Създай каталог с платени реклами в WordPress. Прави пари чрез ClassiPress 3.3

WordPress,платени

WordPress e невероятно гъвкава система за управление на съдържание. Повечето хора вероятно предполагат, че WordPress е платформа единствено подходяща само за изграждането на блог и нищо повече.

Но истината е, че може да се използва за много повече цели. Всичко, което ви трябва, за да направите нещо повече от блог на базата на WordPress е подходяща тема с множество функции и опции и добри плъгини, чрез които да свършите работата.

Ако някога сте искали да подкарате сайт за обяви или продажби, но нямате никаква представа от програмиране и писане на код, вие сте късметлия, че попаднахте тук.

Всичко, от което се нуждаете за тази цел е страхотната, професионална тема за wordpress Classipress v3.1.8, която въпреки, че е платена и струва не малко пари/69$/, вие ще имате възможност да си я изтеглите абсолютно безплатно и да разполагате с пълната и версия както намерите за добре.

С две думи ClassiPress е една от най-добрите, да не кажа най-добрата система за класифицирани обяви специално разработена за платформата wordpress.

А и да не забравяме и възможността в нея да вградим и стандартния блог, който познаваме като още една полезна добавка към този вид сайт и бизнес. Нека да погледнем накратко какво може да ни предложи тази тема!

WordPress,платени

Превърнете WordPress в каталог с платени реклами

[sws_divider_line]

Голямото предимство на ClassiPress, е че използвайки я не е необходимо да имате каквито и да било умения по програмиране и кодиране, нито пък ще се наложи да минавате през невероятно труден процес на инсталация.

Ако просто знаете как се сменя шаблон /тема/ в панела на wordpress, тогава ще знаете и как да си инсталирате и тази тема за класифицирани реклами и обяви.

Отгоре е една примерна снимка на интерфейса на темата в червен цвят, а отдолу в син и това тя, което  представлява в най общия си вид.

Ако отидете в администраторския панел с настройките и ще откриете, че можете да смените цветовата схема ако не ви харесва червената или синята бързо и лесно от падащо меню.

WordPress,платени

Темата за wordpress ClassiPress е проектирана така, че да бъде използвана като сайт за купуване и продаване на обяви, което означава че ще можете да вземате пари от хората, за да публикувате техните реклами на стената на сайта.

Цените могат да бъдат едни и същи за целия сайт или могат да са различни за различните категории.

За допълнителни опции за монетизация на сайта ще видите предварително дефинирани области с място за реклами с размер на банера от 468×60 горе в заглавната част, както и в няколко други места по сайта.

Навигацията е доста разумна и праволинейна. Главната страница показва различните категории и подкатегории, което прави лесно разглеждането на отделните раздели.

Препоръчвам ви да видите демо версията на административния панел, за да разгледате как работи темата на живо, да я усетите и да прецените дали ще ви свърши работа.

Хубавото е че няма да мислите дали да я купите, тъй като както казахме тук е напълно безплатна.

WordPress,платени

Както споменах wordpress темата ClassiPress има категории и под-категории тъй като се използва за показване на класифицирани реклами и този начин на подредба е неизбежен.

Всяка публикувана реклама е равносилна на блог пост, така че всички опции и инструменти, с които разполагате за писане на статия, ще имате възможност да използвате и за писане на рекламите.

Отбелязване на карта продавачите-Google maps и ClassiPress

[sws_divider_line]

WordPress,платени

Една от най-интересните характеристики за отделните реклами е възможността да вграждате карти с местоположението на продавача или клиента ви.

Това може да бъде изключително полезно, тъй като потенциалните купувачи няма да се налага да ходят в отделна страница, за да видят дали продавача от съответната реклама е близо до тях или не.

Това е добър вариант за допълнително таргетиране на клиенти. За да използвате това обаче ще трябва продавача или този, който рекламира при вас да разкрие адреса си!

Административен панел на ClassiPress

[sws_divider_line]

WordPress,платени

В “задния двор” на тази wordpress тема ще намерите няколко страници и секции с опции, които съдържат всичките и възможности.

Чрез използването на този доста лесен интерфейс ще можете да персонализирате своите обяви в сайта както намерите за добре.

WordPress,платени

Основната страница за настройките например ви позволява да контролирате оформлението на главната страница, полето за абонамент, картите на Google, максималния брой на снимките в отделните реклами, рекламния банер в заглавната част на сайта и др.

Темата съдържа още изключително много функции, но тях ще ви оставя да разгледате сами!

Мога ли да правя пари от такъв тип сайтове?

[sws_divider_line]

Както в случаите с много други, да не кажа почти всички онлайн бизнес приключения, способнастта да се правят пари с такъв вид сайт до голяма степен се крие в собствените ви ръце и желание.

Някои ще намерят успеха, други не.

С wordpress темата ClassiPress най-малкото няма да е нужно да се притеснявате за това, че не разбирате от програмиране и кодиране, а всичко ще ви се даде в един удобен и лесен за работа интерфейс.

Всичко останало е във вашите ръце.

Въпреки, че ще я получите безплатно от тази статия, цените на тази професионална тема започват от $69 за Personal Edition и стигат до $199 за неограничен лиценз.

Всичко на всичко ClassiPress изглежда, че може да бъде много мощен инструмент и чрез нея ще получите лесен начин да влезете в бизнеса с категоризирани онлайн реклами.

Естествено ще трябва да прекарате известно време в изучаване на настройките и персонализиране на темата и, за да не губите повече време изтеглете си я безплатно и започвайте да тествате.

Изтегли безплатно професионалната тема за wordpress-ClassiPress

[sws_divider_line]

Инсталационните файлове на тази wordpress тема са тествани от нас и всичко работи нормално и коректно без проблеми. Инсталацията протича като на нормална тема за wordpress без никакви разлики. Официалната страница на темата е на този адрес. Пълния платен вариант на ClassiPress версия 3.3 ще можете да изтеглите абсолютно безплатно и да си спестите 69 долара от този линк, а за да видите темата на живо, в действие натиснете този линк за демо версията!

Бележка: в архива, който е на ваше разположение напълно безплатно, освен самата тема, ще намерите и още няколко ресурса, които ще подобрят магазина ви базиран на нея!

Ако някой от вас е използвал тази тема и има някакъв опит с нея ще съм благодарен да го сподели с нас в полето за коментарите! И какво мислите за този вид бизнес с класифицирани реклами, моля споделете

Забележка: Платените софтуерни продукти в този сайт, които са предоставени безплатно, са за НЕ-комерсиална употреба. Не носим отговорност ако нещо се прецака или не работи, както и за поддръжката и инсталацията им. Не отговарям и на поръчки от сорта “може ли да качите еди кой си плъгин или еди коя си тема”-не, не мога!

В настоящите файлове няма вируси, тествани са и работят. За да сте сигурни в платените продукти в тази статия и ако ще ги използвате комерсиално, горещо ви препоръчваме да  посетите официалните им сайтове от линковете, които съм ви предоставил и си ги закупете!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: