YouTube – как да добавите свое собствено, супер ефектно лого във вашите видео клипове

  • 1
  •  
  •  

Запази за по-късно

Youtube е в своя вихър!

Непрекъснати подобрения, нови канали, услуги и все по-качествени видеа.

Съвсем скоро…., а може би вече е факт, че видео търсачката успя да замени много популярни ТВ канали и дори смятам, че може да се конкурира с броя си на аудитория наред с най-големите в телевизионния бизнес.

Това са неоспорими факти и няма нужда да изпадаме в подробности за това.

Следващите редове са за тези от вас, които тепърва ще се сблъскват с Youtube и разбира се за тези, които отдавна имат там свой собствен видео канал.

Да, много е вероятно да поискате да сте по-популярни и разпознаваеми именно там.

Един от най-лесните начини да подпомогнете това е като добавите вашето супер единствено и неповторимо… или все още недодялано лого във видео клиповете, които публикувате там.

Днес „уважаеми зрители“ на lifehack.bg, ще имате възможност да направите точно това- без дори да се налага да използвате видео редактора на youtube.

Ефектно брандиране на вашите youtube видеа с ваше собствено лого!

Съвсем наскоро от най-голямата видео търсачка в света добавиха нова функция, наречена Invideo, която ще ви помогне адски лесно да добавите свое, персонализирано лого.

Това е изображение, което ще се разположи удобно във всички ваши видео произведения, които добавяте в канала си само с няколко щраквания с мишката – без да се налага да редактирате оригиналният, вече качен клип!

За лого е позволено да се използва всеки графичен файл във формат JPG, GIF, BMP или PNG, включително и прозрачен PNG.

А самият размер на изображението трябва да е 800х800 пиксела и с големина на файла по-малък или равен на 1МВ.

Можете също и да избирате местоположение на своето лого и дори времето за показването му на екрана /аз съм избрал да е постоянно/ – тоест да се показва винаги или в даден момент от клипа.

Вижте също и:  Youtube: изтеглете всичко, което пожелаете – видео клип, звук, дори цял канал или плейлист

Още един страхотен ефект от Youtube…

Освен да брандирате всеки ваш видео клип в youtube, веднага под тази функция ще видите и още една полезна възможност, а именно можете да промотирате друго ваше видео, докато върви основното.

И тук може да изберете къде да се появи малкото прозорче с клипчето, което желаете да рекламирате, както и времето, в което то да се появи на екрана, от където евентуално да се кликне върху него от потребителя – вижте втората снимка от статията!

Може да използвате новите ефекти на InVideo от тук!

Вижте как сме добавили нашето лого като посетите видео канала на lifehack.bg в youtube. Не забравяйте и да се абонирате за него ако желаете да узнавате за всеки наш нов видео клип.


  • 1
  •  
  •  
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg