MasterHack за общо 9 месеца с отстъпка от -65% (спестяваш 282 лв от стандартната цена) + достъп до VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове + нови БОНУСИ на стойност 177 лв.

Любимият източник на ТОП експертите от:

оферта

🚨 ВАЖНО: можеш да закупиш повече от един промо пакет! Така ще си осигуриш повече месеци достъп до клуба на символична цена. За целта направи отделни поръчки, за колкото желаеш промо пакети, а след това ние ще ти ги обединим в едно. Допълнителните месеци можеш да подариш и на друг човек.

Не се подновява автоматично!

Постигай напредък 10 пъти по-бързо от всички останали с най-новите инструменти, похвати и ресурси за психология, маркетинг и бизнес. Влез в платформата с най-полезната общност и съдържание на български.

НОВИ БОНУСИ – FREE

Този абонамент ти дава възможност да си от първите, които ще получат нaпълнo БEЗΠЛATHO 3 от най-новите ни продукти, които още не са пуснати в продажба:

бонус

LH Content Matrix: цялата ни система от похвати, принципи и инструменти, които ни печелят по над 20 хиляди лева всеки месец (с примери).

99 лв0 лв

Кодът на стоиците: как да превърнеш безпокойството и стреса в нечестно предимство, за да страдаш по-малко и да постигаш повече.

29 лв0 лв

Планерът на lifehack.bg: организирай деня, планирай седмицата, следи напредъка си и постигни целите си с лекота + ВИДЕО инструкция.

49 лв0 лв

Офертата е еднократна и ще бъде активна само няколко часа

ВЗЕМИ -65% ОТСТЪПКА + БОНУСИ

100% удовлетвореност

мнения за Мастърхак

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак